Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz The DJ #10773 üzenetére
Hát hallod, mintha magam olvastam volna. Igaz nekem végül nem ez lett a vége, de a történet ugyanaz, mint a tied, a végét leszámítva.
Én is egy időben alig tudtam találkozni a barátnőmmel, mert nagy volt a távolság, és akkoriban munkám sem volt, és hát úgy nehéz.
Egyszer szakított is velem, mondta hogy nem szeret, stb. De gyakorlatilag össze-vissza beszélt, mert olyanokat mondott, ami nem "váló ok", hanem inkább pozitív egy kapcsolatban. A nem szeretes dologgal cis inkább csak magát győzköde, mert nem ez látszott rajta. Aztán rájött hogy mégis hiányzom neki (kellett neki vagy 5-6 nap ), és azóta egyenesbe álltak a dolgok. Direkt miatta jöttem fel anno Pestre dolgozni, ő is itt kapott munkát, és boldogok vagyunk.
Ezt azért mondtam el, mert szerintem a (volt) barátnőd nagyon össze van zavarodva érzelmileg, és lehet úgy látja jónak, ha téged nem rángat bele a problémáiba. Szerintem nincs itt minden veszve, beszélgess vele, de ne szóban, hanem emailben. Ott jobban ki tudja az ember fejezni magát és van ideje gondolkozni mit is ír. Sokszor olyan dolgot is le merünk írni, amit kimondani már nem biztos, vagy csak nehezen Legalábbis én így gondolom.
Ne add fel, főleg ha tényleg azt monda, hogy szeret.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest