Új hozzászólás Aktív témák
-
Cryon
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár hete teljes megelégedésemre használom kis 8800 GT-met együtt egy külső vízhűtőrendszerrel.
A tapasztalatok eddig: Amíg nem kezdek el valamivel játszani, a CPU olyan 24-25 fokos, a VGA 30-32. Tartós játszás közben a CPU 45-47 fokosra, a VGA 42-44 fokosra melegszik.
Játékból kilépve ezek kb 5-10 perc múlva 6-8 fokot csökkennek, és ott is maradnak.
És mindezt teljes csöndben teszik, csak a táp vetije (gyakorlatilag zajtalan), és a Raid-ba kötött két S-ATA HD kelt némi zümmögést .
Már alig várom, hogy emberi áron lehessen kapni SSD-ket a vincseszterek helyett, és ezt a zaj és hibaforrást is kiküszöbölhessem...
Ha valakinek kérdése lenne a rendszeremmel kapcsolatban az jelezze, szívesen válaszolok!
Üdv
Cryon[ Szerkesztve ]
ASROCK Z77 Extreme4, Core i7 3770, Corsair Vengeance 4x4GByte @2133, Corsair 240 Force3 SSD, AMD Firepro 4900, Dell U2711, Thermaltake Tenor, Zalman Reserator1 V2 plus vízhűtés, Chieftec 500W táp.
-
Dare2Live
félisten
válasz prime77 #11598 üzenetére
Nemrég beszéltem egy benfentessel ő már nem is január elejét hanem közepét-végét emlegette amikor a "mikor lesz mennyiségben" kérdést nekiszegeztem.
Aszondta az vigasztaljon, hogyha lesz mennyiségben akkor a jelenlegi $al számolva már 50K alatt lesz bruttoban.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Enton
addikt
Azert jo lenne tudni hogy javult-e a hofok ezen uj hutesekkel ezeken a Gainwardokon:
Gainward GeForce 8800GT Golden Sample
650/1900MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hűtés
3 év garancia
nettó ár: 60 825 Ft
bruttó ár: 72 990 Ft"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dikk
tag
válasz keIdor #11577 üzenetére
most ha az én hsz-emre céloztok achi-val együtt akkor frankón félre értettétek... mellesleg tegnap írtam csak ez a sz@r ph akkor is haldoklott...
Előzmény:
"amugy meg ha nem a crysis miatt akkor meg minek is akár egy gt-is a régi gts-eken is ful elmegy minden"válasz (Javítva hogy megértsétek... ): Többek közt azért nem kell régi 88GTS mert az drágább mint a 88GT és szarabb is a gt-nél...
csak hogy ne legyen itt szó kiforgatás meg hogy...
-
Cryon
csendes tag
Nos, akkor így írom: amire nekem kellett, arra tökéletesen megfelel.
Nem izzad semmi, nem fagy semmi a túlmelegedéstől, és még csend is van...
Az előző rendszeremmel összehasonlítva nagyságrendeket ugrottam hűtés és zaj terén pozitív irányba. Ugyanebben a házban egy P4 3GHz-es S478-as Prescott, és egy Inno 3D 6800 GT ordibált, mindkettő referencia hűtéssel, és ha rátettem a gépre a tetejét, kis terhelésen is már kb 10 perc után lefagyott, és nem lehetett hozzányúlni a ház oldalához harmadfokú égési sérülések megkockáztatása nélkül...
Most csend van és izzadásmentesség
(azt még megemlíteném, hogy a Reserátort "csak" 119 euróért vettem az ebayen, ennyit nekem megért)ASROCK Z77 Extreme4, Core i7 3770, Corsair Vengeance 4x4GByte @2133, Corsair 240 Force3 SSD, AMD Firepro 4900, Dell U2711, Thermaltake Tenor, Zalman Reserator1 V2 plus vízhűtés, Chieftec 500W táp.
-
Hypo
csendes tag
Hat nem tudom a javulas mit jelent en tegnap vettem egy ilyen gt-t golden sample.
Alaphangon 42c eddig csak 3dmark ot neztem meg fsx et amivel jatszom, olyan 55-60 ig mozgott max 4 oras repulesnel, kezbe veve a kartyanak nagyon jol eltalaltak a hutes dolgot es szep ay egesz heatpipe rendszer, szerintem eddig jo kis kartya -
Casanova*
veterán
8800 GT 1024 MB ~ 8800 GTS 512 MB melyik a jobb kari?? és miért aza jobb?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
ganxta187
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, és segítség kellene.Összeraktam egy gépet és tettem bele
egy 8800GT-t.Ami működött is rendesen(a látszat szerint).Regebbi játékok szépen
hasítottak, a kártya csendes, szinte a hangját sem hallatja, kivéve az indítaskori ventillátor
pörgetésnél.A probléma ott bukott ki amikor föltettem a Bioshock-ot és az NFS Pro Street-et.Mindkettőnél 2 perc után pukk, kékhalál restart.Egy pár próba után megfigyeltem hogy,
a ventillátort terhelés alatt sem pörgeti gyorsabban, és a kékhalál a gyárilag beállított 100
fokos küszöb elérésekor következík be.Magyarul a kártya alapból nem vezérli a ventillátort.
Valaki találkozott már ilyennel, vagy esetleg tudja mi lehet a probléma oka?Még annyi hogy a kártya(Gainward) saját driver CD -jén lévő driverrel nem ment XP sp2-n, úgyhogy egy letöltött 169.02-es frorceware driver van fent.Próbakent megcsináltam az Logout-on leírt Rivatuneres ventillátorvezérlést és teljesen jól működik(hála a jó beállítási leírásnak), a venti
szabályoz rendesen és a GPU sem melegszik 60 fok fölé még 80%-on sem 1 óra Crysis után sem!
Mi lehet a baj? -
Larry303
addikt
gt-hez vista 64 és crysis mellé melyik drivert javasoljátok?
tegnap a team fortress2 dobott egy kék halált illent még nem csinált a vasam :S[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
szatocs
őstag
válasz ntommy #11594 üzenetére
Ugyan nem tudom, hogy milyen a géped, de átlag 2x annyiért lehet eladni magánembernek, mint boltnak akármilyen cuccot. Én csak tudom, hisz majd' az egész volt gépem eladtam. Boltban adtak volna érte 15 - öt, azt is fejvakarva, én meg eladtam 50 - ért. Szóval ennyire nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
juliabrilke
veterán
válasz szatocs #11624 üzenetére
A boltos azért mond neked ekkora összeget, mert :
1. megveszi olcsón és eladja maszekba vagy elosztogatják egymás között.
2. bepróbálkozik, hátha nem értesz hozzá.Mindig azt mondják, ha boltos vagy, akkor éreztesd a gépet eladóval, hogy a cucca nem is kell nagyon. Akinek kell a pénz, az úgyis eladja. 10 esetből 4-5x bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz alien_ #11621 üzenetére
Eddig kétszer raktam fel vistát mind2x befürödtem velem mert semmilyen játék nem indult el(valamilyen szülői feügyelet miatt) sehogy sem tudtam rendszergazdaként futtatni a game-ket... Úgyhogy most xp használok...
Az alatt kb 25-40 fps AA nélkül 1280*1024ben minden más highon...
mondjuk én a ramokat 952re visszavettem mert mark03-at nem bírta, beszemetelt és fagyott...
de a négy ramot ajánlani tudom ha van 64-bites vistád -
alien_
őstag
válasz Nordic #11626 üzenetére
Simán rakhatod Shader/Game effects/Particles-t very high-ra, kb 2 fps veszteség =)
Háát, Vista fps veszteség, viszont 64bites xp meg..octaviaRs: THX! Most már nekem is van egy TR: Anniversary -m =) Legalább valami jó kis multijátékból lenne ennyi eredetink =) Egyébként még nem dobtam be gépbe, hátha megjön vinyó, aztán akkor ram+vga+vinyó egy körben. Van valami infó azzal kapcs?
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
szatocs
őstag
válasz juliabrilke #11625 üzenetére
Tudom én, csak mondom Nem hiába nem adtam neki oda, inkább 1 hónapot vártam, amíg minden elment.
3. Meg ő ugye akármit nettó áron kap, szóval az még egy árlépcsővel lejjebb van, mint a mi bruttónk. Ami nekünk 1,2 x, az nekik csak x[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
octaviaRs
csendes tag
válasz alien_ #11630 üzenetére
nos mivel most fizetem ki 142500FT ezért ugy gondolom hogy nálamvan bár még nem bontottam ki a pakkot ugyhogy lehet hogy csak a gipszdarabok ilyen nehezek de ha rendelsz valami kaját, akkor délbe telepithetünk is (vagy fözzé valamit wazze) , na de offoljuk már szét a totyikot hivlak telon
Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!
-
nagyúr
válasz #96302336 #11559 üzenetére
Azért kell az SPDIF kábel, mert az nvidiában, nincsen "hangkártya" mint az ATI-ban, tehát a digitális hangot, az SPDIF kimenetről kell loop-olnod, a kártyára (az SVHS kimenetén keresztűl ) Vicces, nem?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
BLOODSHOT
senior tag
Srácok!
Az aláírásomban szerplő konfiggal 1680x1050ben minden High-on 2x simítással miért van 25FPS em a crysisban???
Van amikor leesik 15re:|Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
alien_
őstag
válasz Nordic #11640 üzenetére
Lazítani az időzítéseken annyit tesz, hogy magasabbra (nagyobbra) állítod őket manuálisan. Próbáld 5-5-5-15 -ön, azt biztos viszi, meg az alapfesz/húzás függvényében egy kis plusz fesz sem árthat. Milyen zorzón, hányas fsb-n megy a proci, ramok 800-asok?
Swarm is coming.
-
Talib
tag
Óóóóóó máj gááád ma megjött a kártyám
Inno, most azonnal haza akarok menni
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz alien_ #11645 üzenetére
Levettem, most stabil 35.
Ennyi a különbség
Mind1, mert COD4 be 70-120 FPS.
Mivel húzzam?
Valaki leírta hogy hogy lesz kompatibilis a RivaTuner a GTS-el. De nem találomVennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
aginor
veterán
Ide érkezett pár darab olcsó 8800Gt ha érdekel valakit:
[link]Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest