Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz gainwardgs #8297 üzenetére
amúgy grat hozzá , Majd megnézzük mit tud a Zotac GTX460 AMP!
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Tökmindegy
senior tag
Urak!
1680X1050 re van értelme az 1 Gigás kártyát venni ,vagy elég a kisebb is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ja a proci egy négy magos 3Ghz es amd.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Biga123
addikt
1GB -s Giga 460 van az iponban 46K ért .
Mennyire éri meg azt a + 6Kt a 768-assal szemben...(Asus TOP)
Zotacról letettem...
Szintén alacsony felbontáson használnám...
Vagy esetleg 47K ért 6850[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
cettlee
őstag
válasz gainwardgs #8297 üzenetére
tolj egy heavent 900on olyan alacsony fesszel amugymeg KAMUZOL xd
-
tapppeeer
tag
válasz gainwardgs #8304 üzenetére
Szvsz 64 rugó az nagyon sok, még egy SOC-ért is...
-
Osynho
addikt
válasz gainwardgs #8308 üzenetére
Csak 850-et visz egy 45ezres 460as is
-
hermanyi
addikt
válasz Tökmindegy #8302 üzenetére
Jelen pillanatban szerintem felesleges az 1 gigás arra a felbontásra ,de a jövőre érkező játékok szerintem meghálálják ha több a memo , sőt már az idei felhozatalból is van 1-2 olyan.
szerk:
gainwardgs :
képeket tudnád nekem mutatni 900 on, hogy mennyi fesszel stabil mondjuk Kombustor vagy heaven el ?[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz gainwardgs #8312 üzenetére
meggyőző köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8304 üzenetére
64 ezerért vetted?
Te jó ég, hát az brutál sok volt érte, azért GTX470SOCt kaptál volna, vagyis nem ennyiért hanem 58500Ftért.
És az megközelítőleg egy alapórajeles GTX 480 teljesítményét tudja.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8317 üzenetére
Nem tudom, még nem próbáltam, de én még nem épültem fel a sokkból hogy ennyiért képes voltál 460at venni.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
joshua7
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz gainwardgs #8316 üzenetére
ha egy Q9650 el CPU limited van akkor szerintem nem tudod miről besz vagy alap 3000 alatt járatod a procit
-
Gaboman
nagyúr
Én Q8400al fogom járatni 3400Mhzen ha minden jól alakul.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
fagy53
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Biztos hogy tudhatja is mivel a legeslegjobb alkatrészekből és chipsetekből rakják össze, de én 50000-52000ért láttam már régebben.
Igaz az is kicsikét sok már egy 460ért, amikor 44000be már OCt kapni ami vígan megy 850-870en, és 6-7 fokkal melegebb csak.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Szabikaa20
őstag
Meiket erne meg jobban???
ASUS GTX465 1GB vagy Gigabyte GTX460 1GB DDR5???
Azt tudom hogy a GTX465 többet fogyaszt es GF100-as magja van ami szarabb a GTX460-as GF104-es magjatol....Nem fűt annyira....De teljesitmenyben meik a jobb???Nem tudom meiket vegyem....Arban egyforman tudnam megszerezni.Jah es a Gigabyte-nel ugy tudom hogy a memoria savszelesseg csak 192-bit meg a GTX nel 256...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
AirBooms
addikt
válasz Szabikaa20 #8331 üzenetére
A Giga GTX460-at 1 GB vedd. Teljesítményben jobb lesz, mint a 465 (húzva, ami nagyon egyszerű), kevesebbet fogyaszt, stb. A GTX460 1 GB is 256 bites.
-
SpeedR
őstag
válasz joshua7 #8334 üzenetére
Nem egy tized az, hanem öt. Azt szóval sem mondtam, hogy ez megér +20k-t, de az erősebb gyári oc-s kártyák alapból 55k körül vannak. (sőt már a simák is 50 körül) Ahhoz viszonyíts. Azt én sem értem, hogy miért nem 58-ért vette ip*n-ból, vagy pcla*nd-ból.
Egyébként nem kell leharapni a fejem, én is inkább a sima gigát vettem 43k-ért, mert szvsz az megéri meg jobban. Ettől függetlenül el tudom fogadni, hogy másnak megér némi felárat az a némi plusz.
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
énmég 36 ér vettem anno a 460amat, és ezis megy 925öt
énis 1280ba használom, cpu limit elég keményen jelen volt, de 3,6gigán nagyjábol már okok.jézuska valszeg hoz vmi monitort, valami kissebb(22-23") fullhd-sre gondoltam, ésakkor nem kell tökig nyomni az élsimitást, ugy talán elég lenne a 460.
egyéb vélemény?
-
Gaboman
nagyúr
válasz joshua7 #8334 üzenetére
Persze hogy nem éri meg, de ez már legyen az ő gondja, annak a tudatában élhet hogy prémiummárka kártyája van és az összes GTX460 közül szinte a legjobb.
Ha valakinek ez az igénye akkor neki megéri a plusz 20000Ftot.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
joshua7
veterán
5? Főleg, h, ha jól tudom, 1.212V az adható max, de az is csak trükközéssel. Ami nincs 3 tized sem.
Ja, és Te csináltad okosan az alap karival, ami röhögve tudja ugyanazt, mint a jó 20-szal többe kerülő 'oc'.Gaboman: én nem látok benne semmi prémiumot. Egy Sonic Platinum vagy GS GLH is ilyen gyári órajelekkel bír. Arról nem is beszélve, h bármelyik full alap kari megy 1.087V-tal 900+-t. OK, nem 0.937V, de ki nem szrja le. Másrészt azt sem értem, h elvégre olyan emberről beszélünk, aki fölnéz ide, képben van, de mégis képes kiadni ennyi pénzt. A kisker biztos röhög a markába. Egy 0 napos újoncnál megérteném, h jönne ide kérdezni, miután megvette, h jó boltot csinált-e... De igazad van, mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
tapppeeer
tag
válasz Gaboman #8337 üzenetére
Én is a lehurrogók táborába tartozom / tam... Egyébként teljesen igazad van... mindenki annyit költ, és arra, amennyit csak akar! Ez a 64 rugós eset is csak megerősít abban, hogy mennyire jó vételt csináltam egy 768-as MSI Cyclone-nal, újonnan 39,5-ért! Jó helyen, jókor!
Ha volt olyan a topikban, hogy kinek hány V-on fut alapon a karija, akkor lehetne olyat is csinálni, hogy ki mennyiért vette a kártáyját?! Ja, egyébként nálam az alap 0,9870V. -
Gaboman
nagyúr
válasz joshua7 #8338 üzenetére
Nekem 1Von 850en stabil teljesen, feljebb még nem néztem de elképzelhető hogy a 870et is tudná ennyin.
De feleslegesnek tartom, 815/1630/2000 teljesen tökéletes ha tuningolni akarok, de gyári órajeleken használom most, felesleges húznom, így is szépen megy vele minden.gainwardgs Hát nem majd hanem remélem péntekre ideér, szeretnék egy hűsebb procit a Q6600nál, teljesítményre tudni fogja azt amit a 6600 sőt még jobban is tuningolható annál.
tapppeeer Nálam is 0.987 az alapfesz.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz gainwardgs #8330 üzenetére
Amikor én vettem pont ment fölfelé az ára, 55e. volt előző héten, mikor rendeltem épp ugrott 60e.-re...
Ennél többet nem adtam volna érte. Tényleg kicsit irreális, de nekem erre volt szükségem/ez tetszett meg.
Gigabyte SOC...(Igaz, vidéken - K.mét.)
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Zotac gtx 460 1GB AMP!-ről ki mit halott vagy esetleg tesztelt??
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Gaboman
nagyúr
válasz Lucifer6280 #8345 üzenetére
Teszt, elég meleg és elég hangos több másik gyártó által kiadott 460 OChoz képest.
-
gainwardgs
veterán
válasz Lucifer6280 #8347 üzenetére
Ugyanaz a 2 vga
-
Gaboman
nagyúr
válasz Lucifer6280 #8347 üzenetére
Pont a legfontosabb nem érdekel?
Mert teljesítményre szinte bármelyik tudja az SOC-t egy kis tuningal, csak az a nem mindegy melyik milyen meleg és hangos közben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest