- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symmetrix
csendes tag
Igen felismeri rendesen GTX1060 3GB-osnak és semmi hibát se jelez...
De most már azaz új történet, hogy a gép elindul hallom, hogy tölt a Windows sőt a bejelentkező hang is megjön (PC Speaker-en keresztül hallom) de kép egyáltalán nincs...de az érdekesség az, hogy ha még is elindul ezzel a kisebb felbontással, a hangok akkor se jelennek meg, mert ugye ez egy Samsung TV-vel vannak összekötve és az pedig egy erősítővel, és a hang mindig átment! -
eami
veterán
maradok az asus strixnél. nekem nagyon bejött az a kártya főleg hogy ház ventiket is rá lehet kapcsolni és azon keresztül pörgeti melegedés függvényében. ahogy olvasgattam az angol fórumokat, kb 30%-a a kártyáknak CWs, szóval remélem a következő már nem lesz az
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
hi
valaki tudna némi támpontot adni a kártya húzásához?miből,kb mennyit lehet,érdemes kezdésnek húzni?
(1x valaki régen segitett,de azok már nincsenek meg nekem)
most ezek az alapbeállitások:köszi
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
szimi57
őstag
válasz Dr_Senkihazi #9653 üzenetére
Nem vagyok egy OC mágus, de a GPU valszeg elbir +150-et, a VRAM +300-at.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
MATEO6600
őstag
válasz Dr_Senkihazi #9653 üzenetére
Engem is érdekel a téma, én ezt a power limitet nem értem, miért kell nekünk ezt manuálisan állítani?
Régen ezt tudtommal nem kellett (igaz utoljára kb 6-7 éve tuningoltam VGA-t) -
szimi57
őstag
válasz Dr_Senkihazi #9655 üzenetére
A power limitet is tolni kell a temp limittel együtt, lekorlátozta. 10 százalék plusz mehet. Figyelni kell a höfokra.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz MATEO6600 #9656 üzenetére
Most ez a megoldás. Lekorlátozza a GPU-t, ha tullépi a gyárilag beállitott áramfelvételt, vagy hőfokot. Valszeg még a feszültségen is állitani kell, ha huzás után instabillá válik. De ezt már nem biztos, hogy engedi. (a feszt)
-
törölt tag
Azért a cicergés az erősen tápfüggő dolog. A tesztgépemben egy Zalman 500W-os táp van. Elég sok kártya megfordult már mellette, de még egyik sem cicergett (Asus, MSI, Gigabyte, Inno3D, Sapphire kártyák jártak már ebben a tesztgépben, volt mindenféle típus Nvidia és AMD oldalról is, de soha semelyik sem cicergett). Előtte egy 6 év garos Chieftec SMART-ot használtam, amellett se cicergett soha semmi, pedig néhány hetente másik kártya került a gépbe, tuti, hogy volt köztük cicergős példány is, csak ezekkel a tápokkal pont nem csinálta egyik sem.
-
Euromail
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #9655 üzenetére
A tesztet van amikor le kell futtatni többször is (de lehet elég csak a benchmarkor újra kezdeni ha látod bezuhant indokolatlanul a minimum fps) mert vannak anomáliák.
Nekem konkrétan valami virus de ha a feladatkezelőt üzemelem akkor okos és leáll nehogy lássam mi eszi az erőforrást. Meg oprendszer se ártana újra tenni kártya csere után de majd vmikor.
Heaven benchmarkot tehetnének sűrűbben is kinek milyen a konfigján a vga. Meg amúgy is érdekes mennyit lehet kihozni belőle szóval csak így tovább többi kolléga is rakja csak milyen a giga, gainward, zotac inno3d stb....
[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
eami
veterán
válasz #24845312 #9659 üzenetére
próbáltam más gépben más táppal, kértem kölcsön megint csak más tápot és cicergett. rengeteget olvastam erről amúgy az elmúlt hetekben. annak az esélye hogy a tápcsere megoldja a problémát elég minimális. kb 1%. a coil whine egész egyszerűen gyenge minőségű komponensek használata miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
Én is nagyon szemeztem az asus-al ,mert tényleg jó ötlet vga-ról vezérelni a ház ventiket.
Rendesen teszi a dolgát nálam ez a G1 ,nem találtam eddig megfelelő mennyiségű indokot hogy lecseréljem rá. De gőzerővel keresem!Ha véletlen Békéscsabán jársz kipróbálhatod az új vga-t a tápommal. Ami eddig nálam járt nem ciripelt.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
ingalls
senior tag
Nekem 3 gigás MSI Gaming X-em van. Ezek a Heaven értékek, 63°C max-szal.
Tényleg nincs olyan MSI szoftver, amivel ki lehet kapcsolni a LED-et, anélkül, hogy a programot minden alkalommal meg kell nyitni? A Strix-nél pl az AURÁ-val, ha kikapcsoltam, az úgy is maradt.
-
MésziGab
tag
Hali
Gigabyte GTX 1060 3GB-os kártyához van valakinek jó húzási paraméterek?
-
tkesy
őstag
-
szabadoslac
tag
Üdv. Urak
Valaki használ 1060 6 gb ot 2k ban.
Milyen sikerrel fut mennyit tud?
Köszi
-
szabadoslac
tag
,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabadoslac #9672 üzenetére
Szerintem majdnem mindenki 2K-ban, azaz FullHD-ban használja.
-
törölt tag
válasz szabadoslac #9675 üzenetére
Saját véleményem: oda a 1060 használható ugyan, de erősen kompromisszumos. Inkább 1070-et ajánlanék arra a felbontásra.
-
törölt tag
válasz szabadoslac #9677 üzenetére
Minden attól függ, hogy kinek milyen elvárásai/lehetőségei vannak, de igazából a 1060 terepe egyértelműen a FullHD.
Ebben a tesztben is van FullHD, WQHD és 4K felbontás is többféle játék mellett, érdemes megnézegetned (több oldal is van):
Teszt -
Euromail
aktív tag
válasz #24845312 #9678 üzenetére
Egyedül a hitman ami releváns ha fps-t játékot nézzük vagy total war ha stratégia esetleg tomb rider ami még mutat vmit.
Ha előre nézünk vagyis a jövőre gondolunk akkor biztosan csak ezek (amik számítanak és meghajtják kár hogy nincs még más játék itt resident7 vagy deus ex vagy vmi új.
1440-en meg még jól mutat de az a 30 környéki minimum fps már csalóka szerintem meg ugye! i7-5960X[/B nem mindenkinél ez berreg ] .Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
EVL2
aktív tag
válasz szabadoslac #9677 üzenetére
A tesztekkel csak óvatosan, mert ugye ott általában nem használnak v-syncket. Ha neked is fontos hogy ne legyen képtörésed akkor nyugodtan 10-15% fps-t még levonhatsz a teszt értékekből. V-syncel így már nem buli számomra a wqhd. DE van akinek maxolva megy vele a BF1!
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz szabadoslac #9675 üzenetére
WQHD felbontásra 1070 az igazi belépő Tapasztalat
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Whysperer
addikt
válasz Euromail #9683 üzenetére
Legalább meglátható,hogy milyen a GTX 1060 6GB-os egy i7-tel meg egy FX8350-nel. Mármint viszonyítás végett.. Perszenem lesz ugyan olyan jó ,de én valami 58 FPS-r eemlékszem. amikor alapon ment az FX 8350-em. nem tudom 4,4-en milyen lesz.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Euromail
aktív tag
válasz akoska07 #9684 üzenetére
Én konkrétan a 350.000ft-os árára céloztam Ehhez képest egy Fx8350 piskóta a maga 50.000ft-jával de még egy i7 4770 ami nekem van is olcsó hozzá képest 100 környékén bár én ennyit nem szántam rá mert sokkalom 60-ba volt.
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
laskr99
addikt
Valaki akinek i5-4460 van 1060 6gb-al tud futtatni egy benchmarkot ,hogy mennyi az i7-hez képest az fps különbség? Köszönöm!
-
Redneck
nagyúr
válasz laskr99 #9687 üzenetére
Én futtatnék de milyen benchmarkot szeretnél? Pár óra múlva tudok csak, addig barátnőzök.
Szerk:
Biztos azt dobja ki hogy gyenge mint a verébf*ng. Remélem a Ryzen miatt lesz majd jóárasodó i7 4770 aprón. Elég nekem a nonK is.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Chapel
addikt
10+év piros oldal után, este csatlakozom a zöldekhez egy msi-vel, tűkön ülök.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
gtamate2
veterán
Érdekes hiba jött elő a gépemen, hétvégére elmentem vidékre és itt úgy hagytam a gépem (távolról gyakran jól jön ha el tudom érni a tartalmát.
Érdekesség hogy vasárnap a gépem reggel 7.20-ig volt elérhető, visszajöttem és megy a gép, világít a vga de semmi kép. Resi után se ment. Igp-vel megy hibátlanul a gép, vgaval nem.
Ha benne van a gépbe a vga akkor se megy az igpvel.
Levideóztam(krumpli minőség, de a lényeg látszik) a hibajelenséget, nagyon érdekes minden esetre. Ja a kártyám egy pár hetes Gainward gtx 1060 phoenix gs
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #9698 üzenetére
Egyszerűen nem ad képet, másik gépben sem? Az frankó. Ha így van ez bizony garanciális ügyintézés lesz.
laskr99:: Pár perc és kirakom, átrakom TV-re a képet mert a monitorom csak 1680x1050. Úgy átfogóbb képet kaphatsz.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest