- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez elég korlátolt gondolkodásmódra vall... Van barátság férfi és nő között.
Nekem legalább fél tucat olyan férfi barátom van, akivel letudtuk a női-férfi dolgokból fakadó nehézségeket, és megküzdöttük magunkban, hogy az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem. Ez a barátság. Amikor el tudod fogadni azt, ahogyan a másik dönt, választ, él. Szerintem erre kellene törekednie mindenkinek...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Bibby
addikt
válasz Cs.Orsolya #10301 üzenetére
"az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem."
Én korlátolt vagyok, te meg idealista.
Ελευθερια η θανατος
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10303 üzenetére
Ha megkívánnátok egymást egy barát pasiddal, és egyikőtöknek sincs párja, akkor nem szexelnétek, csak azért, mert fontosabb a fennálló barátság? Nem hiszem, hogy tönkre lehetne tenni egy x éves barátságot egy félresikerült szex miatt...
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10305 üzenetére
Mit jelent az, hogy ez így nincs képben ?
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10307 üzenetére
Nekem legalább fél tucat olyan férfi barátom van, akivel letudtuk a női-férfi dolgokból fakadó nehézségeket, és megküzdöttük magunkban, hogy az emberi kapcsolat kettőnk között sokkal fontosabb, mint a szex, vagy a szerelem.
De itt nem arról írtál, hogy visszafogtátok magatokat? -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz proof88 #10308 üzenetére
Nem. Arról, hogy ha volt is valami feszültség nemi energiák terén, a legtöbbször az egyik fél nem volt vevő rá, és így háttérbe szorult, és átkonvertálódott. Nem lett elnyomva, nem is lett megélve, hanem át lett alakítva meghittségbe, és lelki intimitásba. De a legjellemzőbb az volt, hogy szóba sem került, vagy már nagyon az elején átalakult a kapcsolat, így ehhez a kérdéshez el sem jutottunk. Egyszerűen nem volt kérdés, téma, hogy szex vagy szerelem, mert nem jelent meg a kapcsolat mibenlétében. Szex és szerelem nélkül is lehet reagálni a másik nemiségére. Lelki és szellemi szinten is megjelennek olyan energiák, amik fontosak egy kapcsolatban, de testiség nem társul hozzájuk. Ilyen egy nő és egy férfi közötti barátság.
Van olyan is, ahol ez nem tud működni. De a kérdést illetően, a válasz, hogy létezik barátság férfi és nő között. Heteroszexuális férfi és hetero nő között is.
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10309 üzenetére
Na, így már elfogadom a kielégítő válaszod.
-
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #10309 üzenetére
Intim kérdés: Engem minek tartasz?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Kielégíthetetlennek.
Hja, vagy nem erre vonatkozott a kérdés?
Téged még nem ismerlek csak pár hónapja. Egy barátságot pedig az idő, és a problémák kovácsolnak össze. Amúgy, Téged még nem kívántalak meg. És nem nyilatkoztál ezzel kapcsolatban Te sem. Szóval, szerintem ez a "fel sem merült ez a kérdés közöttünk"- helyzet. Még lehet belőle barátság is.
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10311 üzenetére
Az, hogy elfogadtam egy kielégító választ, még nem jelenti azt, hogy ki lettem elégítve...
Csak annyit jelent, hogy jó kedvemben engedékenyebb vagyok.
Honnan tudod, hogy azt a másik férfi(palántát) kielégítetted? Rólam is azt hitted... -
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #10313 üzenetére
Jól van, erre számítottam. Csak érdekelt, hogyan viszonyulsz "önmagadhoz"
Szexuális térre nem is gondoltam.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz proof88 #10314 üzenetére
Annak elég látványos jelei szoktak lenni...
Egyébként, ha engem végre békén hagy egy férfi és palánta, akkor általában elégedett állapotban van. én ezt kielégítő helyzetként szoktam értékelni, innen már csak egy lépés a kielégített állapot..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10316 üzenetére
Ok, akkor fogjuk meg egymás kezét, és vezess 1 lépésnyit előre a kielégített állapotig!
-
bandus
veterán
válasz Cs.Orsolya #10307 üzenetére
ebben az eseten akkor az érvényes amit én mondtam.
így ez embernek lehet sok csúnya lánybarátja"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
whitezo88
nagyúr
válasz bandus #10318 üzenetére
hm nekem van egy rossz tulajdonságom ezügyben: nem ismerkedek nem szép lányokkal , csak ha esetleg vkinek a vkije, de akkor se hosszútávra.
tehát nincs csúnya lánybarátom, csak relatíve szép. és ha azt mondanák hogy "szerelmes vagyok beléd, komolyabb kapcsolatra vágyom", nem mondanék nemet -
Kokkantas
senior tag
válasz Kokkantas #10252 üzenetére
A régivel való randinak lőttek. Ami holnap lett volna, de nem lesz, mert tanulnia kell... Mondom magamban lóf...t, találjon ki jobb kifogást vagy mondja meg, h nem akar randizni, ja és, hogy mit szólnának hozzá a szülei...
(#10319) Cs.Orsolya:Az ki az?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10324 üzenetére
Te egy szép nő vagy.
mod.: ennyit azért rakhatnál ki iwiwre is. A leendő kliensek is nagyobb aránnyal mennének hozzád, ha látnának, bár ha ez lesz az oldaladon is, akkor jó.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Cs.Orsolya #10319 üzenetére
nos, a csúnya jelző azthiszem egyáltalán nem illik Rád.....
cserébe"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #10319 üzenetére
Egészalakos, falnaksimulós-pucsítós nincs?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz proof88 #10325 üzenetére
Köszönöm!
Ritkán ébredek arra, hogy valaki közli velem, hoyg szép vagyok. Szóval, megvidámítottad az amúgy sztenderd morcosan induló reggelemet.
Bandus: Te is jóképű srác vagy. Az avatárod is emlékeztet Rád;o)
Orbano: Nem konzum lány vagyok, sem pedig női húspiaci áru.
I_Am: Én továbbra is tapasztalatból támogatom az egységet! (Rég beszéltünk! Már jó lenne látni is!)
-
orbano
félisten
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #10331 üzenetére
Well, ha minden nap melletted ébrednék, akkor minden nap hallhatnád ezt.
-
I_Am
veterán
válasz Cs.Orsolya #10331 üzenetére
Akkor majd jól összefutunk!
Én mobilis vagyok ha szükséges.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
gtamate2
veterán
az én esetem:
Előzmény: Volt pasija, de itt volt sörfesztivál, azalatt szakított vele (közbe már motorozgattam vele...)
8.-osok vagyunk mind2-en, nagyon aranyos lány, kihívtam motorozni 4-5X egy héten, ki is jött meg minden. Bementünk nála filmet nézni utoljára. Suliban öleltem, ő is engem, puszi is (csók még nem ! ). MSN-en rengeteget beszélgettünk, mint élőben, 1-2 órát mindig... élőben is nagyon jó volt, nem féltem semmi, jó légkör , myvip-re is kitettük egymást szivecskékkel meg minden.. , mégis megkérdezetm tőle ma MSN-en hogy szeret-e, de szerelemből nem barátságból.. erre jött a válasz: hogy úgy nem...
azt mondta hogy csak hülyéskedni akart, mert úgy jól érezte magát...tovább nem kérdeztem mert nekem ennyi elég volt , nem tudom érdemes-e lenne megpróbálni, vagy hagyjam úgy ahogy van?
a válaszokat előre is köszi!
*Sn0w
-
törölt tag
mai termés:
fősulis managerképzős hölgyel futottam össze konzultáción és nagyon néztük egymást... ezt a "hubazz valahol láttam már?" tekintet volt. kiderült hogy régen az egyik barátom baráti körében elég sűrűn poharazgattunk együtt, de akkor még fiatalok voltunk és vadak
elkezdtünk dumálni aztán beültünk sörözni egy közeli helyen. a közeli hely nekem volt közel, neki nagyon távol dumáltunk, és előjöttek a régi sztorik, meg hogy akkor bejöttem neki, de aztán továbblépett, stb, és most is boldog kapcsolatban van 3 éve. csak mosolyogtam, mert nekem aztán midegy volt hogy mi van vele, nem akartam semmit tőle, csak beszélgetni.
aztán jöttek a kérdések hogy és te mit csinálsz, merre vagy, stb. mesedélután után mondta hogy már mióta vadássza a bazinagy roma lagzit. szolídan jegyeztem meg hogy nekem épp megvan elfekvőben, viszont otthon, kivéshetem gyorsan ha sürgős.
sürgős volt.
elkísért hazáig, mondta hogy akkor lent megvár, mert nem szereti a pofavizitet a szülőkkel, hogy akkor ő most ki mi, stb. röhögve mondtam hogy ide azért havonta ha egyszer tévednek az ösök, itt csak én lakok...
feljött, körbenézett, én addig bevágódtam a gép elé és elkezdtem keresni a filmet.
ott állt a hátamnál, és csak azt éreztem hogy rámteszi a kezét.
picit fura volt, de mondom azért barátok között... nem kell félreérteni. még maradt vagy 2 órát, duma, röhögés, aztán lekísértem, a harmadik puszit viszont elég szabadon értelmezte....
gyakorlatilag rámmászott, ami fura viszont hogy nekem nem volt jó.
nem tudom mi, de amikor feljött megváltozott. addig mint "barát" beszélgetett, ahogy feljött egyből előjöttek a "sikamlósabb" témák...
szerintem ebből nem lesz semmi komoly, legalábbis én most úgy érzem, azért voksolásra felteszem ki mit tenne -
törölt tag
közben találtam egy lehetséges magyarázatot.
ő a barátokon keresztül tudott a kapcsolatomról, tudta hogy komoly és hogy gyakorlatilag házasság lesz a vége hamarosan, tudta hogy vőlegény vagyok (voltam). a beszélgetés végén nálam érdeklődött hogy hol is van a hölgy, aztán tudta meg hogy már nem aktuális a téma -
frame>24
addikt
válasz #56573440 #10349 üzenetére
aha, a másik lehetséges opció pedig, hogy nincs is barátja, csak kamuzott, nehogy rögtön rámássz, csak te ugye hűvös maradtál. (jó manőver)
bár a 3 év elég "pontos" hazugságank tűnik, de azért ganús ez nekem.
Jah, és valószínűleg én sem lettem volna rest▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest