- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ők maguk sem biztos, hogy tudják.
Mondok egy példát, Starcraft. Ismert brand, világszerte népszerű, vannak kapcsolódó könyvek, képregények, táblás játékok, kamulego szettek, mindenféle dolog, viszont jelenleg maga a Starcraft videojátékokkal nincs semmi előrelépés, SCII kifutott és nincs hír új részről. Hogy árazzák be? Árazzák be a jelenlegi értékét, amit pontosan ki tudnak számolni, vagy árazzák be a potenciális értékét, ha lenne egy új, sikeres rész?
A Blizzardnál lenne know how RTS fejlesztéshez, a Microsoftnál van pénz és ki tudná szervezni (Halo Wars 2-t a Creative Assembly, Age of Empires 4-et a Relic rakta össze, ismerve a két céget mindkettő kapkodna egy ilyen lehetőségért), szóval ha látnak benne fantáziát, akkor folytatódhat a sorozat.
Tehát a kérdés az lehetett, hogy ezt a mostani, tetszhalott állapotot éri a Starcraft egy ilyen akvizíciónál, vagy egy nagy múltú, folytatható sikersorozatét?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #4651 üzenetére
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. A tőzsdén egyébként nagyon kevés olyan időszak van, amikor nem éri meg beszállni, ha hosszú távra tervezel. Szóval lehet, hogy ez most sok, lehet, hogy 2 év múlva fele ennyiért is megvehették volna, de ha életben tartják az IP-kat, akkor valószínűleg ez a befektetés is értéket tud termelni.
Dive ever, work never.
-
Bad Pritt
félisten
Mémek a Bungie felvásárlás után, vannak rohadt jók.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
if you're wondering how big Destiny 2 is for Sony...
860,000 players played Destiny 2 yesterday, at a slow point in a season about to end later this month
• 275,000 on Xbox
• 355,000 on PlayStation
• 224,000 on Steam
• 5,390 on StadiaI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
melega
őstag
Én mért Playstation 5 öt vettem nem Xbox series X-et?
Mivel az Xbox Series X gyárilag jobb, de psere jobbak az exkluzív címek.
Uncharted széria megvolt az egész
God of War széria Ragnarök berendelve
Final Fantasy játékok
Last of Us széria
Horizon forbidden west berendelve1-2 jó játék miatt nem veszek Xboxot.
Days GoneAz Xboxra a Stalker 2 érdekelne, de megvetem pcre.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Érdekes vagy 1-2 jó játék miatt nem veszel Xboxot, de 3-4 jó játék miatt veszel PS-t?
Bocsi, nem bántásból mondtam, csak a megfogalmazásod miatt nem lehetett kihagyni.
Amúgy boxon tényleg nem nagyon vannak olyan narratíva alapú akció/kaland játékok, mint amiket felsoroltál (FF van), azokat én is PS-en toltam. Nincs ezzel semmi baj, az alapján kell konzolt választani, hogy milyen játékokkal játszol.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bluverkill #4656 üzenetére
ember egy 6éves játék, nem tegnap jött ki és uborkaszezon van a dlc elōtt, ez már csak a core player base. nem day1 elindítjuk félórára játékosok.
egyébként tavaly ilyenkor millió felett volt a napi játékosok száma[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4659 üzenetére
Engem igazàból a PS-Xbox játékosok aránya lepett meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #4651 üzenetére
A Starcraft hoz azért nem nyúlnak, mert nagyobb a valószínűség a brand le értékelésének.
Vagy kitalálnak egy új RTS módszert ami rengeteg pénz és akkor se biztos hogy jó, vagy a régi stílusban csak PC-re kiadnak egy ugyan olyat ami már könnyen meh kategória. Bár az szerintem még nyerő lehetne, de lassan ezzel is kezdeni kell valamit, mert 10 év és magától értéktelenedik el az idő miatt.
Most max abban bízok hogy az Xbox rá megy jobban bill+egér támogatásra. -
Wesder
félisten
Ugyanúgy van egérbill tàmogatàs mindkét konzolon, de ha a fejlesztő nem foglalkozik vele, akkor mindegy. Csak egérbill vezèrléssel meg nem fognak jàtékot kiadni. Az AoEIV-et is próbálják jelenleg controllerre átrakni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Ahogy Fizzie írja, a Microsoft megteremtette a lehetőséget, most nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem azóta minden saját játékuk egérbill támogatással jön ki, innentől a kiadóktól és fejlesztőktől kell várni a csodát.
Volt más topikban erről szó amúgy, valszeg azért nem történt áttörés, mert nincs akkora piaca konzolon az egérbillnek, mint azt páran szeretnék.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
ezért volt drága a Bungie
Sony offers Bungie employees $1.2 billion retention incentive planSony is offering Bungie employees a $1.2 billion incentive program in an effort to keep them at the company following the buyout
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
Azert ez nagyon durva…jatekeladas tekinteteben meg korbefutja az xboxot es ps-t osszesen is…
the Nintendo Switch has passed 100 million units. The Switch has now outsold the Wii, and Mario Kart 8 Deluxe is at 43.35 million.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
_drk
addikt
Switchet a mobilgaminghez kell mérni úgy, hogy ott van egy kiéhezett piac rengeteg szeméttel.
Oda tört be a Nintendo. Megjelenés előtt mindenki temette, mert a PC/Konzol-hoz mérten érthetetlen volt. Aztán itt a Switch Lite! Ágyból, kanapéról legkényelmesebben csak elpötyögni valamivel.
A másik hogy az utóbbi 2 évben olyan szintű minőség romlás van nagyobb multiplatform játékoknál hogy ez érezhető a piacon.
Ha van 130millio eladott PS meg 50 millió xbox, meg kitudja mennyi PC hol vannak ehhez az eladások?
Tavaly tipikus példája volt a felértékelődésnek pár játéknál:Halo;Kena;Returnal. Ezek jó játékok, de azért nem toplistások. -
NyMRooD
őstag
Nem kell a mobilgaminghez mérni és nem tört be oda a Nintendo, a mobilgaming azért megy nagyot pont mert nem kell semmilyen külön hardvert magaddal cipelned, hanem ott a mobil a zsebedben. De ha még oda is mérnénk akkor a Nintendo a kézikonzolaival régebben ott van mint, hogy megjelent a mobilgaming mint fogalom. Szerintem nyugodtan lehet őket a többi konzolgyártóhoz mérni, valamit jobban csinálnak, kedvelhetőbbek, a sok karakter miatt amivel azonosítani tudod a platformot, pedig talán az ő piaci modeljük a legpénzéhesebb.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
addikt
Nem saját képek. Persze a méretet eddig is tudtuk, de...
Steam DeckAz is tény, hogy én Switch OLED -hez nem nagyon használok gyári joycon -t. Split vagy NYXI számomra barátibb, amivel már eléggé megnő a mérete.
Viszont sok embernek az is baromi nagy.
tboy93:
Azt hiszem igen, de most fejből én sem vágom. Elvileg bővítik majd a tartalmat...[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
kecsu10
aktív tag
Tegnap vettem én is egyet. Tovább erősítem a Nintendo eladásait. Remélem jön idén az új Zelda, az legalább biztosan minőségi játék lesz. Az előző is a játékipar abszolút csúcsa volt a Last of us 2-vel egyetemben. Sokan mondják, hogy miután meglett a Switch, azután minden más platformot elhomályosított. Meglátjuk nálam is így lesz e.
-
addikt
válasz kecsu10 #4692 üzenetére
Mivel van azért jópár cím, ami nincs Switch -en, illetve sz@r portból sem egy-két darab van, így nálam például sosem homályosítana el más asztali konzolt.
Az viszont kétségtelen, hogy a saját címei miatt szerintem a legjobb családbarát konzol (IS). Nem beszélve a könnyű hordozhatóságról. Én egy percig nem sajnáltam, hogy vettem egyet. Bár főleg az exkluzívok miatt, de például az Immortals Fenyx Rising -ot, vagy a Diablo III -at mégegyszer megvettem Nintendo -ra is.
Illetve pont a hibrid megoldás miatt az új FIFA -t is arra zsákoltam be. Amihez hozzátartozik az a nem elhanyagolható infó, hogy Switch -en még annyi grafikai változás sincs évről évre, mint a másik két konzolnál.
Csomó olyan baromi jó cím van, ami miatt megéri. Nekem például a Zelda, Metroid, Mario játékok miatt.
Szerk.:
Jah és én nem mindegyik játékot erőltetném, ami csak felhőből elérhető.[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Tegnap a négy éves kislányom először játszott velem. A klasszikus Super Mariot. Volt vagy 2500 forint, a 80-as évek játéktermli változata. Ő irányított, én ugrottam. Fantasztikus élmény volt. Ebben van a ereje. Aztán ott a Ringfit, ami játékosan de mozgásra kényszeríti az egész családot akár. Nem csodálom, hogy ennyire megy ez a konzol.
-
addikt
válasz kecsu10 #4696 üzenetére
Van pár ajánlás, kisebb leírással egybefűzve a neten. Pl. ez.
Én főleg az egyjátékos, vagy online játékokat szeretem. De párommal ketten például az Asterix & Obelix XXL 3 -mal is tök jól elszórakoztunk. Meg vannak igazán klasszikus játékok, gyűjtemények is, mint például a Classic Games Collection.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest