- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Srácok, ha elfogy minden csúszka MSI Afterburner-ben egy GTX460-nál, milyen opciók vannak az órajel kitolására? EnableUnofficialOverclocking=1 természetesen be van állítva.
Semper Fi
-
AssAssynn
őstag
Hát akkor vagy teljesen visszatérsz az XP-re, vagy inkább az egyik partíción a win7-t, a másikon a xp-t teszed fel. Inkább ezt ajánlanám. Ugyanis a win7 64 bite jól jöhet más játékoknál. De idővel reménység szerint úgy is lesz foltozás (patch) a L2-höz, s akkor már jó lesz win7-n is. Aztán ha L2-ni szeretnél xp-n indítasz, ha más egyéb akkor win7-n (:
(haveromnak ezek mellett még Linuxok is vannak fenn (: )"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Pite23
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is csatlakozhattam a GTX460 tulajok táborához
-
Gaboman
nagyúr
-
Osynho
addikt
Ezen 4 heat pipe van, szóval rosszabb biztos nem lett. Mintha a bordázat is sűrűbb lenne. A cikkben pedig azt írják, hogy azonos áron fog menni. A mérete kifejezetten tetszik, szeretem, ha látszik a házban a hardver Szóval most éppen ez a favorit nálam, bár ki tudja, mikor jelenik meg az üzletekben
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz gainwardgs #8768 üzenetére
A tiéd az biztosan durván húzható. Hajrá!
-
SpeedR
őstag
válasz JoolsNOS #8772 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lenne belőle. 0-45 és 30-75 C fok között ugyanannyi a hőingadozás. Inkább a párától kell tartani, ezért én nem vinném ki a gépet, inkább a szobát hűteném le ablak kinyitásos módszerrel.
Off: amd 6850 cold bugjáról tud vki vmit? megoldották vajon? -
ADAM1337
nagyúr
Nem tud valaki valamilyen új béta drivert ?
Jelenleg a 261.00-át használom. -
Telda
addikt
Megjött a giga gtx460 és valóban nagyon csendes mint ahogy irtatok.
Eddig simán megy bar 10 perc után úgy megfagyott a gép hogy resetelni kellett, remélem ezt csak ilyen bemelegítő dolog volt első és utolsó is egyben -
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #8777 üzenetére
hey fater...neked mit mennek a GTXek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gaboman
nagyúr
válasz gainwardgs #8774 üzenetére
Alapfeszen mennyit megy neked az SOC?
És ott terhelésnél automata venti mellett hány fokig megy fel, hangosodik a kártya?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Laraxior
titán
átlagban,szobahőn mennyit tudnak 1.087Von (alapesetben a maxfesz) a VGAk?
1.012Von ugyebár kb olyan 850 körül futnak...kíváncsi vagyok érdemes lenne-e nekiállnom húzni 6°C időben....vagy várjam meg amíg fagy
mert ugyebár joshua7 feladta a leckét"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rasztee88
csendes tag
Hali némi teszt eredmények
Asus 460gtx top 768MB vs Msi n460gtx 1gb OC CYCLONE
Unigine heaven 2.0
1920x1080/anti-aliasing:8x/Tessellation: extreme/ sharders: high/ api:directx11nos az asus 395 pöttyöt szerzett az msi 526 pontjával szemben, min fps 9.4 az msinél még asus nál 2 max fps 47 msinél és 40 az asusnál. mondanom se kell hogy a cyclon-nak nem kelett sok idő és ismét 36 fokos volt még az asus ami elvileg direct cu-s joval lassabban hült le.
Egyértelműen az MSI a nyerő darab. csak ajánlani tudom.
Üdv és Boldog Karit minden kedves PH-snak.
Mindenkiről elhiszek bármit és az ellenkezőjét is!
-
mrhitoshi
veterán
válasz Laraxior #8788 üzenetére
Szerintem max fesz mellett szóba hőmérsékleten is mindegyik tudja a 900-870 Mhz-s GPU órajelet.
Én viszont nem tudom, hogy megéri-e felűlírni a VGA bios-át, mert mondjuk nekem nem kellene sok fesz, hogy elérjem a 920/4600Mhz-s beállításokat, csak nem tudom, mennyire biztonságos megcsinálni egy ilyen felülírós történetet.
PS4
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #8790 üzenetére
Giga?OC? ha ilyen fasza hűtős akkor még el is gondolkodom rajta
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mrhitoshi #8791 üzenetére
szerintem ha gariztatod kutya nem mondja meg hogy hozzá van nyúlva.
A boltban nem tudja senki hogy nem 40%on hanem 25% a venti minimum fordulata...
vagy a max adható fesz mennyi... én is így hagyom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rhymes
csendes tag
Sziasztok!
A minap én is beújítottam egy ilyen divájszt, Giga OC 1GB-st. Ma meg elszörnyedve olvasom a newegg-es kommenteket, ahol is minden 6. kommentben a kártya elhalálozásáról van szó. Ma meg már iponon is volt egy halálhír. Már előre félek, mert Murphy nem alszik.
Állítólag az első kiadásokon nem volt borda a VRM FET-eken (a tápcsatlakozó mellett, beljebb találhatók). Az enyémen van, de ki tudja, hogy ez-é az oka a gigahalandóságnak.
Mondjatok valami biztatót, van olyan köztetek, akinek már legalább két hónapja él és virul a Giga karija?
-
rhymes
csendes tag
válasz JoolsNOS #8797 üzenetére
Közben megnéztem, mit írnak a többi kártyáról 1-2 kivételtől eltekintve a legtöbbnél arányosan elég sok negatív komment van, behalt/fagy/kék halál témakörben. Messze a legtöbb visszajelzés a Gigánál van, gondolom az ára miatt abból vettek a legtöbben, ez is belejátszhat a sok negatív reakcióba. De az azért elgondolkodtató, hogy míg a többi kártyánál a probléma már első használatkor mutatkozott, vagy eleve hibásan érkezett, vagy első beüzemelés során jött elő a bibi, addig a Gigáknál rendre 2-3 hónapig tökéletes működés majd hirtelen beüt a krach, és a nagy részüknél most jött ki december elején, november végén, ezek nyár végi, szeptemberi kártyák.
No, de reméljük a legjobbakat. A 3 év gari azért valamelyest megnyugtató, de a több hetes gariztatási herce-hurcának már a gondolatától is kiver a jeges veríték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest