- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz Beowulf_78 #11150 üzenetére
Fénykoromban Icemat 2.0-t használtam Most nincsen semmi, mert minek?
Func padot próbáltam. Nem tudom melyiket, de nagyon jó volt
Én fanatikus voltam, 15k volt az icemat
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Jó az Icemat 2.0! Próbáltam én is. Annyi gondom volt vele, hogy rideg. Csak ezért nem vettem meg. Ezért lett inkább az Archetype, de okozott némi fejtörést, hogy bevállaljam e az Icemat-ot ...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
P00By
nagyúr
válasz Beowulf_78 #11153 üzenetére
Szeretem, ha rideg egy kicsit
Nekem ez nem volt gond, mert nem ért hozzá a kezem -
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #11154 üzenetére
enyém ilyen,,egerestől,mindenestől csak szerényen
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
Azért lassan kiderül hogy itt a topikban mindenkinek profi pad-ja van.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
őstag
válasz Beowulf_78 #11157 üzenetére
Nem-nem, mindjárt linkelem nekem milyen van, meg fogtok lepődni, meg röhögni, de nekem ez jött be.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
bandi210
aktív tag
..nekem nem
csak egy kis xar..de majd a new géphez ha valaha kész lesz:S
kéne 16K az alaplaphozBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
DonMedve
addikt
Van egy icemat 2.0-am nekem is,bennt pihizik a dobozában!Nem szerette a G5.Most meg már nem kell mert kicsi lenne!Nem férnék el rajt,van amikor még ez is kicsi!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
bandi210
aktív tag
-
őstag
No, lehet röhögni: egérpadom
Ez full komoly! Látszik, hogy régóta használom, mert kajak el van kopva a széle. Viszont erre lehet írni!
A teljes bizonyítékAkit esetleg érdekel a letöltés: éppen a Burnout-ot blokkolom!
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Úgy látszik holnap elkel a procim.
Lehet pár napig gép nélkül maradok.
Ha valamelyikőtök tud eladó Q6600-ot 34K környékén akkor ne habozzon, írjon!Szerk.: a smile-t egy sorral lejjebb kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
szerinted honnan van a sok headshot?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz bandi210 #11162 üzenetére
Az extra???Kérlek az,hogy mennyire tapad rajt az egér,mennyire könnyű rángatni,namost a rángatáshoz hozzátartozik,hogy a gyors mozdulatoknál pontos marad e rajt az egér.Úgy érzem ez a Taito pad most az amit kerestem.A G5-öm rohadtul szereti.Csak kár,hogy szegény halálán van!A Roccat Kone-ról meg nem is beszélek,az alá gyártották,visszajön gariból,remélem szétgyalázok mindenkit.
Beo:Beszélhetünk róla!Mit érne meg neked?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Beowulf_78 #11170 üzenetére
RePÜ-->
-
Undoroid
őstag
válasz Laraxior #11147 üzenetére
Szia!
Hatalmas gratula a kiváló eredményedért!
* * *
Egérpad?
Az egyik ismerősöm csinált egy tesztet...Függőleges,egyenes vonalakat próbált húzni a Paint-al.Volt egy kis különbség...
Mindkét esetben ugyanazzal a Razer egérrel próbálkozott,két féle Razer alátéten!Gondolom,hogy innen már egyszerű kitalálni,hogy melyik a fém és a textiles?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Laraxior
titán
Ma kaptam tesztre egy Q9450et... Attisnak mondom
-
Laraxior
titán
vót nekem faja q6600om..nem is egy joshua eladta már a Q6600ot? az nagyon jó proci volt szerintem eladó lesz ez a Q9450..de majd úgyis fennt lesz apróban...
-
Laraxior
titán
hú gyerekek... kicseréltem a Razeren a teflontalpakat, megjött az eXactMat is... olyan mozgása van az egérnek..hiiij
-
Laraxior
titán
válasz lorcsi #11181 üzenetére
benne van a razerben,mint szériatartozék..csak én most találtam meg..de van még egy szett ugyanis a most eladott razerből valahogy eltűnt és nem eladó
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #11185 üzenetére
Q9450.... rossebbe..elírtam
-
őstag
-
bandi210
aktív tag
mert mikor eszembe jutott(beírtam..utána akartam módosítani..mert volt egy kisa dolgom..)és mire átírtam volna addigra kissé lejárt az idő:SS
szerkff..[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
P00By
nagyúr
-
őstag
Észrevettétek Játékos milyen régen írt?
Szerintem elkapta az asszony!
Úgy néz ki lesz finom kis Q9400-em.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz Beowulf_78 #11197 üzenetére
Vagy hogy mekkorát hipervándorolj!
-
Beowulf_78
addikt
-
őstag
válasz Beowulf_78 #11199 üzenetére
Akkor én a kettő között vagyok. Nem emlékszem az egészre, mert közben volt egy fontos telefonom, de egynek jó volt.
Az új X-men filmre vagyok kíváncsi nagyon. 1 hete néztem meg a trilógiát és tök kellemesen csalódtam. A második rész ütött szerintem, az első kicsit gyengus, a harmadik átlagos. Hugh Jackman meg tényleg egy állat, bár a legjobb alakítása szerintem akkor is a tökéletes trükk.
Ja, lesz játék is belőle, de azt annyira nem várom.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest