Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #10798 üzenetére
A fejlesztő cég leszarja a PC-t, ha nem kap elég pénzt a konzolok miatt. Egyre jobban előtérbe helyezik a konzolokat a PC-kkel szemben.
A kiadó lehet, hogy jól járt, és ideiglenesen egy nagyobb forgalom a PC-s piacot is fellendíti, ellenben megint egy helyben ácsorgunk, nem történik semmi fejlődés, ugyan azt az "áll-Dx10-et" kapjuk folyamatosan, ami egyrészről nekünk fogyasztóknak nem jó, másrészről a PC-s piac se fogja meghálálni...Új sámli
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz TazLeacher #10801 üzenetére
Ilyenkor sajna ólomlábakon megy az idő. Én is úgy szeretek valami újat venni a gépbe, hogy ha van rá bőven időm tesztelgetni, próbálgatni.
-
subaruwrc
félisten
válasz Motion_Blur #10799 üzenetére
ebben semmi extra nincs mivel a 4870 nem a 280gtx ellen készült.
280 GTX-et 67K-ért vettem ez ugyan nem kétszer annyi mint a radeon ára viszont nem is ez az átlag.
"Nvidia fans sucks! " - szerintem Te se tudod igazán, hogy miért írtad ezt, valszeg azt gondolod, hogy faszaság. Pedig nem az, inkább megmosolyogtató Én kivenném a helyedben.
én pontosan tudom hogy miért írtam ki. semmi szerintem ez faszaság dolog nincs benne. nem akarok senkinek megfelelni. ha tetszik mosolyogj rajta nyugodtan. lehet te bele se írtad volna de nem vagy a helyemben. -
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #10803 üzenetére
Új szmájli
-
changbácsi
tag
sziasztok!
A chieftech 550 wattos tápom vinné a 280 GTX-et?
Hol érdemes venni egy ilyen vasat máskülönben? Valaki írta, hogy 67 ezerért vett... hmm ilyen árakat szeretnék én is látni
De tényleg hol a legolcsóbb most? -
keIdor
titán
válasz changbácsi #10808 üzenetére
A 67k-s GTX-280 egy egyedi eset/vétel volt, de ez közel sem az átlag. Az átlag sajnos 100k felett van. 67k-ért szerintem nem érdemes keresni, mert nem fogsz találni. (<--)
Amúgy szerintem elég neki a Chiftec.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Henk
veterán
Ja 67 volt nyár végén mikor lent voltak az árak és akkor is valami nagykeres dolog volt.
Legolcsóbb használtan vagy valamelyik bazárból ph-n.De még így is 90k körül van sztem. -
titán
Kérdezd meg itt, enyém is onnan való.
-
Bluegene
addikt
válasz TazLeacher #10789 üzenetére
húú azért ekkora ferdítést
1. a 4850-es féléves a 8800GTX 2éves
2. 8800GTX kábé 9800GTX, ezeket veri a 4850es, a 4870-es pláne és egychipesszóval ferdíteni lehet, de ekkorát
Nem feszültségkeltés, pusztán elmélkedés. gratulálok
jó szerintem se jó ez a vitatkozás, mert kezd eldurvulni, de hogyismondjam ez a hsz olyan messze állt a válóságtól mint Makó Jeruzsálemtől
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #10791 üzenetére
engem miért veszel egy kalap alá a többiekkel? Tudtommal én nem szóltam le se a pirosat.se ezt sem azt...Nekem a zöld adja..erről nem tehetek.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Bluegene #10815 üzenetére
Megkértelek már, hogy ne szólj hozzám...egyébként a kutya nem kérdezte a véleményed, és a címzett értette, akkor Te miért értetlenkedsz? Megint ide jössz kötekedni. És igazad volt egyébként itt nem szeretbek téged...
Skizz: ja, megvan, azt hittem arra gondoltál amit írtál. Igy már értem.
-
Bluegene
addikt
nem tudom mi bajod, csupán egy helytelen adatot korrigáltam, ez nem vitatéma ez tény
ti vitáztok, nem én 2 éve 2006 november végén vált elérhetővé, lehet hogy 3 éve is volt prototípus stáduimban valami hasonló chip, de ennyi erővel az R600 2,5 éves, a mi szemszögünkből az fontos mikortól kapható
de ha téged boldoggá tesz lehet 3 is
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
NFree
addikt
jer1cho szia Szurkolok neked, s osztozom türelmetlenségedben, mert a közeljövőben én is hasonló konfigot szeretnék összedobni, s kiváncsian várom a különféle teszt eredményeket, remélem megörvendeztecc vele engem s másokat is eggyaránt hajrá remélem a quad nem áll meg 4 ghz-ig.
vga
-
Supercharger
csendes tag
Sziasztok!..még jónéhány hozzászólással ezelőtt volt arról szó, h mivel flasheld a biost ilyen olyan márkájú biossal...nekem az lenne a kérdésem..h ugyan én nem akarom a mostani bios lecserélni..de megszeretném emelni a gtx 260 xxx karimon a 3d-s feszt..ami most 1.12v ..Megoldaható ez flashelés nélkül..v csak azzal tudnám felvinni a feszt mondjuk 1.15 re ..v max 1.18 ra???(bár ezzel az "alap 3d fesszel is 740/1480/2500 t elérem ..de megnézném szívesen h pl 1.15 el mit tudnék kihozni belőle
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
Tudom, h nem itt kellene feltenni a kerdest, de ati 4870-em van, ugy nez ki haldoklik es 3 ev ota most ujitotam ati-ra ami vegulis bejott bar zajosabb stb, de most megis huz vissza a szivem ide! A kerdesem az lenne, hogy az uj driverekkel van e mar elonye a GTX260 kartyanak az ATI 4870-el szemben?! Vagyis inkabb vegyek e most azt helyette?!
1650 vagy 1920-as felbontasban tolnam!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Supercharger #10830 üzenetére
Csak bios flash. Más megoldás nincs a fesz emelésére.Semmit nem fog javulni. Se 1,15V-vel, se 1,18V-vel. Én már kipróbáltam. Sőt! Instabilabb lett egy picit. 740/1480/2500-öt betesztelted rendesen? Furmark-kal? Én mindenképp letesztelném...
Feljebb meg nem hinném hogy 24/7 stabil maradna. A 740mhz ha stabil, épp elég jó. Az enyém is "csak" 730mhz-et megy, szóval felesleges feljebb emelned a feszt, főleg ha nem akarsz flashelni.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz DeepDish #10831 üzenetére
Nekem az jön le az elmúlt fél évből hogy az nV-t jobban szeretik a játékok. Ebben a topikban nem nagyon hallasz textúra hibákról, recés vízről, "lebegő" fegyverekről, emberekről. A driverek pedig ebből adódóan evidens hogy klasszisokkal jobbak "zöld" oldalon. Egyszerű...alapon a 260-nál kicsit jobb volt az elején a 4870. ez mára megfordult, kicsit jobb a 260, de kb. egy szinten vannak. Meghúzva viszont a 260 kicsit jobban megy mint egy alap GTX280. Innentől kezdve van még kérdésed?
1680x1050 kompromisszum mentes, mindent fel lehet tolni a plafonig, a full HD-t viszont nem fogja bírni csak ha innen-onnan, visszaveszel a megjelenítésből.1920-ra 280 kell...persze megtépve.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz DeepDish #10831 üzenetére
Jah..és ilyen kérdéseket sem fogsz hallani hogy "hol van már a catalyst 8.12?". Csak azért idéztem, mert pont most olvastam a textúra hibákról Ati kártyákon a GTA IV topikban.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DeepDish
őstag
ERtem koszi a valaszt!
Markara erdemes vmire odafigyelni?
Ha mar 1 szinten vannak ,de ugye csendesebb gtx 260 es tamogatja Physx-et, akkor mar egyertelmu melyik oldalra billena merleg! Driver-ileg jobban is szerettem nvidiat regebben is, marmint a menujet stb!
Altalaba gondolom, akkor legtobb 260-as jol huzhato?
1920-ba is birtam tolni dx10 alatt bioshock-ot az mar kerdes,h nem 150 FPS-el!
-
biggamer
veterán
GEFORCE GTX 295 : [link]
Erstes Bild zur GeForce GTX 295 aufgetaucht : [link]
Csajok.
Megkérlek benneteket, ha híreket kaptok a következő " új generációs " nV kártyákról, akkor azokat ebbe a topicba is tegyétek be :
NVIDIA találgatós topik (GT212) (kiemelt téma) : [link]
Köszönet.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
DeepDish
őstag
Ilyet probalt mar vki:
VGA XFX PCIe GTX260576M 896MB 216spEz az uj technologias cucc? 55Nm-es?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Beowulf_78 #10835 üzenetére
Én inkább azt kérdezném, hogy hol vannak a textúrahibák?
User error van sajnos az ATI felhasználók 2%-nál. Nem kell velük foglalkozni.
Azért ezt nem szabad globális gonddá duzzasztani ilyen gyorsan. -
NFree
addikt
válasz DeepDish #10842 üzenetére
A 216db Stream proci a régibe kevesebb volt, egy pár százalékkal ezáltal gyorsabb lett a kari,
ha tudsz várj egy kicsit ugye jönnek az új karik , meg mindenfele árcsökkentésről beszélnek , mondjuk kis hazánkra ez általába fordítva igaz, de talán februárra rendeződik a helyzet, meg lessz egy kis nyugi remélem, s akkor boldog tulajdonosa leszek majd egy 55nm gtx280-nak remélem Csak , bírjak magammal, kúrvára rossz nézni itt a fiúkat s közbe nyálat csorgatni.
vga
-
ImI87
őstag
válasz DeepDish #10842 üzenetére
Ez még tuti "régi" fajta. 192SP helyett 216SP van benne, ezért kicsit gyorsabb.
Az új 55nm-esek csak januárban jönnek (de itthon lehet február lesz). Névben nem lesz eltérés, ugyanúgy GTX260. Esetleg a gyártók saját típusszáma alpján lehet következtetni, és lesznek egyedi nyákos, gyáróként különböző kiadású karik. Ha nem SOS a vétel, akkor érdemes kivárni az újakat. Olcsóbb hűvösebb, gyorsabb lesz (elvileg). -
DeepDish
őstag
Mivel itt a tel es kell a dvi kimenet surgosen(bluray vs lcd tv ), igy muszaj leszek megvenni ezt, nemtudok varni ezert 2 honapot!
XFX tulhajthatosagrol jok a tapasztalatok?
-
Cyberpunk
félisten
Hát ahhoz a kártyához már illő lenne venni egy legalább 24"-os monitort a legtöbb játékot faszán vinné ott natívban is (kivéve a a Crysis-t de nem csak az létezik a világon grafikán kívül nem igazán tud felmutatni mást amiért értelme lenne vele játszani).
A játék élményhez meg szerintem igen is hozzá tartozik a minél nagyobb képernyő méret és felbontás (AA-t meg nem nagyon muszáj 1920x1200-ban kapcsolni esetleg 2 vagy 4xes max aminek még van értelme) én nem hiába veszek 32"-os Full HD-s LCD TV-t amihez már nem biztos hogy a legjobb választás a GTX260-om de nekem a méret az jobban számít ami megér némi kompromisszumot. GTX280-at vagy 4870X2-est meg azért nem vettem (bár lett volna rá keret) mert nekem még azoknak a teljesítménye nem elégé meggyőző + egy év múlva jön a váltás GT300 vagy HD5xxx-es ami már dx11-es lesz és persze gyorsabb (talán nem is kicsit )
Na mindegy a lényeg hogy szerintem mindenképp megéri a nagyobb monitor mégha nem is csavarhat fel az ember mindent max-ra, de te tudod azért persze egy kicsit ciki ilyen kártyával 17"-os monitoron játszani + a nagyobb felbontás még szebb is.Apropó dobhatnál egy Warhead eredményt 1280-ban minden max 16xQ és no AA-mellett is kíváncsi lennék rá (persze csak ha megvan a játék). Mert össze szeretném hasonlítani az én GTX260-as eredményeimmel
Hope was the right choice, and it always will be.
-
félisten
Üdv! Rég jártam erre, anno azt próbáltam itt kideríteni érdemes lenne e GTX260-at venni a mostani 8800GTX helyett, ledumáltatok róla, jól tettétek, még mindig úgy érzem no problem! Sőt már tudom h ha veszek jövőre újat akkor az nem 260 lesz, de ha így szaladunk akkor nem 280, hanem [valami ilyen] !
Még valami! 21 colra váltottam és 1600*1200 alá nem akaródzik adni! Nem hittem vna![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ImI87
őstag
válasz DeepDish #10845 üzenetére
Nekem volt GTX260 XXX, nagyon jól ment, 750/1550/2500 stabilan.
Ez még a 192SP-s volt, a216SP-sről nem tudok nyilatkozni.........
Most GTX280 XX van/volt, de sajna hibás volt, ezért gariban van jelenleg.Az XFX alapból "prémium" márka, szerintem nem jársz vele rosszul.
-
titán
válasz Cyberpunk #10846 üzenetére
Ciki vagy nem, ez nem izgat. Azért vettem ilyen kártyát, hogy mindent fullba tudja nyomni, mivel ez 22 és 24 colon nem menne, inkább maradok a 17 colnál. Mindenkinek más fontos, neked a nagyobb kép jelent többet, nekem a szebb grafika.
XP vagy Vista alatt teszteljek?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja ezt is meglehet érteni
Vistán kérem De adhatna valaki segitséget a Warhead benchmark tool valamiért hibádzik nálam nem akar lefutni és ki ír valami hülye szöveget elötte hogy konfigurálja a "save game's" mapát vagy valami ilyesmi
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest