Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz SSJPeter #12344 üzenetére
sajna lehetséges h pillanatok alatt elszáll egy táp,még a márkásak között is....
egy haveromnak is gallyra ment a régi chieftec tápja (pontosabban benne vmilyen ellenállás egyik pillanatról a másikra) és vitte magával mind a két vinyóját is ...tudom a te eseted egész más de murphy is megmondta h "ami elromolhat el is romlik..." -
SSJPeter
őstag
válasz #96302336 #12350 üzenetére
Jah,hogy a videómemória. . .1026Mhz,sok lenne? Pedig még a 3Dmark03 is lefut 1080-on is.Atitool is full artifact-free.Mind1 tényleg nyomok 1 új windowst és holnap-holnapután meglátom,hogy változott-e valami,lehet tényleg driver gond. . .de az is lehet,hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
norb55
őstag
nem a tápegység romlott el
Nekem is a 8800GTX-el kilépett a Craysis-ból
"a képernyő illesztő leállt és utána nekem ismét helyre állt"Szerintem még nem teljessen jók a driverek
Craysis-ról meg nem is beszélek ( átesek a halyón, beesek a sziklák alá)
ráférne 1 kis frissítésNyugodj meg driver probléma van itt még
üdv:Norbi
-
törölt tag
-
SSJPeter
őstag
válasz norb55 #12358 üzenetére
Épp ezért használok még XP-t. . .de lám itt sem OK minden azért.
syn7h37ic:Amúgy én is egyből a tuningolt ramok-ra gondoltam,de akkor miért futnak le a mark-ok,miért nincs artifact atitoolban és miért fut el órákig a Crysis 1080-on is akár?
Visszaveszem alapra és így nyomulok 2 napig,ha így is csinálja akkor win-install,aztán meg tápcsere(?).Let’s go Brandon!
-
Gerisz
addikt
169.21 xp alatt 62fok idle
169.25 vista altt 53fok idle
ez miért van?
Fel kell tolnom 40%-is a ventit hogy hasonló legyen -
KDavid17
aktív tag
Nem tom, hogy volt e már: http://en.expreview.com/?p=132
-
törölt tag
válasz Gerisz #12361 üzenetére
Jó kérdés. Én azt vettem észre, hogy a 169.21Béta jobban megy, mint a WHQL 169.21-es. Mármint jobb tuningot érek el vele. A WHQL verzióval megközelíteni sem tudtam a frekiket, amiken korábban mentek, a béta driverrel pedig simán futott. Fura. De amúgy tökéletes a driver, nem bugzik, szépen is fut, csak ezt vettem észre.
-
losi73
senior tag
üdv a játékok nevü forum hova lett nem vágja valaki én nem találom
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
SSJPeter
őstag
Ehh,nah ez nagyszerű. . .win boot előtt kapásból kaptam 1 feketeképernyőt.Ilyet még nem csinált.Magyarán nem bootolt a windows,hanem elment a kép.
Mostmár biztos,hogy nem softveres gond lesz itt.
Na ezért utálom a PC-t!
Viszont akkor vagy a; a kártyával nincs valami rendben,vagy b; a lapom nem szereti vagy c; tényleg döglődik a tápom.Szerintem a b variáció lesz.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
nagyúr
válasz SSJPeter #12365 üzenetére
Igazán sajnálom... Nagy szívás, hogy pont Ünnepek elött
Ja, a haveromnak az XBox-a purcant ki a szemünk láttára
Rettenetesen büdös lett, majd meggyuladt rajta elöl egy csomó led.
A konzolok sem az igaziak... Inkább a "made in china"-val van gond...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Macka
veterán
Kicsit off, de a GT-vel kapcsolatban nincs mit mondanom....
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/071222/nagyon_meg_h_zva_a_g_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezen még stabíl a VGA
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
Syntetic!
Felhúztam annyira amennyire mondtad, de kis játék után kifagy a cucc és ilyen piros kis hullámokkal lesz tele a képernyő!+3D markba nem is lett több a pontom
Akkor mennyire húzzam hogy tuti ne melegedjen túl? Egyébként megcsináltam amit írtál a RivaTuneres hűtéssel.
Riva tunerben hol húzom a karit?
THXVennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
norb55
őstag
válasz BLOODSHOT #12381 üzenetére
nehúzd a kártyát valószínű hogy az a véga a kártyának pár %-al lesz jobb és annyit nem ér hogy lerontod a kártya teljesítményét .
a kártya élettartamát nagyon megrövidíted ilyen húzásokkal.(1 jótanács )Esetleg a hűtő fordulatát100%-ra rakd fel és úgy próbáld tuningolni.
Üdv:Norbi
-
ent
őstag
Hány kg lehet egy GTS dobozzal?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ANW2
tag
Valaki nem akarja eladni a GTS-ének gyári hűtőjét?
Bocs az offért csak látom már sokaknak van gondoltam itt hátha találok valakit.
-
nagyúr
Ha ASUS akkor 4 és fél kg annyi szart adnak hozzá Tegnap láttam egy ASUS dobozt, akkora volt, hogy azt hittem egy komplett konfig van benne
Nekem BFG-m van az nincsen egy kiló sem... Igaz csak kártya, cd, kábelek. Ja és a lényeg: PUKKANTÓS ZACSITelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
ent
őstag
XFX vs BFG? (vagy esetleg MSI?)
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
norb55
őstag
válasz BLOODSHOT #12390 üzenetére
Nekem annyit nem érne a kis tuning.
nézzünk 1 példát: Ha te eltudsz vinni 40KG-ot és rá dobok plusz 20KG-ot azt má nehezebben viszed el.
ugyan ez a kártyáknál
minél több feszt adsz a kártyának annyál több áramot igényel megnől a szálakba lévő feszülcség, addig addig nől még a végén teljessen leromlik a teljesítménye( elfárad a kártya csúnyán mondva)
Ezért mondom kinek mit ér meg 1 kis tuning ( 1 teszt erejéig elég , huzamosabb ideig viszont gyilkolás a kártyának.
régen a 9700Pro kártyám járt így addig emeltem az órajeleit még játékokba szépen 1FPS lett nemtudott semmit csinálni csak rajzolt de már a proci végezte azt az 1 FPS-t is
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Vistát fel 10°C minusz.
Akkor a driverek is szarok.
xp 169.21
vista .25 -
-
BLOODSHOT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest