Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz F-ECT$ #15083 üzenetére

    Teljes mellszélességgel kiállok mind a filmeknél, mind a játékoknál a elitizmus, és a sznobizmus mellett! :D És igen is azt gondolom, hogy egy RDR2 sokkal több értékkel bír mint egy másik, sikeresebb játék. Mondjuk az Elder Ring. És igen, úgy gondolom, hogy azok, akik megállás nélkül COD, AC, FC játékon szocializálódnak, és beleposhadtak már abba a színvonalba, azok nem is fognak értékelni egy Kojima, Yoko Taro, RDR2, Alan Wake 2 és hasonló játékot. (Pedig szerintem pont ők nekik kellene látniuk, hogy van más is)

    Lenézem e azt aki több száz órát tesz egy AC-ben, hogy maxolja?! Kicsit, talán. De mit számít ez? Semmit. Ő élvezi, nekem nem fáj. Több személyes barátom is ez az archetípus. És?! Mindenkinek megvan a maga erőssége. Hát nem mindenkinek a játék az. :D

    Egyik barátom a tökéletes példám erre. Ő megvette a Series S mellé, az Assassins Creed-et lemezen. Bazdki! a tökéletes példa számomra ő erre! :) De a társaságainkban sincs kábé senki, akivel játékok terén egyezne a véleményünk. (szerencsére nem is ez az összetartó kapocs) Csak irl könnyebb ezt lekezelni. Ott simán elmondom nekik, hogy én ilyen ****-okkal le se ülök játszani. Itt ha leírom, akkor arrogáns, beképzelt barom vagyok. Az nem megy át, hogy ez az egész annyira nem érdekel engem, és nem bántásból írom ezt. Csak a véleményemet közlöm. És nem a nagy igazságot akarom én megmondani, megmagyarázni. ;)

    Pont úgy ahogy nem érdekelnek a tesztelők véleményei engem. Az én véleményemre sem kell sokat adni. Maximum kellemes ha van valaki, akivel egyezik az ízlésem. Úgy ahogy Bad Pritt és Róka most egymásra találtak. ;]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák