Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Ahogy en latom ezt a dolgot, mint szarnybontogato kis mini-indie, aki dolgozik sajat jatekon, de meg pfuhuhuhuhajajj tavolsagra van barmitol, ami akar csak early accessnek is nevezheto:
    Xbox platformmal a kis halaknal az a gond, hogy:
    - Az, hogy GP-s legyel, gyakorlatilag eselytelen. Senki nem tudja, mikor eppen mitol porcosodik meg a valakinek a valamilye MS haza tajan, amivel lehet kapni nemi morzsat, hogy bekeruljon az ember fia a GP-be.
    - GP nelkul viszont... Haaaaaaaaaaaat. Most tenyleg szopjak vele mind a 20 felhasznaloert, akit potencialisan elerek vele? :U

    Szoval, nem kell itt a sony-nak aljasnak lennie meg tundrabugyibol kilifego 100 dollaros bankokkal rohangalnia fel-ala az indie-fejlesztoknel ahhoz, hogy rohadtul ne legyen vonzo az xbox, mint platform.

    Az egyetlen mod, ahogy most vonzo a dolog az az, ha leszarod de teljesen, aztan ha valami csoda folytan a tobbi platformon befutsz annyira, hogy moge tudsz rakni annyi marketinget, hogy erteke legyen, hogy jon xbox-ra is x honappal kesobb, akkor ezt megjatszod. Amugy csak extra koltseg a semmiert. PC, PS, nintendo, ha le tudod butitani a cuccot annyira, hogy azon is elfusson. Esetleg mobil. Ha ez megvan, mehet a bugocsiga, okoshuto, zsirkreta, es ha mar mindenhol minden fasza, van ertelme az xbox-al is foglalkozni. Bocs.

    Vagy van valami olyan GP deal, amirol nem tudok, amivel meg lehet oldani, hogy mindenki jol jarjon? Regisztralok, feltoltom a szaromat, es letoltesenkent kapok x db freedomcoin-t (ami nyilvan joval kevesebb, mint a jatek tervezett ara, de cserebe nagyobb tomeget er el)?

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák