Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Mjad kérnék ám beszámolót hogy milyen az új driver .
-
Buldozer99
senior tag
Na mindjárt kipróbálom,és mondom a fejleményeket...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
titán
Lehet felrobbant a gép, olyan agresszív az a driver......
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz Beowulf_78 #12307 üzenetére
Bár most nézem...Vista alatt van Ambient Occlusion...lehet csak ott jön elő.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #12308 üzenetére
Talán mert a driver is csak Vistára van nem?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
van a natural mod, az ultrahigh,meg van az extrem quality....az is nagyon durva
de én használom az unlockert is...biztos ami biztos..hagy szaggasson a game"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nem telepitős.. csak sima másolgatós. megy az ajándék privibe
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #12309 üzenetére
Faszt. Már több órája fent van XP-n is. Semmi gond vele, talán ez eddig ez a legjobb driver érzésre. Persze csak Wars-ot néztem eddig. Van XP X32,X64 driver verzió is.
Ne legyél vak fater.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Lőttem neked 1920x1200-ban (noAA, only delta ) pár db képet 1.34-es ultra high quality módban...
Natural mod-ban tényleg több az fps, de hogy ez mennyivel szebb mint a natural, azt nem tudom.Mindenesetre jóval gépigényesebb.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
bim
veterán
válasz Beowulf_78 #12316 üzenetére
Érdekes hogy az extrém mod csomagban is van egy lite verzió ami ugyanolyan szép mint a többi és jobban megy.
Igazából az én szememre már nem lehet hagyatkozni mert szinte alig veszek észre különbséget a modok között. Csak akkor látom meg ha két azonos screen van egymás mellett.Ez a játék iszonyat szép ez nem is kérdéses.Nálam magasan veri a FC2-t.A linkelt képek pedig nagyon ott vannak a szeren.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #12316 üzenetére
rá kellene lépni a lábadra fater kepfeltoltes.hu...ki a retek várja meg amig betölt a kép?
-
Beowulf_78
addikt
Igazából senki se veszi észre úgy hogy nincs egymás mellett a 2 kép...aki azt mondja az "mellé beszél". Mindegyik mod szép, de hogy a natural és az ultra között nincs különbség észrevehetően az tuti.
Nekem bejön az FC2 is. Más stílusú a 2 graf... Dunia engine kevésbé gépigényes, viszont ahhoz képest rettentő gyors.
8xAA játszom 1920x1200-ba. Crysis ultra mod-dal DX9 alatt pedig ippeg hogy eldöcög noAA-val.Laraxior: Nálam 1mp alatt bedobja a képeket.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #12319 üzenetére
amúgy msot meglepődtem én is nekem is hamar bejöttek a képek....
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #12319 üzenetére
most mán nekem is... hoki oldal
miért frapsot használsz? Felejtsd el...riva tuner..sokkal több mindent megjelenít órajelek..hőfokok...ventiforulat..te állítod be hol és milyen szinnel jelenítse meg..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Attix82
addikt
Csak egy kerdes: Ti csak Crysist toltok? eleg egyszer vegigjatszani, mert nem egy nagy a jatekelmenye.
-
Laraxior
titán
válasz Attix82 #12322 üzenetére
Crysis...Crysis Warhead..Crysis Wars... itt van ekkora vas..mivel játszak ha olyan szerencsétlenek a fejlesztők hogy egy év alatt nem tudtak szebb játékot kihozni..DX10..DX10.1..meg hasonló bolondságokkal
-
Laraxior
titán
feltettem a Tomb Raider-t is... a Prince of Persiát... az elsőnél el is akadtam már a házban a Prince,az elég jó...ha szebb lenne a graf maradt az NFSU...az bejövős..ennyi a játék...mondhatni a Crysishoz vettem VGA-t
-
-
TTomax
félisten
Én néha pasziánszozok is....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Jó ez az új driver....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cyberpunk
félisten
Én is kíváncsi vagyok erre az új drivere de inkább megvárom a WHQL-est. Amúgy stabil ez a béta? Kékhalál, fagyások? Power play működik e benne rendesen?
Crysisról meg annyit hogy nálam is ez viszi a pálmát grafikában már több mint egy éve megjelent de még mindig nem tudták űberelni se PC-n se konzolon Tényleg lesz e Crysis konzolra? Mert azt beszélték hogy lesz, de én ezt erősen kétlem elég erősen le kellene butítani ahhoz a grafikát
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Erdei88
veterán
Egy kis érdekesség
GTX285 -
-
biggamer
veterán
Használt már valaki AntiStarforce Driver-t ?
Nem .exe kiterjesztésű nem telepíteni kell, hanem .sys, valahová be kell másolni.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Dashes
őstag
ForceWare történelem tesztekkel(177.24 - 185.20) link .
-
titán
válasz Laraxior #12311 üzenetére
Mi a farok az az unlocker? Ja az a dx9-dx10 keverés? Attól még szebb lesz? Gondolkodtam azon, hogy csinálok egyedi cfg fájlokat. Látni, hogy miket módosítanak bennük, azokat még nagyobbra állítom.
Buldozer99: Crysis Extreme Quality [1.34]
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
nem tudom mit kever...de engedi a very-high-ot. jobban szaggat a game
Lehet át kellene vonulni a Crysis topikba"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
titán
válasz Laraxior #12339 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz. Lehet tényleg. Én is reggel hatig nyomtam megint a gémet, nem tudtam abbahagyni egyszerűen, olyan vagyok, mint a mosott szar....
Buldozer99: valamelyik topikba képekkel linkelték hogy kell beállítani a rivatunert, de nem emlékszem hol olvastam. Mindenesetre próbáld meg így, elvileg mennie kell: RivaTuner alapok
Na megtaláltam: [link] Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Firestormhun
senior tag
válasz Cyberpunk #12329 üzenetére
Nvnews-on belsős nv-s emberke azt mondta, hogy ez a 185.20-as FW driver még korai alfa állapotú és sok minden hibásan működik benne. [link]
Anno Mster féle TOD-ot próbáltam ki very high cfg-vel Crysis-hoz, szerintem abszolút kickass.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]...
-
Buldozer99
senior tag
Nekem ezzel az új driverrel belassult a Crysis...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
zsolt1129
addikt
válasz Buldozer99 #12343 üzenetére
Na akkor én még várok egy kicsit vele. Remélem hamar kidobják a véglegeset is.
-
strebacom
senior tag
-
biggamer
veterán
GeForce GTX 285 a Gigabyte kínálatában : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Cyberpunk
félisten
válasz biggamer #12348 üzenetére
Na én is feldobtam egy Extreme graphic módot a Warheadre. Azért így már mindjárt más sokkal szebbek lettek a textúrák meg a fények és az árnyékok És az a jó benne hogy még a teljesítmény sem csökkent annyira mint amennyire vártam, AA nélkül így is f@szán megy 30 fölött de 8xQ AA az már kinyírja 20 fps 16xQ-ra meg már nem is merem rakni
Viszont létezik hozzá egy felturbózott textúra pack na azzal is megnézném csak 1,9 GB cakompack annyit meg lusta vagyok letölteni ezzel a dög lassú nettelHope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest