Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csiby222

    aktív tag

    válasz Nemo1001 #1349 üzenetére

    Ezzel anno Én is küzdöttem. Eleve azt kell megnézni, hogy mennyi FPS-sel fut a játék mert ha az 50Hz egész többszörösével +/- kicsi tűrés akkor ezt a hálózati interferencia is okozza. Általánosságban elmondható, hogy a G-Sync nem puszi pajtás a borderless window-val emiatt érdemes teljes képernyős módban futtatni a játékokat.
    Én mivel két monitort használok és nem akartam erről lemondani azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom a gépet megvárom míg minden betölt majd kijelentkezek és újra be akkor megszűnik ez a villogás.
    Állítólag a borderless window összeveszik a Windows asztal megjelenítőjével ami erőltetné a 60 fps-t és emiatt villog de majd valaki kijavít ha tévedek. Ez AMD oldalon máshogy van megoldva (free-snyc) és ott állítólag nincs ilyen gond.

    Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

Új hozzászólás Aktív témák