- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz trufa12 #10700 üzenetére
Láttam gányvard főnixet is, az is szépen ál. Nekem ASUS dual van, ami egy igencsak olcsó verzió, de semmiféle ilyen gagyiság nincs benne és nem is görbül le úgy, hogy szinte kiszakad az expresszből, pedig még értelmetlen hátlapja sincs szerencsére.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz jacint78 #10705 üzenetére
Így van, ahogy írod. Csak arra gondoltam, hogy mivel a 1060 eleve nem egy "forrófejű" kártya, így igazából nem sok jelentősége van a dolognak a hátlap szempontjából. Legalábbis az Inno3D Compact kártyám is hasonló hőfokokat produkált, pedig azon csak 1 venti volt, hátlap az meg nem volt rajta. Ezen a Giga WF2OC-n meg 2 venti van, meg egy műanyag hátlap szorosan a hátulján. Viszont a hőfokok azok kb ugyanazok mindkettő esetében.
-
trufa12
addikt
válasz #24845312 #10706 üzenetére
Működik csak én akadályozónak látom , mintsem hogy segítsen, az meg hogy a gyári oldalon egyenesen azzal reklámozzák hogy merevítő funkciója van, egyenesen röhejesnek látom ..mert annyira kicsi a kártya hogy semmi baja nem lenne nélküle max hűvösebb lenne még pár fokkal....
Nekem mondjuk tök mind1 lesz nyáron is, mert akkora a gépház, teli van ventilátorokkal, leégni nem fog semmi, de lehet lesz akinek azért majd bekavar ....
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Peace
nagyúr
válasz #24845312 #10706 üzenetére
85 fokot csak eléri nálam pár óra Andromeda-val. Mondjuk le is van szabályozva 50% fan speed-re, mert 60-on már kerreg a Giga hűtője. De a ház maga kimondottan jól szellőző 3 ventilátorral. Azért tudom, hogy 85, mert azt állítottam be, hogy 85-nél mehet feljebb fan speed 100%-ig és akkor már indul a kerregés sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Kipróbáltam játszottam kicsit a Watch_Dogs 2-vel. 67 fokra (108W) melegedett a gpu (és a venti is ment azért rendesen kb 60-65% körül). Remélem a nagy melegben nem lesz sokkal magasabb a hőfok. Far Cry Primal alatt 51 fok volt. Furmark alatt 69 fok (122W).
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Bjørgersson
félisten
válasz dewil666 #10713 üzenetére
Furmark semmire nem jó, értelmetlen kínozni vele a kártyát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dewil666
őstag
válasz Bjørgersson #10714 üzenetére
Csak megnéztem a maximum hőfokot
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
trufa12
addikt
-
zsoika
addikt
válasz trufa12 #10718 üzenetére
"szerintem sokat tettem rá"
Nem hiszem ,hogy tudsz sokat rakni rá....kinyomja oldalt a felesleget.
Egyébként tényleg semmi értelme újrapasztázni 1-3 év között....főleg nem nVidia-nál. Nem "forrófejűek" és nem beszélve a gariról.
Ha tuning miatt akar az ember pár fokot nyerni, akkor érdemes vásárláskor a gyárilag legjobb hűtésűt venni vagy a ref.-et +víz.Peace: Pont az esetleges kerregés és a cicergés miatt választottam az inno3D GAMING OC-t . Eddig bevál , de még nem sikerült igazán meghajtani. Este megpróbálom kihajtani a sz..t is belőle(már amennyire ezt egy i5 3470 3,8-ra tuningolva engedi).
5játék van telepítve a gépemen szerintetek melyik legyen?
1., Battlefield 3 (ez kevés)
2., Battlefield 4 (ez is)
3., The Crew
4., GTA 5
5., Rainbow Six Siege[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz zsoika #10719 üzenetére
Simán rakhatott sokat, így nem tudja megfelelően átadni a hőt. Ettől független azért a pár fokért nem kentem volna, csak ha extrém szar a gyárival.
Ezek közül csak a Rainbow Sixet nem tudom.
BF4 GPU Scalinggal talán, vagy a 3 DSR-rel. 64-es multinál előfordulhat CPU limites szituáció, DSR-től függetlenül. GTA-nál lehet CPU limited lesz, talán OC-val nem, de esélyes hogy nem lesz 99-100% GPU használat, erre szoktak panaszkodni. Nem tudom mert csak a Singlet szoktam pörgetni, azt pedig V-synckel.
A Crewt is csak szinkronnal toltam, de még régebbi konfiggal, igaz, még sosem láttam fix 60 fpssel futni, a horror gépeknél is eldob néha 1-1 képkockát. Főleg derékszögű kanyarokban látszik.Tolja valaki az UT-t 1060-nal és a legújabb driverrel? Van egy hülye bugom, nem tudom hogy a játék, vagy a driver miatt.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz zsoika #10719 üzenetére
Egyébként mi a cél ezzel a kihajtással? Nem jó ha megfelelő fps-sel fut, és nem kell felesleges képkockákat számolni?
A single játékokat 60 fps-sel tolom szinkronnal.
A multis címekhez 75Hz mellet nem használok csak a BF-ben Fast Syncket, de ott is 120-ra limitáltam, nincs input lag, vagy nem nagyobb érezhetően, mint lock nélkül.
UT-hoz 120-as limitet állítottam, frame smoothing off az input lag miatt.
Egyedül CSGO-ban nem használok semmilyen limitet se szinkront.Mondjuk ha jól emlékszem neked 144Hz-es monitorod van, neked nincs sok értelme limitálni multiban, így minimalizálhatod az input lagot.
Ha tolnám a GTA multit, valószínűleg szinkron nélkül, de fps limittel nyomnám, vagy kipróbálnám a v-sync és képfrissítésnél egyel kisebb capet. Input lagot elűzi, de nem törik a kép. 750 Ti-nél BF3 és a 4 multija is úgy ment, sz*rba lőttem vele a népet, és szép maradt.😆
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz Redneck #10721 üzenetére
A Hűtést akarom tesztelni vele(meg az esetleges cicergést) , hogy mennyire megy fel a venti ford. illetve a hőfok és az mennyire zavaró(mármint hangban). MSI AB-vel monitorozva a játékokat egyszer-egyszer elérte a 95% a CPU, de általában 87-91% között ugrál.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Azért fontos mert 144Hz-re szeretnék váltani (de ezt már írtam) és tesztelgetem a rendszert(CPU most a gyenge pont) ,hogy tegyek e 80eFt-ot egy monitorba...vagy ne. Most vettem 88-ért a VGA-t+ 82eFt lenne a monitor és ha akkor még akkor kiderül,hogy CPU limitem is van .......hát, az asszony tökön szúr még egy i7 3770 miatt ,az tuti. Ez esetben maradna a mostani monitor és a 60Hz/fps azt jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz zsoika #10723 üzenetére
Próbál ki hogy a force 75Hz megy e. Már az is +20% képfrissítés, láthatóan folyamatosabb. Egyedi felbontásban létrehozható nV driveren belül. Én előbb a CPU upgradet választottam, de lehet monitor már nem lesz, a HC multi már nem érdekel.
Akkor vennék monitort ha lenne valami jó kis G-Synck-es IPS, amelyik minimum 30-75Hz között tudja a szinkront. Az persze nem árt ha még magasabb képfrissítésű, megkérdeztem, egyelőre nincs ilyen.
3,8-ra húzva, már annyira nem lesz limites, csak nagyon CPU igényes szituációkban (64 fős BF 4 vagy 1 multi).
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
azért a felső kategóriában oda tette magát a csiga.
akár mennyire fikázva volt a kacsacsőrű embléma a forumán, attól eltekintve szerintem elég pofás darab...
-
trufa12
addikt
válasz zsoika #10723 üzenetére
Nem igazán értem ezt a 144hzes mizériát, 144hz-el már az asztal is simábban gördül... ez pedig fix.. mert 60hzről mentem fel 144-re és azonnal észrevehető volt a különbség, vissza se tudnék váltani 60-ra...
a tv-m ugyebár 60, de azt csak akkor kapcsolom be ha ps-ezem, v haverokkal fifázok akár pc-n akár ps-en.
Szóval olyan játék amihez egér bill kell az a monitoron megy és 144fps-nélkül is teljesen jó mert a monitor 144hz-en fut.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
-
jacint78
addikt
válasz gepetto86 #10731 üzenetére
Nem erről beszélek, ja és nem mindegyik ilyen és az sem mindegy, hogy mennyire lógnak. A gigabájt meg az emesí a két legalja, volt 780 lightningom is, az működésképtelenségig lógott, ki kellett támasztani, mert az előző is megdöglött, a garanciából küldött új került hozzám.
Én az ilyen görbülésekről beszélek, amikor a hűtő nem basszol és elhúzza anyákot, ez azért rohadt gáz tervezési hiba. A hátlap nélküli gagyi 1070-ek V alakba görbültek ugyanitt.
type your text here..
-
Whysperer
addikt
Tegnap csri kis Giga 1060-ra ráeresztettem a Skyrimot 4k-s TV-n keresztül max settingsen. akadásmentesen ment és olyan gyönyörű volt pedig csak a skyrim legendary edition van meg nem az a extra grafikás!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
arabus
addikt
381.65 WHQL !
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Bjørgersson
félisten
válasz arabus #10734 üzenetére
Legalabb akkor mar be is linkelhetted volna.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mika1227
őstag
válasz Bjørgersson #10735 üzenetére
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Redneck
nagyúr
Aki felrakta már, ha lehet írja meg a tapasztalatait. Egyébként lemértem az előzőt és egy régebbit. Valamivel gyorsult, más pedig lassult. Nem értem, hogy régebbi címeknél mi változik a driverben...
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Játszik valaki Watch Dogs 2-vel? Kinek hogy megy? Néztem videókat, stabil 60-hoz normal/high kell szerintem.-Wake up Neo!
-
bobalazs
nagyúr
válasz Redneck #10737 üzenetére
New Product Support
Added support for the NVIDIA TITAN Xp.
New Features
Added support for Windows 10 Creators Update.
Added DTS X and Dolby Atmos support for 5.1.2 speaker configuration.
Added Dolby Vision support for games.
Added NVIDIA® AnselTM support for Snake Pass and Kona.
NVIDIA Control Panel
• Display page: Added the option to override the Windows 10 control of desktop
color settings.
• Manage 3D Settings page: Added option to disable self-refresh power-saving
feature for G-Sync. -
Redneck
nagyúr
válasz bobalazs #10739 üzenetére
Köszönöm!
Igaz engem csak az UT miatt érdekel az új driver, mert azon a kaotikus Epices fórumon nem hogy választ nem látok, de a saját kommentemet sem. Jó lenne tudnom hogy driverben vagy szoftverben keressem a problémát.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
trufa12
addikt
válasz Euromail #10741 üzenetére
Pont hogy nem én akarok 144fps-t olvass vissza kérlek.
én eladtam a 980-ti-t meg az i7 6700k-t
ha meg azt akarnék akkor már 1080-ti -t vennék .Nyomnék rá egy OC-t aztán az igencsak egymagába kifacsarna most bármilyen gamet.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
amúgy kíváncsiságból monitorozgattam már a gépet, hát igen csak kevés még egy i5-6500 is egy 1060alá... azt kell mondani, sok esetben a proci van 100on... és nem engedi a vganak a többletet .
jó mondjuk ettől még ha jobb proci lenne se menne a vga 500fps-et ...de főleg hogy lehet bőven OC-zni is... simán hozna esetenként 70-80akat...
[ Szerkesztve ]
-
-
Euromail
aktív tag
válasz jacint78 #10748 üzenetére
Vigyázni kell ezzel a Resolution scale, super sampling, felskálázás stb.... Ez olyan mintha 4k monitor-on akarnál játszani mivel olyan felbontásra készíti el a képeket(beállításhoz mérten kb 200% a 4K).
Sőt szerintem ez még gépgyilkolóbb eljárás mivel nem elég átszámítani szóval oda küldeni az adatokat még utána vissza is skálázósik megint kis számolási feladatokkal terhelheti a gépet ennyi erővel már egyszerűbb ha egy 1440 monitor-on játszanál mert ugyanolyan fps-eket kapsz.Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest