Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Mindenkinek: Igen, köszi igazatok van, és bocs hogy ilyen gázul viselkedem.

    Valóban nem tudok mit csinálni, egyértelműen látszik hogy nem nagyon akar kommunikálni. Úgyhogy "leszarom bammeg".

    De egyébként én mindig is ilyen voltam, valszeg a sok rossz tapasztalat miatt, beidegződött. Meg ugye az ember a rosszat könnyebben elhiszi egy másik emberről mint a jót.

    Van más dolgom is, csak úgy vagyok vele, hogy ha a párkapcsolat rossz akkor = minden rossz... :/ Ha emiatt kivagyok akkor szinte semminek nem tudok örülni.

    A figyelemelterelés meg csak úgy visszafogottabban működik, mert a dolog végig ott motoszkál a fejemben. Nálam meg a tanuláshoz nyugalom kell, afféle Peace & harmony..

    Szerencsére a nyugtató végül csak legnyugtatott, meg beszéltem is egy haverommal, meg by you is jobban érzem magam, eszembe sem jutott inni főleg a medicinára.

    Holnap sem fogunk beszélni ahogy látom, de most már felkészültebb vagyok a dologra. Agyalni rajta tényleg nem éri meg. De ennek a kapcsnak az elvesztése eléggé trauma közeli lenne számomra, ugyanis a hölgy még magasabbra tette a mércét, ami már így is túl magas volt. Ebből is adódik hogy így reagálom le.

    Stalker: Háhh, kiborultok, de sem ő, sem én nem akarunk gyereket, egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni, ez a gügyögés meg tököm, nekem ez nem megy. Ebből is egyedülállóan jó a csaj, hogy nem fog traktálni a gyerekkel. De ő is meglepődött rajtam, már 2x letesztelt, hogy valóban én is így gondolom-e, de a véleményem nem tud változni. Ilyen nő se sok van, aki nem akar gyereket, meg okos is meg szép is..
    Továbbá a gyerekek elveszik a szülőjük életét. Meg minden a gyerek körül forog, és semmi sem a szülők körül. Vagy ha nem is pont így, de átveszi egy leszármazott az életünk fontosságát, vagyis immár nem a szülők hanem a gyerek élete és sorsa lesz a fontosabb. Ezt úgy lábjegyzetnek:D

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák