- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szép estét Geforce-osok!
Miután elolvastam a GTX295 körüli hype-ot meg a sok okos hozzászólást gondoltam
tolok most egy Vantage-ot. Kíváncsi voltam magára a progira is (még nem láttam korábban) meg a gépemre is. Természetesen tuningos eredmény, nem alap. Lassan tényleg annyit el lehet érni benne, mint 3D Mark06-ban.
Egyébként ezeknek a Mark teszteknek a hangjaira mindig is kíváncsi voltam, szépen fut a teszt, de tök unalmas, hogy csönd van. Még a 2003-as Markban emlékszem, hogy volt sound teszt, de az akkori cuccomon úgy beszaggatott, áá az pedig király volt.[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
TTomax
félisten
Fizikszet kapcsold ki driverböl mert igy nem tul szalonképes az eredményed...Valami ilyesmit kell kapnod... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Fizikszet kapcsold ki driverböl mert igy nem tul szalonképes az eredményed...Valami ilyesmit kell kapnod... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
őstag
válasz TTomax #12204 üzenetére
Ezt nem tudtam, de most már tudom és kb tényleg ennyit kaptam, kicsit kevesebbet.
A Vantage topikban is megnéztem, hát így tényleg nehezebb jó eredményeket kapni.
Azért kell kikapcsolni, mert így fair az AMD-ATi kártyásokkal szemben?RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
veterán
válasz Cyberpunk #12191 üzenetére
Thx..mondjuk killtől mindenképpen megvenném csak a cserén gondolkodtam:d de gondsoltam hogy jobb
már csak egy 512es ddr1es ram és tesóm befogja végre(ha kész az új gép a régi az ővé..csak a házat meg egyebeket cserélem vissza a gyárira neki (na azok kicsit gagyik)
na akk aztán a notit széttuningolja és rádob erre egy 0-átEverybody lies.
-
veterán
én összehoztam márt a negyatív csúcsot 73 ponttal 0fps...szóval..
tegnap crysisoltam egy jkoot haveromnál..qool játék na de a cod5..húú..na az fájt..a japán áll mellettem és nem engem lő hanem valaki mást:S aztán komoótsan odasétálok és fejbeszúrogatom
meg légvédelmi ágyúval a társamra szakadt láb és egyebekEverybody lies.
-
veterán
Csajoknak:
Pusziból csók lesz
Csókból csókolózás
Csókolózásból ölelés
Ölelésből simogatás
Simogatásból pedig szeretkezés
Kérsz egy puszit ? Very Happy xDEverybody lies.
-
őstag
válasz Pttypang #12214 üzenetére
Kár, hogy kevés csaj olvassa ezt a topikot.
Bakker ma mekkorát szívtam! Kimentem a halál f*sz*ra a kameráért, amit elvileg megcsinált emberünk. Nem találtam normális parkolóhelyet, ezért nagyon szarul kellett megállnom, na mondom gyorsan beugrok, kifezetem és hozom el. Aztán mutatja, hogy jó lett, már nem akadozik a lejátszáskor csak kevés van az akksiban. Mindegy, kifizettem (20K mínusz) és indultam haza. Jó nagy dugó a Margit hídon, meg a Hungárián és majdnem éhenhaltam, aztán végre hazaértem, nézem a másik akksival hogy a felvétel megint nem működik, ááááá azt a rohadt tizenhét hatodát vagy mi, szóval begurultam. Fogtam felhívtam, nem érdekelt, hogy nincs már nyitva.... végül a holnapban egyeztünk meg. Miért nem nézte meg, amikor direkt kiemeltem, hogy a felvétel érdekel nem a lejátszás.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
P00By
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hát nekem nem tűnik olyan nagy dobásnak azért a 70-esnél jobb lesz
És még az nV-re mondják az ATI-sok hogy csak át címkéz meg legfeljebb órajeleket babrál hát ennél sem lesz nagyon nagy változás De tán a GTX260-asokat ez már legyorsulhatja de szerintem GTX280/285-höz már kevés lesz.
Na meg késő csóka ez már néhány hónap (na jó talán több ) és nyakunkon a következő generáció.Hope was the right choice, and it always will be.
-
P00By
nagyúr
-
Laraxior
titán
nebassz... mátrixos?
dobok mindjárt képeket a jelenlegi cuccomról
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #12219 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #12220 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #12224 üzenetére
a zacsiban hogy ne porosodjon ráhúztam egy zacsit a kijelzőre
-
nagyúr
válasz Laraxior #12227 üzenetére
Azt inkább ne tedd! Túlmelegedhet a géped elég könnyen így. Ha azt akarod, hogy ne porosodjon akkor kend be valami antisztatikus kencével.
Ha használod a gépet, akkor mindig legyen kinyitva, hogy a billentyűzet felé is tudjon hűlni.A múltkor néztem, hogy amikor a nagy bannolgatás volt, hogy hány hozzászólásom van. Olyan 5700 körül jártam. Na mondom mindjárt kedvenc leszek. Megint ránéztem az adatlapomra, hogy hol járok, és látom, hogy kb 1000 hsz-el kevesebb van, olyan 4900 hsz-nél járok. Na, kedvenc sem leszek egy darabig (meg az egyébként sem vagyok)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #12228 üzenetére
arra gondoltam hogy lefóliázom külön a tetejét, a monitor részét, és a billentyűzetet is hogy ne porosodjon, ne koszosodjon ..alulról úgyis szippantja ki a 6 venti a levegőt...ez jó megoldás lehet?
-
Laraxior
titán
Ő lenne az aki eladó
-
veterán
válasz Pttypang #12231 üzenetére
Váá..újabb aláírásőrület
Boldi aláírásában láttam asszem egy társascsigának nevezett alakzatot Smile cska szeretném megosztani veletek az én verziómat.Hamár csigánál vagyunk a történet ott kezdődött h Fényessel elkezdtünk baromkodni Teal'c-ek(csillagkapuból a jófej néger goaudos forma) rajzolásával.
@: ) vidám teal'c
@B) vidám búvár teal'c
@*) vidám csillagszemű kalóz teal'c
@ ) vak teal'c
@|) japán teal'c
...
minden lehetséges verziót kiaknáztunk megfelelő fáradás után Razzmajd jöttek a csigák Laughing
_____ döglött csiga
_@_/** csillagszemű juhászcsiga
**\_@_/** sziámi csillagszeműjuhászcsiga
_@_/ vak csiga
_@_S** gerincferdüléses csillagszeműjuhászcsiga
_@_/° Kalóz csiga
_x_/* mutáns csillagszemű kalózcsiga
...
és itt is minden lehetséges verziót levázoltunk amit rajzolni lehetett. Csak ennyit akartam Smile hajrá továbbEverybody lies.
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #12234 üzenetére
2
-
Laraxior
titán
-
veterán
válasz Laraxior #12236 üzenetére
hehe..K ábel a rengetegben szép..de ha 2szerese..háát akkor sztem beleférne halmi..(osztálytársam és kib*ott kicsi)
Xéép!...a monitort mondjuk elfogadnám
Meg úgy az egészet..de éppenséggel egy ventire vadászom mivel ami volt az aeroengine-ben kék az asszem meghalódik nembaj majd rátolom(ha már lecseréltem..) 18v-os akksira aztán megy az az 5K-s fordulatszámEverybody lies.
-
nagyúr
válasz Laraxior #12230 üzenetére
Én maximum annyit tennék, hogy vennék egy skin-t a noti tetejére. Oszt ennyi. A többi bugyolálás többet árt mint használ. Inkább vegyél egy flakon sűrített levegőt és azzal fújdogáld. Egyébként te nem vagy olyan retkes, hogy porosodjon a géped! Vagy elköltöztél egy cement gyártó üzem mellé?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
veterán
válasz KillHates #12241 üzenetére
Hajaj..:S...hát semminek se tesz joot a meleg a túlzott..
..de mondjuk azért egy 200K-s gépnél azért te is próbálnád megóvni..márha nem lenne ekkora hozzáértésed..de mivel van így felhomályosítod a kevésbé rutinosokat..na
mester..így megfelel?(hunnap utalok:d és várom..egyébként mi lesz a csomagban?)Everybody lies.
-
őstag
válasz KillHates #12241 üzenetére
Azért lenne még néhány dolog tuti, ami a melegedés mellett biztosan kinyírja, nem?
Adjunk neki egy kis pluszt feszt, vizet meg homokot és máris csááá.
Notit nem tuningolnék az biztos. Max ha van gyári progi ami még a biztonságos tuningot engedni (ez meg gondolom max 10%, azaz szinte semmi).
Hugom is elkezdte, hogy egy kicsit tuningolhantám az övét, mert a Tomb Raider Legendet jobban vinné akkor tutira, de megmondtam neki, hogy tegyen le róla.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #12225 üzenetére
Kapok a lófarkat! 42"-os Panasonic PV80 160-180k! Oszt alig egy méter!
Akkor inkább nézem monitoron, csak azzal az a baj, hogy a családot nem tudom eléültetni, legfeljebb felváltva...
Egyébként meg már megrendeltem, 160k-ért újat! Infocus X9. Nyílván belépőszint, de sokkal nagyobb, mint egy plazma.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Pttypang #12246 üzenetére
3 éve (!) szeretnék házimozit! Nem szarjuk ám a pénzt, keserves gyűjtögetés, nélkülözés előzte meg a vásárlást.
De már úgy várom, majd befosok! Majd jól megmutatom Nektek!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Játékos #12244 üzenetére
De azért a plazmák szebbek főleg a Panák. Ezt tudom mert nekem is ilyen van a sima földi vagy műholdas jel az hát elég ratyin nézz ki rajta de egy DVD filmnél már megmutatja az erejét szóval szebbek plazmán a színek és kontrasztosak a feketéről meg hát ne is beszéljünk. Ha én váltok a következő biztos hogy csak OLED lesz de az meg még odébb van egy kissé.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
lesz tuning is.. nem kell aggódni
-
Játékos
addikt
válasz Cyberpunk #12248 üzenetére
Igazából nem mondtál újdonságot . Be is bszna, ha nem lenne szebb képe!
Viszont én mozit szeretnék, nem pedigTV-t. TV-m eddig se volt, ezután se hiszem, hogy lesz. A gyerekeknek van, de nekem nem kell. Az elmúlt 1-2 hétben többször felmerült, hogy 42PV(vagy PX)80-as Panát veszek, de kicsi! Az nagyon nem mozi!
A tiéd mekkora? Illetve milyen pontosan?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Nintendo Switch
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest