- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
qantum
senior tag
válasz orbano #41288 üzenetére
alapvetően egyetértek veled !
Azonban itt már a srác beleszerelmesedett a csajba, akkor meg mi a fenének kerülgetjük a forró kását ?! Itt nem egy ismerkedjünk meg járjunk kapcsolat van, hanem ő már beleesett , tehát kár kertelni, tomi érzelmi állapota adott.
Persze ha a hölgy nem akarja az igen kellemetlen lesz, nehéz úgy együtt dolgozni." Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
qantum
senior tag
de negatívok vagytok , és ha jól sül el ?!
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
Stalker-2572
veterán
válasz qantum #41305 üzenetére
Mondjuk el tudom képzelni ezt a verziót is Csak határozottan kell feltenni a kérdést. (Ellentmondást nem tűrő tekintettel)
Én most egy ilyenben vagyok benne: csajjal megtaláltuk egymást iwiw-en (vmi alkalmazásban v én jelöltem be v ő engem, már nem rémlik) aztán ennyit írtam neki első levélként: "Szia! Randizol velem?" és jött a válasz, hogy "Igen, randizom Veled! Mikor, hol? "
(Akinek meg valami vicces megjegyzést írtam csak nevetett, de nem folytatta a beszélgetést.) mondjuk még szerencse, hogy ő tetszett így látatlanban a legjobban...
Vakrandi, fogalmam sincs milyen lesz, de bizakodó vagyokSzóval megint csak annyi tanulságot szeretnék levonni, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor mindegy mit mondasz (csak ne legyen túl hajmeresztő meg beszari se).
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41307 üzenetére
Piszkosul mellé lehet ám fogni neten megismert emberekkel kapcsolatban élőben. Én nem is tudnék komolyan venni egy nőt, aki ugrana nekem elsőre pusztán a neten "ismerve", látva. Komoly, gondolkodó, valóban okos nő szerintem eleve nem ismerkedik céltudatosan társkeresés céljából neten.
quantum: Látod, ezért érheti meg türelmesnek lenni. Ha már érzi, hogy közel biztosra mehet, akkor ráér lecsapni. Ahogy orbano írta, minden nap egy randi nekik, a szex hiányán kívül (amit megtalálhat máshol is ) mi indokolja, hogy szerelmet valljon?
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz qantum #41309 üzenetére
Csak ha annak fogod fel Úgy is nézheted a dolgot, hogy bókolsz a csajnak, ő meg milyen "ász" hogy nem adja magát könnyen. Lehet kell neki fél év zsírozás és utána beadja a derekát Te meg kitartó voltál és kemény Csak nem szabad követelni tőle semmit, hagyni kell h érezze tetszik neked, de nélküle is tökéletesen megvagy
Igazából nincs ideális megoldás erre a szituációra sem. Mindenkinek meg kell találnia a saját stílusát, amit jól el tud adni.All Black...
-
Vicoo
senior tag
Na , úgy tűnik hogy ez egy igen xar lekoptatás volt, azóta sem keresett, úgyhogy jöhet a következő .
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41312 üzenetére
Gondolom, utcán is meglátsz egy jól kinéző csajt, odamész, beszélgettek egy picit, és már hívod is el randizni. Ugye ezt nem annyira szokás csinálni, de ennek még mindig nagyságrendekkel több értelme van, mint neten vaktában kiválasztani valakit pusztán fénykép meg leírás alapján. Ha szexpartnert keresel, arra tökéletesen alkalmas lehet, de komolyra nagyon kicsi az esély szerintem, hogy jó. Csinálja az, aki időmilliomos. Élőben azért "némileg" jobb hatásfokkal lehet kiválasztani, kivel érdemes foglalkozni.
Csak persze egyszerűbb egy idegent így elhívni randizni, és így kapni esetleg 'nem'-et, mint élőben ugyanezt elszenvedni, szerintem ez van mögötte.
-
-
törölt tag
Az a baj, hogy neten senkit nem ismersz meg. Úgy látom, a mai fiatal generációnak felületes fogalmai vannak arról, mit jelent egy embert megismerni (szokásos szöveg: "ha meg akarsz ismerni: msn" ), lehet már élőben sem megy a dolog úgy a kevesebb valós emberi kapcsolat (ezáltal kevesebb tapasztalat) miatt?
Szóval számomra viccesen hangzik ez a neten megismerés, miközben tudnék mondani talán 5 embert a többszáz ismerősömből, aki élőben mondjuk nagyjából, mélyebben ismer. Szerinted neten mekkora az esély rá, hogy megismer? Még ha le is írok mindent: 1, az csak az, amit szavakba tudok önteni, iszonyat kevés, nálam gyakorlatilag még az ismert személyek esetén is nulla, ami átjön
2, szubjektív, ahogy én látom, vagy szeretném látni magam, ez sem mindig valós ám, másrészt az emberek nem így alkotnak véleményt egymásról.Tehát fogalmam sincs, hogy találhatsz így nagyobb %-ban hozzád illőt... Nyilván ha élőben csukott szemmel jársz, és nem beszélsz senkivel, hanem leülsz a sarokba, akkor még a net is többet ér, de különben nagyon nem.
Egyébként meg nem értem, miért a 21. században lett ekkora probléma ez a társkeresősdi dolog, hogy lassan már csak neten lehet rátalálni a nagyon nagy Ő-re, miközben annyi a válás, meg a nem jól működő kapcsolat, mint égen a csillag.
(#41317) Stalker-2572:
Vajon miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz #56474624 #41319 üzenetére
Nem mindenkinek telik úgy a napja, hogy 600 új nő közt tölti az idejét...... miért ne lehetne adni egy esélyt egy netes dolognak?
Utcán azért nem ismerkedek, mert hülyén jönne ki, mint úgy általában. Én is furcsán nézném ha egy vadidegen nő leszólítana....All Black...
-
flash-
veterán
sziasztok
ameddig nem volt barátnőm azt hittem hogy egy barátnővel minden jó,ha gond is van az is sokkal jobb mint ha nem lenne senkink.
2 éve van egy párkapcsolatom
egy igazi szerelem volt.róla álmodtam,tényleg hevesebben kezdett verni a szivem ha rá gondoltam.nagyon reménykedtem hogy összejöjjünk.már más a helyzet.nem érzem azt amit akkor
nincs se heves szívdobogás,és nem is gondolok rá annyit.
Jó vele együtt lenni,de a csók és az ölelés is már más.Viszont sokat kötekszik.
állandoan elémdörgöli a hiányosságaimat.
azt ha valamit elfelejtek,azt ha elfelejtem bezárni az ajtót,vagy felhivni őt.
a véleményünk a dolgokról már inkább eltérő mint megegyező.
kezd sárkány lenni.
Minden nő ilyen 2 év után???
szeretem őt,és tudom hogy szeret.De nektek milyen(milyen volt)a párkapcsolatottok így 2 év után?
ugyanezeket tapasztaltátok?vagy még mindig dobogott hevesen a szív?mindig csak a párotokra gondoltatok?nem tudom mit tegyek
jó vele lenni,de nem tudom hogy ez elég e ez így 2 év után,vagy ez már rég rossz?Nem tudom elképzelni,hogy ha szakitanék vele,akkor mással jobb lenne.
most úgy érzem bennem a hiba és azt hogy nem tudok másmilyen lenni,függetlenül attól hogy ki a párom.nektek mi a véleményetek erről?
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz flash- #41321 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem vagy úgy oda érte, ha csomót idegesít.
Ha akkor összeillettetek, akkor most se kéne h nagyon más legyen a helyzet. Lehet ő már úgy érzi h megteheti h ilyen apróságokat szóvátesz, ill. lehet neki is sok stressz van az életében, amit csak ki akar adni magából és sajnos ez rajtad csapódik le. Próbálj meg vele türelmes lenni, programokat szervezni, stb, tenni a kapcsolatért. A konkrét problémát, hogy mindet szóvátesz, pedig próbáld megbeszélni vele. Ha hajlik a kompormisszumra, akkor nyertél, ha meg nem akkor minek szopasd magad?!Szvsz
All Black...
-
flash-
veterán
válasz Stalker-2572 #41322 üzenetére
az a baj hogy hiába beszélem meg vele ezeket,legközelebb ujra ilyen.
de olyan nehéz ez,mert azért olyan pillanatok is bőven akadnak amikor jól megvagyunk.
ha szakítanék vele biztos megbánnám,de így se tökéletesvan tökéletes párkapcsolat??
-
Stalker-2572
veterán
válasz flash- #41323 üzenetére
ideig-óráig van.... hosszútávon mindig tenni kell érte, hogy működjön.
Próbálj meg másképp hozzállni a problémához. Ne csak a sértődöttségedet mond el, hogy bánt ha ilyen, hanem próbáld meg más hangnemben, más hozzállással, hogy próbálja beleképzelni magát. Hátha megértiAll Black...
-
SzalaiG
addikt
válasz flash- #41321 üzenetére
Szia!
Nincs "normális". Nem létezik. Csak olyan ahol kevés a kompromisszum.
Elmúlt a lila köd és utána ilyen a való élet. Sajnos ez van.
Elég szélsőséges, de ahhoz, h jó legyen néha rossznak is lenni kell.
Bár nem minden fekete - fehér, de kell lennie köztes megoldásnak. (sok a szürke)
Nincs egyenrangúság. Követsz vagy követnek.
Légy Te az irányító! -
SzalaiG
addikt
a tökéletes barátnő [link]
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41320 üzenetére
Azért felesleges esélyt adni neki egynél többször, mert időpazarlás. Helyette érdemes inkább elmenni könyvtárba (pl. a főkönyvtárba meglepően jó csajok járnak), hangversenyre, akármilyen kulturált helyre, vagy valami sporttevékenységet folytatni, ahol vannak lányok is. Azon kívül, hogy hasznosabbak is, mint a gép előtt csorgatni a nyálad, még nagyságrendekkel több is az esélyed egy normális barátnő összeszedésére. Neten nem jön át semmi, ráadásul valamivel iq-sabb (>130), meg rendesebb lányok eleve sokkal kisebb koncentrációban fordulnak elő társkereső oldalakon, mint a valóságban.
Utcán azért nem ismerkedek, mert hülyén jönne ki, mint úgy általában.
Mert neten kevésbé ciki? Lehet úgy érzed, de szerintem nem.
-
sagvary
aktív tag
válasz flash- #41323 üzenetére
A barátnőd, úgy mint minden ember valamivel többet ad/mutat, többet alkalmazkodik a kapcsolat elején, azért, hogy beinduljon, meg azért hogy többre tartsák, stb. Vajon te változtál-e? teszel-e annyit értetek mint az elején?
Van másik eset is, amikor a csaj a fiú egy-két tulajdonságát az elején még furcsának, érdekesnek, vagy könnyen megváltoztathatónak tartja de később már bosszantónak ítéli meg a srácban. Lehet, hogy inkább ez utóbbit gondold át, lehet benned ilyen?"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
válasz #56474624 #41327 üzenetére
Erre írtam negyedesnek korábban, hogy: "Kelj fel és járj!"
Régen természetes volt, hogy (a telefon meg a levél erre való szinte teljes alkalmatlansága mellett) csak a személyes módszereket alkalmazzák. Jól ment az, csak önbizalom kellett hozzá, férfiasabb hozzáállás."Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
válasz Stalker-2572 #41312 üzenetére
A net rendkívül személytelen, meg lehet pofára is esni, de rendesen.
Nem tudom, de valahogy mindenhol vannak érdekes csajok, csak nyitott szemmel kell járni, és a helyzet adja magát. Bárhova megy az ember mindig jó dumásnak kell lenni, ez edzésben tart, és könnyű összehozni valamit, ha ez a cél. Neked menne, de egy félénk fickónak ez borzasztóan nehéz lehet, de jobb ha belefognak, aztán javul nekik is."Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Ezeket fűzném hozzá:
- szeresse a szexet - naná, és ne legyen inaktív.
- lehessen vele jóízűen jó nagyokat enni - ugyan már!
- ne töltsön túl sok időt szépítkezéssel, készüljön el 10 perc alatt - reménytelen feltétel, ejtve!
- ne igyon túl sok alkoholt - oké
- ne legyen elhízott - az ne is, de nem kell manöken alkat, nagyon szúrná az oldalam!
- ne zavarja, ha a férfi néha otthon hagyja, és a haverjaival megy el szórakozni - ez csak nagyon ritkán érdekes!
- ne sörözzön, inkább borozzon - tegyen ahogy szereti.
- vezessen jól - csak ha akar vezetni, nem fontos.
- szeresse az édességeket - 99 % szereti, akkor minek ez a feltétel.
- érdekelje a foci - engem hidegen hagy mások sportolásának bámulása.
- gyerekeket akarjon karrier helyett, hát ez ütős, legyen nagyon fontos neki a gyerek és a család. Utána ami marad mehet a karrierre.- szép, nem kell valami extra, - de legyen benne szépség.
- nem túl nagy melle és formás feneke legyen, - helyes.
- hosszú haja legyen, - arcformától, egyéniségtől függő mi lenne az ami jól áll neki.
- merjen kimenni az utcára smink nélkül is, - reménytelen szempont, de úgyis megéri megvárni!
- legyen alacsonyabb a férfinál, - nálam úgyse lenne magasabb!
- legyen diplomája, - hát, a diploma régen sokat jelentett, nekem is szempont volt, de ma már borzasztó gyenge csajoknak is van, ezért nem egyértelmű.
- illetve állása, - legyen.
- jöjjön be a haveroknak is és - nem érdekel, nekem és a szülőknek tetsszen.
- legyen humorérzéke. -nagyon, értse a kissé egyedi marhaságaimat is.De a felsorolásból rengeteg fontos szempont kimaradt.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
pat86
tag
válasz sagvary #41333 üzenetére
Ez oké, levetítetted magadra a listát. De pont azokra lettem volna kíváncsi, ami szerinted kimaradt a felsorolásból és neked nagyon fontos szempont.
Amúgy nem mindennel értek egyet. Például a kajáláshoz miért azt írtad ugyan már , na és a 10 perces elkészülés is lehetséges (na persze nem minden nőnél és függ attól hova megyünk ).
Nekem ami az egyik bajom ez a haveros dolog. Járjon el, de akkor nekem is ugyanúgy jár egy ilyen kikapcsolódás. Valamint ebben jobban zavar, hogy mindig utólag tudom meg ahelyett hogy mondaná beülünk sörözni a srácokkal. Esetlegesen az is megérné, ha a kanbuli nem azt jelentené hogy csajozni megyünk a szingli haverjaimmal.
A családhoz annyit fűznék hozzá, arra meg kell érni. Mind a férfinak, mind a nőnek.
Jöjjön be a haveroknak, szülőknek...igazából csak az fontos, hogy te akarod őt - ellenben ha nem kedvelik elég kellemetlen helyzetek lehetnek belőle. -
adam_
senior tag
Ha a barátnőtőkkel tényleg minden jól megy, élőben is amikor találkoztok minden olyan klassz, neten is, amikor nem látjátok egymást nagyon jól elbeszélgetünk, ott is érzékeltetjük egymással, hogy szeretjük egymást.. de mégis a csaj az a típus, hogy nagyon szeret ismerkedni pasikkal, ilyen vadidegenekkel is, hotdogon vagy mittudomén hol, és persze ez a pasija szeme előtt történik. Mármint úgy, hogy lehet látni, amikor felveszi egy pasival a kontaktot, msn címet cserélnek... ilyesmik. Persze ott az is van kiírva, hogy ninsc társa, így jó hogy ugranak a pasik rá, mert nagyon vonzó csaj. Ez nektek nem csípné a csőrőtök? Csak mert tudom, hogy velem is úgy jött össze, ugyan így, hogy még közbe volt barátja, és én erről semmit se tudtam. Csak később miattam dobta az akkori barátját, akit kb velem úgy 1-2 hónapon keresztül titokban csalt is. Én megpróbálok bízni benne, de sztem egészséges emberből is kijönne a féltékenység, ha látja, hogy nap mint nap újabb pasikkal veszi fel a kapcsolatot a "neten". Nem fogom ezzel vádolgatni, bízok is benne, de azért ott van az a mégis.. persze meg ha felhozom ezt neki, nekem esik egy picikét, hogy nem bízok benne ennyire?! meg hogy csak engem szeret, hát én hiszek neki, csak hát tényleg ott van az a de, meg hogy akkor ezeket miért csinálja, miért vágyik más vadidegen pasik társaságára, így neten is, hogy beszélgethessen velük, ha komolyabbá nem is válnak a dolgok belőle, engem mégis zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
Bár nagyon kockázatos, én azért megkérdezném tőle, hogy az előző pasijának is ezeket mondogatta-e. Ennek mondjuk nagy valószínűséggel szakítás lesz a vége, de ha van türelmed, ehelyett megvárhatod, hogy téged is megcsal-e vagy megváltozik.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Lirion
addikt
Ez a csaj nem tisztel téged, én a helyedben rég kirúgtam volna. Miféle viselkedés az, hogy az orrod előtt pasizik, még ha csak neten is? Ha valóban szeretne, akkor nem csinálna ilyet, eszébe se jutna, hogy más pasikkal ismerkedjen. Ilyet csak az csinál, aki tartalékot akar vagy aki csak azért tart, hogy legyen mellette vki, de közben keresi a jobbat. Csak magadat alázod meg, ha ezzel a csajjal maradsz és úgy végzed, mint az a srác, akit miattad dobott..
-
Stalker-2572
veterán
ha komolyabbá nem is válnak a dolgok belőle, engem mégis zavar.
Én ilyet nem engedek meg. Kb ezért szakítottam utoljára, mint ahogy írtam......
Aki játszik a tűzzel meg is égeti magát, idő kérdése. Nem, nem bíznék egy ilyen csajban. Egyáltalán.[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
válasz #56474624 #41327 üzenetére
Eddig ha jól számolom 4 csajszival randiztam életemben, akiket csak a netről ismertem. 2 nem jött be, 1 a barátom lett, 1-et pedig "behúztam" Szerintem nem időpazarlás
Egyébként érdekelne, hogy könyvtárban hogyan csajozol. A emberek általában ülnek a könyv előtt és olvassák és nem akarják h bárki zavarja őket.
Hangverseny nem érdekel
Sportolni szoktam
Mondjuk tény, hogy társkereső oldalakon nem a legjobbak teszik fel magukat, hogy finoman fogalmazzak. De azért akad. A mostanit is úgy 600-ból válaszottam ki (nem túlzás, rá is ment 1 órám)All Black...
-
adam_
senior tag
válasz Stalker-2572 #41339 üzenetére
De mondjuk érdekes, hogy amikor ilyesmiről szó esett, vagy ha összekaptunk valamin, és szóba került, hogy na most én szakítok, egyből így szeret, úgy szeret, nem akar elveszíteni, majdnem elsírta magát. Nagyon érdekes egy csaj. Én igazából lesz@rom, vagyis megpróbálom, ezeket a netes hülyeségeket, mert tudom amúgy, hogy elég konzervatív csajszi, neten nagy csak a szája. Tényleg olyan extrát még nem láttam, hogy megcsalásra adna okot, hülyülni meg így én is szoktam más csajokkal is a megfelelő kereteken belül, ebbe sztem nincs semmi. Meg ha persze nekem ír egy olyat a csaj neten akárhova, ami picit "extrább", már nagyon nekem esik, hogy mit képzelek, holott tényleg semmi se volt, csak egy csaj akart "megszívatni".
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Inkább komolytalannak mondanám, mint érdekesnek.
Magad mondtad, hogy Veled is így ismerkedett meg, ez nem elég indok?!
A baj ezekkel a flörtölésekkel, hogy nem nagy szám egy találkozót összehozni belőle, onnan meg 2 lépés az ágy.
De ha Te is csinálod ezt, akkor ne csodálkozz, hogy nem fogja abbahagyni.Én volt csajom "véreset hányt" meg "egész éjjel remegett az idegességtől" amikor kitettem, aztán mégis pár nap múlva mással kefélt. Erről ennyit.
All Black...
-
Lirion
addikt
válasz Stalker-2572 #41346 üzenetére
A szülők fogadják szépen el a gyerekük választását és ne hőbörögjenek. Nem az ő életük..
Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest