-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Ezért érthetetlen ez is. Hogy a jó francba lehet ennyi elkölteni... Beteg világ ez.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #17903 üzenetére
Jamarcus Russell annó koronázási szertartást csinált magának
És ő még szerencsés, a vagyona egy része (cc 9M dollár a 68 alap + minden más) még megvan.Mibe kerülhetett ez a belépő Jalen Ramsey-től az idei edzőtáborba?
És a fülében a gyémánt fülbevaló stb? Vagy Cam Newton ruhatára, aki saját bevallása szerint soha nem vesz fel egy ruhát kétszer és neki a Gucci meg az Armani derogál, mert azt bárki vehet? Ezek a srácok az szezonon kívül hetente repülnek Floridába-Vegasba-Hawaiira, persze magángéppel, ahol várja őket a bérelt limó és olyan klubokba járnak, ahol a belépő 1000 dollár, de az alatt vizet se kapsz, igaz, ők nem isznak olyat. Adam Jones egy alkalommal 1 millió dollát költött el egyetlen hétvégén. Szórják a pénzt, mert nem tanultak meg bánni vele soha. És közben a teljes család és óvodás korig bezárólag mindenki akit valaha látott tőle kér pénzt, akár csak kölcsönt, amit sose ad vissza, akár indulótőkét a tuti ötletéhez, ami 95%ban befuccsol (mert az ismerős se tud bánni a pénzzel).
szerintem a legszomorúbb az, hogy miközben a csúcs játékosoknak se feltétlenül engedhetik ezt meg, lásd AP, viselkedésükkel arra sarkalják a bérminimumom tartott, a rosterspot-ért küzdő újoncokat, hogy hasonló stílusban éljenek, pedig az nekik végképp nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
válasz rlazol #17904 üzenetére
Azért hála égnek vannak ellenpéldák. Anno az egyik Hard Knocks-ban mintha mutatták volna, hogy az újoncoknak tartanak valami "pénzügyi okítást". Az más kérdés, hogy a nagy része meghülyül így is, és szórja ész nélkül. Chris Long pl. tuti ügyesen bánhatott vele, ha az utolsó években eljótékonykodta a fizut.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
Igen, minden évben van a draftoltaknak egy ún. "Rookie Symposium" ahol ilyen jellegű előadásokat hallgatnak az újoncok. Semmi komolyra ne gondolj, olyan típusos amerikai, meghívnak nagy sztárokat, akik elmondják nekik, hogy szórták el a pénzüket, és mit csinálnának másképp. Aztán valaki tanul belőle, valaki nem.
Amúgy rengeteg ilyesmi van, pl az összes csapatnál működik ingyenes sofőrszolgálat a játékosoknak, csak sokan nem veszik igénybe, mert nem akarják, h a csapat tudjon a bulizásukról.Chris Long egy felső középosztálybeli fehér családba született egy NFL HOF legenda fiaként. Volt kitől példát vennie, értékrendet tanulni, nem volt új dolog neki a pénz, a lakás vagy az új kocsi.
Ellenpéldaként épp most csengenek le azok az idei videók, ahol a frissen leszerződött újoncok házat-kocsit vesznek az édesanyjuknak. Ami persze nagyon szép gesztus, de:-az összes ajándékozó fekete
-az apukáról sosincs szó
-sokat elmond, hogy mennyire örülnek egy új autónak
-az is, hogy milyen környéken történik mindez
-és az is, hogy ezt feltöltik a szociális médiáraszerinted?
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #17907 üzenetére
Ez most pár éve nagy trend. Megkapják a profi szerződést, azonnal irány házat meg autót venni a mamának. Aki természetesen azonnali megőrülés, bömbölés. A videókban már a legújabb dizájner ruhákban pózolnak, elötte benéztek (akár többször) az [Iceboxba] .
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
A Zéé
Topikgazda
válasz *Mukeey* #17908 üzenetére
Egy az egyben olyanok, mint nálunk az a bizonyos csoport nagy százaléka, csak ők más nagyságrendben tolják
Nem szeretem mondani, de ez a vérükben van.
Itt is a 16 éves srác az első fizetéséből fuxot vett hitelbe, mert még nem volt meg a teljes ára... Másik meg 250k-s bulit rittyentett a 2 éves lányának, mert "nagyobbat kell, mint amit a sógor csinált", de pénteken ebédre már mindegyikük úgy kaparja össze a forintokat.Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #17909 üzenetére
Az icebox a legmenőbb gyémánt/gyémantékszer bolt náluk. A fekete pénzes de ízléstelen réteg alap boltja. Van ott aztán minden a majomfej nyaklánctól kezdve amit akarsz, rolexek, karkötők stb. A repperek, sportolók kötelezően vásárolnak náluk. A legjobbak az egyedileg rendelt cuccaik, na ott aztán vannak wtf dolgok😂
[link] Egy teljesen tipikus vásárlójuk.
Egyik törzsvásárlójuk a fentebb említett Can Newton is...[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #17912 üzenetére
Atyaúristen....
de érted, ez legalább egy rapper, aki - ha jól csinálja - nem fog 3 éven belül bevétel nélkül maradni.
Mondjuk a "net worth" a Google szerint 3M dollár, ahhoz képest az a 100k amit csak úgy ott hagy borsos.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Már nincs sok hátra, s itt az előszezon.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
Még az összefoglaló is unalmas volt. Tipikus előszezon meccs. De legalább valami🤗
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Az nem semmi😃
Köszi!iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
Brady hosszabbított 2 évet, vagyis összesen még 3 évre, a 2021-es szezon végéig van szerződése.
23 milliót fog keresni idén, ami QBként nevetségesen alacsony. Ennél sokkal fontosabb, hogy a jelenlegi 27M-s cap száma vsz csökken jópár misivel.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #17925 üzenetére
Én nem vagyok egyáltalán Pats-es, sőt, de ennek örülök! Brady szenzációs, amit leművel🤦 Az egyik legnagyobb sportteljesítmény, amit valaha láttam. Már rég megtehetné, hogy Dzsizellel nyaralnak örök életükben, ha 5 éve abbahagyta volna, akkor a sárga zakó is ott lógna a szekrényében, e helyett csak megy előre és aláír még 2 évet (többiekhez képest apróért) .... Hihetetlen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
polonic
félisten
válasz *Mukeey* #17926 üzenetére
Ezért bírom nagyon. Nem semmi, hogy láthattam és még láthatom játaszni. Élőben is volt lehetőségem egyszer. Na meg, hogy a Pats a favorit, így különösen jó.
Pedig annak idején tök véletlenül kezdtem el nekik szurkolni. Nagyon régen még az egyik PC-s maddenben, amikor először kipróbáltam, úgy hogy semmit nem tudtam az amerikaifociról, akkor ahogy választottam először csapatot, akkor a Pats logója tetszett meg. Aztán minden játéknál velük voltam és később elkezdtem informálódni az NFL-ről és szurkolásnál is ők lettek a választottak.
-
tong
aktív tag
Azt tudom, hogy nem volt még olyan irányító, aki hat bajnoki gyűrűvel büszkélkedhet. De vajon volt már olyan korosodó játékos, aki emelést kapott utilapu helyett?
Brady ebben is történelmet ír(hat), mert gyaníthatóan ez sem fordult még elő az NFL-ben, és akkor még nem említettem, hogy annak a csapatnak ki a vezetőedzője.
Le a csárdás kalappal! -
rlazol
veterán
Storno...
Ian Rapaport szerint a szerződést úgy alakították ki, hogy a 2019es szezon végén automatikusan megszűnik, hiába a 2 év hosszabbítás, és ugyebár újabb hosszabbításról 1 éven belül nem tágyalhatnak.
Vagyis TB12 kapott egy kis fizuemelést, a NE egy kis teret a sapka alatt, de az irányító március elején elvileg szabadügynök le, mégha csak pár percre is. Nem állítom h értem.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
HC 1. rész az nfl.com on
-
rlazol
veterán
válasz rlazol #17931 üzenetére
Összességében nagyon más volt, mint az előző évek HK-ai. Ennek a csapatnak van arca, van stílusa. Gruden láthatóan vezér és el is fogadják annak. Összehoztak egy csapat nagy pofájú köcsögöt de ebből lehet valami. Nem tűntek olyan tanácstalannak, mint tavaly Jacksonék, nem volt lamentálás, mellébeszélés, az egész sokkal céltudatosabb volt.
Legalábbis nekünk ezt mutatták belőle.
Kíváncsian várom a folytatást.
Nektek hogy tetszett?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
válasz ggeleven #17934 üzenetére
Höhö, én meg azt várom, hogy végre leadja a Sport TV.
Amúgy az első előszezon meccsen megint volt stúdiókép, egy új helyszínen. Ennyi kis változás ezek szerint lesz. De egy dologban még nagyon reménykedek. Szerintem tudjátok is, hogy mire, vagy inkább kire gondolok.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #17938 üzenetére
Gyulát én se szeretem
Az előszezon a tehetségről szól, lévén itt még nem készülnek fel az ellenfélből, nincsenek elemzések, mindenki saját magára figyel. Következtetéseket nem lehet levonni, a 0-16os szezonra 4-0s előszezonnal hangolt a Browns és a Lions is.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Olvastátok A.B. legújabb hisztijét?
Kijelentette, hogy nem hajlandó sisakot cserélni, inkább visszavonul. A sisakcserére a liga és a szakszervezet megállapodása kényszeríti, mert olyan régi típusú sisakban játszott eddig, aminek a fejsérülés elleni védelme nem megfelelő.
Brady és Rodgers is hasonló helyzetben voltak, ők választottak maguknak másikat, AB viszont állítólag nemhogy a típushoz, de a konkrét példányhoz is ragaszkodik, amiben a PIT-ben játszott.
Díva.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz *Mukeey* #17942 üzenetére
Ismerősőm rendelt magához nflshop-ról, aztán küldte tovább.
Még így is olcsóbb volt, mint ha shop küldte volna.
De tényleg gyászos milyen drága EU shop-juk.
Persze itthon is akad, sok fake shop.rlazol
Nem olvastam.
De most akkor mi lesz?
Utolsó pillanatban kell helyettesítőt keresniűk?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #17945 üzenetére
Átküldette magának azt a sisakot Oaklandbe. A Raiders felszerelésfelelősei közölték vele, hogy idéntől nem hordhatja.
Bevágta a hisztit, hogy bezzeg Brady&Rodgers. Erre mutattak neki egy felvételt Rodgersről új sisakban. Úgy tűnt, ezt elfogadja, ez még tavasszal történt. Aztán megjelent a régi sisakjában, ami ÁTFESTETT, így hasonlított, de nem egyezett az OAK színeivel. Na akkor megint szóltak neki, hogy ez így duplán nem lesz jó. Akkor megint úgy tűnt, hogy elfogadja. És a hírek szerint többször is megpróbált a régi sisakjában bemenni edzésekre, mindig rászóltak, aztán kezdődött elölről. Aztán úgy tűnt oké, továbblépett.
Aztán most megint elővette az ügyet.
Nevetséges.
Közben jönnek a hírek, hogy késik az értekezletekről, és ha ott van látványosan a telefonját baszkurálja akkor is.
Ez nagyon emlékeztet a tavalyi szezonra, ahol a vasasok minden interjúja és cikke csakis róla szólt, bele is rokkant a csapategység. Tűri ezt Gruden?darvinya: most megpróbál független közvetítő útján egyezkedni a ligával. Szerintem esélytelen, mert ha neki engednek, az precedenst teremt és ezt a Liga nem engedheti meg magának. Brown eddig eléggé anyagiasnak tűnt, az amerikai cikkek is azt emelik ki, hogy folyton a bankszámlájával van elfoglalva. Ha emiatt visszavonul, akkor egy csomó pénzt vissza kell fizetnie, nem tűnik valószínűnek, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.