- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
-
Jojo5
őstag
orbano: Az a baj, hogy szerintem ez az egész semmit se jelent és csak a mézes madzag húzogatás kategória szívtam én már így meg
Lirion: Barátját nem régóta de nagyon bunkó egy ember. Ismerősöm aki régóta ismeri őket konkrétan le patkányozta a csajnál a hapit erre a csaj válasza, hogy tudja sokan nem szeretik a barátját
Stalker-2572: Én is ellen állok még, de egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy mit akar...
Ba cy lus: Azért a lila felkar, comb, has tud fájni rendesen Már kb. a tanárok is szólnak, hogy bontjuk a berendezést múltkor leszakítottunk 1 padot meg 1 öltözőszekrényt... 60-65 kiló a csaj de nagyon durván van benne erő, 100 kiló vagyok de simán feláll nekibasz a falnak
Tegnap ugyanúgy nekem jött belém csípett meg harapott ezen a hülyén meg csináltam egy giotint, majdnem megfulladt de még így is jött
Az a másik, hogy én se hagyom ám magam szal a combja lilára van medvepuszizva meg a vállai kb. múltkor vissza is haraptam a hátába de semmi eltántorodáshaver szerint aki régóta ismeri "csak szeretet hiányos"
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Stalker-2572
veterán
Nemazért, de az ilyen csaj idióta. Engem barátnőként kiidegelne. Ha nem világos mit akar, akkor várd ki, hogy az legyen. Legyél vele jófej, de ne foglalkozz vele túlságosan, ha tényleg bejössz neki, akkor meg úgyis a nadrágodat fogja gombolni, kérés nélkül.
All Black...
-
Ijk
nagyúr
válasz Stalker-2572 #41957 üzenetére
Az ilyen nem barátnőnek való, hanem arra hogy néha jó alaposan megdugd. A mozgásigényét inkább az ágyban kell kielégíteni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ló úr
őstag
Az èn bnõmrõl,vagyis mostmàr exemrõl,most derült ki,h örömlànykènt tolja mellettem,2 hetet voltunk kb. Együtt,szal nem nagy èrvàgàs,de akkoris....Vigyàzzatok,hisz ismeritek a mondàst "Minden nõ k.va kivève az anyàd,de õ is volt fiatal"
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
"Szeretethiànyos"Ez bàttya nem szeretethiàny,hanem inkàbb szadizmus,èlvezi ha fàj neki,ès ha azt okozhat õ is Egy szeretethiànyos csaj messze nem ilyen,az bùjik,ölel,csòkol,nem pedig a falnak basz,meg harap,rùg,kapar De ez az èn vèlemènyem,ès hidd el majd 27 vagyok,volt màr szerencsèm nèhàny csajhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
ez a báttya duma.. te is miklósi vagy ? ő is mindig ezt hajtogatja
Az elején próbált rávenni, hogy öleljem meg illetve kikaparni belőlem, hogy szeretem, de nem hagytam magam és inkább nem válaszoltam meg nem ölelgettem... erre itt tartok, hogy olyan mintha 1 kutya marcangolt volna szét
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
kifutottam az időből sry
pl múlthéten is döglök mellette a padban erre olyan mélyen nézett a szemembe, hogy mondom ajjaj baj van ez szerelmet akar vallani kb. nem vágom én ezt oké, hogy nem is kell érteni de akkoris
[ Szerkesztve ]
-
Poll Tamás
tag
válasz Cthulhu Dawn #41936 üzenetére
Nem "haj" volt a lényeg.
Mivel már visszacsinálni nem tudom ezt az egészet, hogy békíthetném meg azt a lányt?
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
ló úr
őstag
válasz Stalker-2572 #41966 üzenetére
Elvileg màr règebben is volt külföldön is,aztàn itthon is tolta,tolja...Egy ismerõsöm mondta,mikor tegnap beszèlgettem vele melòba,aztàn elgondolkodtam,az esti telefonok,sok hìvàs,hirtelen mennie kell dolgokon...ez van,pöppet belenyùltam,mèg szerencse,h csak 1pizzàt vettem neki,+vagy 3rongy telszàmla amit elpofàztunk,cserèbe volt szex szal,mondjuk ùgy 0 ami kàrbament
-
ló úr
őstag
válasz Stalker-2572 #41968 üzenetére
Eddig mèg nem volt panasz,pedig nemvok egy Brad Pitt
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #41971 üzenetére
ezért kapsz egy jó pontot tőlem
zoltanz: már született , más kérdés hogy ki mit tart kurválkodásnak...
-
zoltanz
nagyúr
válasz Stalker-2572 #41971 üzenetére
Ne ferdítsd el amit írok, a k.va nála azt jelenti, hogy egyidőben több kapcsolata van és vagy pénzért csinálja.
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #41976 üzenetére
Miért hogy válogassak a szeme színe alapján?
öntsd ki a szíved
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz Stalker-2572 #41977 üzenetére
Mi zajlik? Mond stalker testvérem.
il sole non sorge più ad Est!
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #41980 üzenetére
nekem nem mered, mi?
-
ló úr
őstag
Igen el lehet,de nah ilyen erővel ne menj ki az utcára mert bazze a villamoson megfogod a kapaszkodót,oszt nah ennyi,majd 3 hete nincs semmi bajom,meg a csaj is igényes volt,nem büdös meg semmi,szal. nah,elvileg nem kaptam el semmit
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
A csávó úgy néz ki elmegy év végével máshova a csaj meg közölte velem, hogy a hosszútávú kapcsolatokban nem hisz...
A másik fele, hogy a csávójától elég erősen függ, bár a részleteket nem ismerem, de nagyon sok embertől hallottam, hogy a csávó pénzeli a hobbiját... meg ahogy beszél néha a csávójával már baszta ki a biztosítékot nálam mondtam is, hogy tuti "letépném az arcát" ha így beszélne...
Ma van a szülinapom és mivel 2 másik haveromnak is mostanában van úgy döntöttünk, hogy holnap lesz hepaj tartva és oda mindenképp jönni akar.
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #41982 üzenetére
ohh rendben, ha már így ügyelsz a lelki világomra
-
Jojo5
őstag
válasz qantum #41990 üzenetére
Így nemigen fog bevágódni nálam, hogy még fel se köszönt
ma lettem 20, majd ha lesz melóm lesz pénzem, de szerintem a csávónak is a szülei finanszírozzák a dolgot már ha igaz a dolog, hogy ők pénzeli a hobbiját... mert a csávó fiatalabb nálam 1v2 évvel
és mindenkinek köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz Poll Tamás #41964 üzenetére
1. NE ESS PÁNIKBA.
2. Hívd el valami nyugis helyre, ahol személyesen tudsz vele beszélni. Mondd meg neki, hogy milyen váratlanul ért az, amit mondott neked, és kérj bocsánatot, amiért ilyen hülyén reagáltál. Az őszinteségnek hatalmas ereje van. Nyugodtan mondd el neki, hogy még totál kezdő vagy a szerelem terén, ezért volt a hülye reakciód is.
3. Fogd meg a kezét és sétáljatok. Nehogy szerelmet vallj neki, csak mondd el, hogy szimpatikus neked, és gyakrabban is találkozhatnátok. Akár csók is lehet, ha már sétáltok egy ideje.Vagy valami ilyesmi. A bocsánatkérés nagyon fontos, ha még mindig beléd van zúgva, akkor örömmel meg fog bocsátani, hidd el. És ne ess pánikba, ez a legfontosabb! Nem kell sietni, nem kell szerelmet vallani, nem kell meggondolatlan dolgokat mondani neki. Csak cselekedj: simítsd meg néha itt-ott, fogd a kezét, sétáljátok, a több jönni fog magától. MSN-en semmi ilyesmiről ne beszélj vele, csak a találkozó megbeszélésére használd.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
qantum
senior tag
válasz elmoraan (r) #41994 üzenetére
és ha ne fürgyé le van ?!
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
zoltanz
nagyúr
válasz elmoraan (r) #41994 üzenetére
Meg egy szál virág.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Normál esetben nem írnám le, de szétvet az ideg.
Lassan 1 éve együtt vagyunk a csajszival, de ez nem számít. Minden szép és jó, volt.
Fősulira jár, és olyan szakra, ami elég sokat kér tőle, így már az elején megegyeztünk hogy ha suli van akkor csak hétvégén találkozunk. Tehát péntek-szombat-vasárnap és akkor így együtt vagyunk végig.
Mivel én is tanulok, és még melózok is, mondhatni nekem is jó így. Hétköznap meg msn, meg telefon.Aztán az elmúlt két hétben közömbös lett... Ha ott vagyok vele, akkor nem, de már nem akar telefonálni, merthogy az kötött.. lánc stb, és érti hogy másoknál ez normális hogy naponta akár többször is beszélnek, neki most nem kell ez.. Msn-en alig szól hozzám, és szoktak olyat, hogy néhány fősulis évfolyamtársával felmennek egyikőjükhöz, és rajzolnak... TEgnap is volt hajnalig, kb négy sort beszéltünk, ma is feljöttem msn-re este, és annyit kaptam hoyg Szia baba, átmentem rajzolni, ma sem leszek itthon, pusz.
Ennyi, szal ma sem fogunk beszélni, mert felhívni nem fogom az hót ziher. Amikor szombaton voltam nála – mert az elmúlt hétvégén csak ennyit találkoztunk, hogy nála voltam kb 3 órát, akkor beszéltünk erről az egészről. Tudja, hogy valami gáz van, de nincs, nincs senki más neki.. még elmondta mielőtt megkérdeztem volna. A múltját ismerve és a barátnője szerint is ő nem olyan hogy csak úgy megcsalja a párját..
Szal beszéltünk erről szombaton, én hülye állat, meg mindent elmondtam neki, hogy mennyire szeretem, stb, és ez rossz nekem.
De nagyon. Úgy volt, hogy ma beszélünk msn, de "úgy alakult hogy átmegy ma is".Szétvet az ideg.. nyugtatót szedek, és nem használ. Nem bírom ezt, remegek az idegességtől, és nem tudok enni.
Karácsonyi ajándékot sem vettem neki mert tököm tudja mi lesz itt.. Nem értek semmit.. Talán nem mutattam újat? De ez sem volt baj... meg ilyenről szó sincs.. Jövőhéten 29-én mennénk Mátrába, egy pár napra édeskettesben.. ebből sem tudom hogy mi lesz..
Hívjam most fel? Áhh, mintha utána mennék.. Mi legyen? Nem bírom.. kikészülök teljesen... senkinek nem kívánom ezt...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
pat86
tag
válasz Apollyon #41997 üzenetére
Hééé héééé hééé
nyugi van
adj neki levegőt (nincs itt olyan nagy baj szerintem mint gondolod) hagyd egy kicsit békén és jönni fog utánad mint a kiskutya majd meglátod
semmit nem kell lefújni, érezzétek jól magatokat (fiatalok vagytok szép az élet)
nem kell ennyire görcsösen komolyan akarni (én is itt b@sztam el), csak lazán
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #41997 üzenetére
Hja még kérdeztem tőle azt is, hogy ugye nem csak a karácsony miatt nem tesz lépést... Hogy ugye nem amiatt "kímél" és nem dob ki.. (Ezt nem így mondtam, de ez a lényege)
Azt mondta hogy nem, de nem tudja ő sem miért ilyen.. talán mert nagy rajta a nyomás.. akikkel meg találkozik és együtt rajzol azokkal meg feloldódik, mert tök jól elhülyülnek...
áhh..
Hajlamos vaygok egyébként túlzásokba esni, de volt már ilyenem, és tudom mi lett a vége.. Mondjuk az nem volt annyira őszinte mint ez a barátnőm, meg ott a réginél egyértelműen másik valaki volt a dologban...
Itt meg nem tudom.. nem is igazából benne nem bízom, hanem a nőkben. De azt mondta, ha már ő benne nem bízok, akkor bízzak abban, hogy akikkel és akihez átmegy, mindenkinek van pasija/barátnője... tehát emiatt ne aggódjak...
Tök baromság az egész, de az a legszörnyűbb, hogy tényleg nem tudom mi van.. hogy álljak a dolgokhoz, milyen lesz a szabadságom, stb.. totál felemészt az egész
pat86: Igazad van, de ezt könnyű mondani.. Ha nem lenne nyugtató, akkor már nem tudom mi lenne velem.. Én itthon vagyok, ő meg elment otthonról, ahol elvileg rajzolni vannak közösen.. Ezt is én fújom fel, mert lehet hogy tényleg.. csak bakker... Egy lassan 1 éves kapcsban, azért jusson már annyi, hogy mindennap váltunk pár szót..
Amúyg mielőtt valaki megkérdezné, az ágyban minden oké, totál jók vagyunk. Hja és még azt is mondta, hogy ez nem az én hibám ez az egész, hanem vele van vmi.. (Hű ezt már lehet leírtam, de nem látok az idegtől ://
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
qantum
senior tag
válasz Apollyon #41999 üzenetére
lehet hogy nincs semmi, de lehet hogy mégis van, mindenesetre valami történt, szerintem is egy kicsit legyél türelmes, vegyél neki ajándékot, tarts pár nap önmegtartóztatást , aztán meglátod
kérdezd meg tőle mennyi időt szeretne, amíg helyre teszi magát
a társaskapcsolatban is vannak hullámvölgyek- nem különös eset a tiedtudom ezt így leírni könnyű, átélni rohadt nehéz, de igazából mást nem igen tehetsz
foglald le magad, menj el a barátaiddal kikapcsolódni" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest