Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
K.H.Ü.K.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nixx-21
őstag
ezt a gémet nézzétek meg nagyon állat harcoljatok lécci a Brute-om ellen nagyon vicces ajánlom mindnkinek annyira nem fognak meg a netes gémek de ez valami hatalamas jo tötyörgést vele
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #12951 üzenetére
csere?
ddr3as?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
P00By
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #12960 üzenetére
8600GT <--> 9600GT
meg mondasz egy árat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #12962 üzenetére
milyen kell? plus?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gaben01
őstag
Ezt nem hiszem el.Amit a dq6 helyett kaptam ds4-et,ugyanazt csinálja mint a dq6.Ha a 3-as vagy 4-es ramfoglalatban ram van,akkor folyamatosan újraindulgat a gép.Az 1-es és 2-es foglalatban mindkét ram hibátlanul megy,a másik két foglalatban viszont nem mennek.
F13-as bios van fönn,ennél frissebb csak egy F14 béta lenne.Nem akarom elhinni,hogy ekkora pechem lenne hogy egymás után két lap is ugyanazt a hibát csinálja.Cseréljem le a ramjaimat? (Crucial Ballistix 2x1GB 1066) A fura az,hogy egy jó ideig hibátlanul ment a dq6 a ramjaimmal.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
őstag
Ha esetleg makettozik valaki vagy ismerős, akkor légyszi ajánljátok. Köszi!
Gaben: nem a ramokkal lesz ott valami?
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Gaben01
őstag
Konkrétan ez.
Elmör:sajnos már csak erre tudok tippelni én is.Viszont kaptam egy p35c-ds3r lapot addig amíg a dq6-tal szüttyögtek és abban hibátlanul mentek a ramok.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #12972 üzenetére
nyavajogsz mint egy ovis...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #12975 üzenetére
THX!
Néztem az Ipont de nincs náluk!Mindegy majd lassan összekotrom.Azért THX mindenkinek,és ha esetleg hall valaki kiáltson!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #12976 üzenetére
azért kérdeztem mert plus a G80ra jó..olyanom van egy
Attis: akkor nincsen bót?
-
Laraxior
titán
és ha tesz rá ventit akkor f*sz se fog elférni a házban....
G80tól felfelé a gyáritól nincsen jobb léghűtés... egyedül a viz.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz Laraxior #12982 üzenetére
Aki ilyet épít az nem aggódjon a hely miatt.Ez teljesen extrem megoldás,hogy egy vga-ra két ilyen bazi nagy bordát felrakni.Meg kell is rá venti mert passzívan nem bírja el azért a gx2-t.De kiváncsi lennék,hogy milyen széles lenne a 2db GT-vel + a 2 venti.
Olyan 6-7 bővitőhelyet tuti kitölt.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
hát... normálisabb alaplapon el se fér az NB borda miatt
-
Laraxior
titán
GX600-ban nem cserélhető a VGA,mert integrálva van az alaplapra
-
Laraxior
titán
X38-X48-X58-nForce...
csakhogy neki P35 van ha leteszi az alsóba mindjárt visszaesik a kártya teljesitménye vagy 50%al... mondjuk a felsőbe is tetű lassú... ezt mondom Medve faternek is...én megszabadulnék vagy a laptól vagy a VGAtól. Ugyanis PCI-E 1.0.... nagyon vissza fogja a VGA-t főleg a 2 GPU-st. Amikor próbáltuk anno az X2-t az én DS4emben akkor is erősebb volt a GTX280 mint az X2.... ennek köszönhetően. De nem az enyém a cucc.... még a GTX280 is hozott pluszt amikor átettem P45ös lapba, PCI-E2.0"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
elkezdődött a fejlesztés... el tudtam passzolni a eleron D336ot.. zereztem helyette egy 630as intelt... bár lehet hogy E2140 lesz belőle aztán egy 8800 VGA
-
Laraxior
titán
600 nap kell
nem hiszem hogy komolyabb gép lesz, a monitort is elcserélem kisebbre akkor elég lesz a G80as VGA"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
-
DonMedve
addikt
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #12993 üzenetére
szerintem kérdezz rá, mert elvileg 1.0 1.1....de majd megmondják a Giga P35 topikban de ha 1.0 akkor tényleg gáz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest