- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
jó üzlet lenne.. monitorról monitorra
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Henk
veterán
válasz Játékos #12795 üzenetére
Egyáltalán semmi hibajelenség nincs és lehet,hogy túl reagálom a dolgot.De télen is 42 fok körül volt most meg 45-47 fokig felmegy idle,load természetesen 50 fölé is.Végülis nem foglalkoztam vele eddig sem csak mivel passzív hűtés van a lapon kiváncsi voltam,hogy mégis hol mér a szenzora.
Laraxior: itt egy kép a lapról és a bal felső sarokban van egy chip amin ITE felirat van.De akkor ott méri a lap hőmérsékletét,ott a szenzor? -
Laraxior
titán
azt a chipet méri a szenzor...azt jelzi ki alaplapi hőfokként. Nekem is volt hogy az UD3p 60 fokos volt,pedig tesztpadon volt.. és rajta volt az ujjam és kézmeleg se volt én is aggódtam.. aztán pár driver install asszem megoldotta a dolgot. próbáld új everesttel ha az nem új... vagy nézd meg a kezeddel manuálisan, de garantálom hogy nem meleg... persze ha normális házad van... normális hűtéssel
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz Laraxior #12807 üzenetére
Majd megtapogatom akkor mennyire meleg.Végül is annyira nem vészes hőfok csak most ez pattant ki a fejemből,mindig van valami trükk.
A házam az adatlapon,meg a múltkor linkelt képen látszanak a hőfokok,szerintem kielégítő a hűtése.Legalábbis egy léghűtéshez képest.
A legújabb everest-et használom úgy tudom. -
nagyúr
Ugyanez a szitu velem is. Nekem is hőbörög az alaplap, hogy 45-50 fokos a chipset, közben meg alig melegebb mint a billentyűzetem. Szerintem nézd meg "kézrátétellel" és ha nem találod forrónak, akkor hagyd a fenébe.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
biggamer
veterán
Óceán szimuláció Nvidia módra (DX11 techdemo) : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
zoo8800
veterán
A fenébe már, hova lett a tavasz?
1 hónapja még hó volt a Mátrában, most meg lehet menni a BalcsiraAz Ipon pedig lassan lenyomja a PH!-t.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Cyberpunk
félisten
-
strebacom
senior tag
-
nagyúr
Na, ne flémeljétek az ATI-t! Ők is csinálnak jó zsugákat. Emlékezzetek csak az 5xxx-es sorozatú nVIDIÁ-kra mekkora fosok voltak! Akkor szinte minden hárdkór gémernek ATI-ja volt!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
szereztem egy asztali gépet
-
Laraxior
titán
válasz zoo8800 #12832 üzenetére
csak hoki..letöltő gép de igyekszem hasznot húzni belőle azért vállaltam be...olyan olcsóért vót
-
Gaben01
őstag
válasz Laraxior #12833 üzenetére
Lara!
Kéne egy kis segítség.Visszajött a dq6-om gariból (a 3-as és 4-es ramslot ugyanúgy szar,holnap viszem vissza,a nagykerben annyira voltak képesek 2,5 hónap alatt,hogy rádobtak egy F7-es biost az F8 beta helyett ) és szeretném a régi PATA vinyómat likvidálni a gépből:van egy sata2-es wd500-as és egy 750-es F1 samu.Volt nálam egy cserelap (P35C-DS3R) amivel szépen telepítettem a winfost meg a drivereket a wd-re.Ha a régi pata-s vinyó a gépben van,akkor válaszhatok melyik winfos induljon.Ha kiveszem és csak a két sata vinyó marad akkor boot disk failure van.Álligattam már AHCI módot meg minden lóf@szt de nem megy.Mit kéne állítanom?Ha jól rémlik nálad 2db 750-es F1 volt.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Laraxior
titán
válasz Gaben01 #12834 üzenetére
cseréld meg a sata kábelt nekem is volt ilyen... állitgattam mindent windowsban.. aztán csak át kellett tenni masterre a satás winyot
akkor csomagolhatom az alaplapi vizesblokkokat?[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
válasz Laraxior #12835 üzenetére
Bios-ban az a master amelyiken a winfos is van,szal nem értem.De nekiállok variálni.
Várj még a blokkokkal,holnap viszem vissza,mert még mindig ugyanolyan szar,mint 2,5 hónappal ezelőtt.Jó eséllyel ordítani fogok és anyázni. Ma kaptam végre vissza és nem vagyok előrébb.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
Holnap rágyújtom a cellcomosokra az üzletüket,bár igazából a nagykert kéne megpörkölnöm..Amit adtak p35c-ds3r-t abban gond nélkül mentek az 1066-os ballistix-ek 890-en 4-4-4-12 időzítéssel 1,9V-on.A dq6-ban egyszerűen semmilyen beállítás mellett nem tudom elindulásra bírni a gépet,ha a ramok dualban mennének.Csak single channelben,azt is csak az 1-2 foglalatban.Rányomtak egy régebbi bios-t és cső.Erre futotta nekik 2,5 hónap alatt.Most szedhetem szét megint a vízhűtést,mászhatok vissza és problémázhatok.
Lara:lehúztam mindent a lapról,csak a wd maradt (azon van a winfos) és a létező összes sata portra rányomtam.Volt ahci mód enabled meg sata 0-3 native mode enabled,de semmi eredmény.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
P00By
nagyúr
The Unborn-t látta vki?
-
veterán
válasz KillHates #12828 üzenetére
Nemtuidom..lehet atim-lesz:s..agp-s..nem vették vissza az agp-s fx550-at:s..ötlet?(integráltal az a 7 nap ameddig netem lesz (még annyi) az nagyon hamar elmegy és nem tudok így gamelni..:S..vki tud olcsóér vidkarit??..pls..csak ilyen kis mmorpg-k menjenek..pl mu..szóval a lényeg hogy azért a régi közelében legyen(ha már vettem hozzá procit)..
(tudjátok milyen fini a rumos kókuszlikőrös csokigolyó??..háét én tudom )Everybody lies.
-
zoo8800
veterán
ma (megint) megbüntettek parkolásért.
a bré televan már a mikuláscsomagjukkal.rip and tear, until it is done
-
biggamer
veterán
Béta GeForce meghajtó érkezett az új Riddick játék okán : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest