- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
És a Zotacon van Display port + rendes HDMI csati..
Az asuson meg csak mini HDMI.. ahoz adnak átalakítót rendes HDMI-re?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
mcmike
őstag
Windows 7 Ultimate ENG (no SP1 RC, no HotFix, magyarul semmilyen patch) esetén kell / ajánlott valamilyen HotFix az oprendszerre GTX460 és WHQL 260.99 driver kombó esetén?
Olvastam az NVidia driver installation manualt, de nem említenek ilyet... Más vélemény?
UI: valaki találkozott már ezzel a DPC Latency problémával P35, P45 chipes lapokban?
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
peterm711
aktív tag
Üdv! Feltennék egy eléggé béna kérdést , szeretném összekötni a monitort HDMI kábellal, de sehogy nem birom rávenni a kártyát hogy a HDMI kimeneten küldje a jelet. Hogy lehet azt bekapcsolni, vagy az csak pusztán filmezéshez van?
-
madgie
titán
-
Biga123
addikt
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
zitromz
tag
sziasztok!
raknám fel a 260.99es xps dirvert a karira(most üzemelem először)de olyanokat ír h telepítés sikertelen..se hd audio se physX se driver nem akar felmenni
valami ötlet? -
Biga123
addikt
viszont a DVI csatlakozók tényleg nem referencia módon helyezkednek el....
Ezért a meleg levegő kissebb részen tud távozni a házból... ez nem pozitív...
De a hűtő ref..
Holnapig még alszom erre a Zotac vs Asus dologra....[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
fagy53
nagyúr
Baba annak még a hangja is, idle-ben túlharsogja az összes GTX-et! Aztán hogy a hőmérsékletnél se legyen utolsó, sikerül neki játékok alatt és idle-ben is megszerezni az első helyet a legmelegedőbb GTX-ek dicsőségtábláján, ezek csak szemelvények arról, hogy miért olcsó a Zotac..
-
XoZ
aktív tag
Kicsit megtévesztő ez a teszt, mert nem derül ki belőle, hogy nem a referencia hűtős kártya eredménye ilyen rossz, hanem a Zotac féle házból kifújó változaté, aminek itt az eredeti tesztje: [link]. Ezen az oldalon teszteltek referencia hűtős GTX460-at is (Sparkle 1 GB OC), ami viszont meglepően csendes és hűvös (kivéve a VRM részt, ahol viszont a legmelegebb).
-
JoolsNOS
veterán
Nem tudom ki csinálta ezt a listát, de nekem idle hangosabb a samu 500as vinyóm, ergó nem hallani. Idle hő 29 fok 23 fokos szobában. Ettől függetlenül "megbántam", hogy nem vártam 1 hónapot, és vettem pl 1 gigás gigát ebben az árban. szeptemberben 45ért vettem akkor szinte a legolcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
anzolika20
csendes tag
Sziasztok, nekem a következő lenne a problémám:
64 bites windows 7 et akarok felrakni ,minden sikerűl,de valamiért nem ismeri fel a videókarimat(geinward geforce gtx 460 768 mb).
Letöltöttem a 64 bites drivert hozzá de az eszközkezelőben egy sárga háromszög van felkiálltó jellel a videókártyánál.
Mi lehet a gond?Tud valaki segíteni?
Előre is köszi -
fagy53
nagyúr
válasz JoolsNOS #8270 üzenetére
A Zotac idle-ben 29dB, az én MSI Cyclone-om 13dB. Ez kb tízszeres viszony, ha a Zotac hangos, akkor az enyémnek némának kell lennie, nem az!
47%-os ventivel jön ki, ami kihallatszik a házból, 40%ra állítva tényleg néma. Ettől függetlenül adok a német tesztelőkre, más német oldalt is megnéztem mielőtt beneveztem erre a VGA-ra.
Gondoltam a Gigára én is, de 45k-ért jó vételnek könyveltem el ezt az MSI-t. -
JoolsNOS
veterán
És te komolyan elhiszed, hogy a zotac 10* hangosabb
Hyper 212+ elvileg 13 dB idleben.(bár ez kevésnek tűnik, de ezt találtam első guglis keresésre.) Nem hangosabb a zotacom.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
hermanyi
addikt
válasz JoolsNOS #8273 üzenetére
annyival nem hangosabb de tény ,hogy az egyik leghangosabb 460
de idle ben egyik sem hangos ha meg játszol akkor valszeg úgysem zavaró
Hiper 212+ idle ben a környékén fut olyan 70% nál jön meg a hangja de akkor rendesenAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Gaboman
nagyúr
Teszt nézd meg terhelésnél is, leghalkabb a Giga OC.
Hőfokokról annyit hogy nálam SOC órajelen Furmark 1600x1200 8xAA alatt 66fokos a kártya egy pillanatra ugrott fel 67re automatikus fan 51%.
Minden más hangosabb mint a kártya terhelés közben, pedig nem mondhatnám hogy ordít a gépem.
Idlében 40%os a ventilátor fordulat, olyan halk hogy néha megnézem megy e egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
fagy53
nagyúr
válasz JoolsNOS #8273 üzenetére
"Ez kb tízszeres viszony, ha a Zotac hangos, akkor az enyémnek némának kell lennie, nem az!"- mivel ezt írtam, láthatóan nem hiszem el...
Gaboman: pontosan ezért szerettem volna Gigát venni, de akkor, abban a pillanatban az MSI Cyclone volt a jobb vétel, másnap 9k-val több volt!
Mint írtam 40%-on nekem is teljesen hangtalan, kipróbáltam HDD és házventik nélkül és csak az Enermax táp és az Asus CPU hűtő megfelezett fordulaton járó légkavaróját hallani. Normálisan üzemelő gépnél 60°C felett már kihallatszik a házból, nyáron lesz ilyen sokszor, de most az F1 2010 40%-os ventivel, alapon pörög. 19°C-os szobában 58°C a Furmark, persze ez 700/1400/2000 órajelekkel és 0.90V-on megy így.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Furmark milyen beállításokkal megy nálad?
Nálam Stability Test 1600x1200 8xAA Displacement mapping.
21 fokos szobában 700/1400/2000 0.90Von 61fokos volt 40%os fordulat mellett.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
gainwardgs
veterán
Na beléptem én is a klubba 1 gtx 460 SOC-vel
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8280 üzenetére
Akkor várunk képeket, eredményeket.
-
Hauptmann
addikt
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyiért jutottál hozzá? Én elbasztam, mert nem vettem meg, amikor pár hete "alacsony" (relatív alacsony az a 190 Ft) volt dodó, most meg megint szar az árfolyam, plusz karácsonyi árfelhajtás is van.
-
Gaboman
nagyúr
Kérnék szépen egy Furmark tesztet.
Nálam Stability Test 1280x1024 8xAA Displacement mapping.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8284 üzenetére
Az egy játék, minden leszedtél rendesen?
-
InHell
senior tag
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8288 üzenetére
persze, azt utána Afterburnerrel meg nézed a hőfokokat.
-
gainwardgs
veterán
900 mhz stabil default fesszel
-
SpeedR
őstag
válasz gainwardgs #8291 üzenetére
Szép eredmény. Mennyi a def. fesz?
-
SpeedR
őstag
válasz gainwardgs #8293 üzenetére
0.937 Volt? Az úgy kb. lehetetlen.
-
SpeedR
őstag
válasz gainwardgs #8295 üzenetére
Az is nagyon alacsony. Nézd meg GPU-Z-vel is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8290 üzenetére
Az szép 6 fokkal még hűvösebb mint nekem az OCnál SOC órajeleken.
Nem hiába ott még komolyabb a hűtés, látom a tuningot is jól bírja azt írtad alapfeszen 900on stabil, ezt mivel nézted?
Csak azért mert az Afterburner arra nem a legalkalmasabb, Crysissal próbáld ott kijön ha nem bírja.Nekem is így volt, alapfeszen mindennel stabil volt ott meg kijött hogy mégsem.
De ha nála is az lesz akkor az igencsak szép eredmény lenne, nem véletlenül válogatott chipszettekből rakják össze őket a legjobb tuning érdekében.
Érdemes elolvasni.
Mennyiért sikerült hozzájutnod?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy a Zotac GTX460 AMP! -ről mi a véleményetek??
Akinek van az mondja el legyenszives a tapasztalatait, Előre is THX!
Üdv: ChrisAz egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz gainwardgs #8297 üzenetére
Bazd+ CSabi. Tudtam hogy nem bírod ki xD
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest