- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy a francba lett 64500 perces Spotify-on?!
Itthonról melózok, nagyon sokszor megy a zene közben, és így is "csak" 28000 percem lett az évben. Ennek több, mint a duplája, az nem semmi.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
válasz consono #13101 üzenetére
Neem sajnos. Bár sokat foglalkoztat a dolog. Én nem merek bedugott fülessel tekerni. Elég para. Ilyen nyitott, vagy csontrezgetős kellene. Amikről meg nem hiszem el, hogy jól szólnának, plusz marha drágák kipróbálni. Ezért sose hallgatok zenét tekerés közben.
#13102opr
Pedig meló meg kocsi. Az irodában fixen hallgatom egész nap (a kocsi ehhez képest elhanyagolható). Otthon viszont nem.
Tavaly írta is, hogy [kép] a Magyarok 97%-nál több zenét hallgattam. Idén sajna nem írt ilyen statot.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
En is bringazok es van a jabranak true wireless fulese amin beallithato hogy mennyi hangot engedjen at. De BPn nem mernem hasznalni en se
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
consono
nagyúr
Én is parának tartom, de azt gondoltam te bátrabb vagy Én HO-ban vagyok heti 4 napot, otthon nem nagyon szól semmi (mert vagy ott a család, vagy a meló napi 2-3-4-5 óra meetinggel), csak a kocsiban hallgatok én is Spotit, így olyan 13k perc jött össze.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #13105 üzenetére
Én Balcsit tekertem körbe többször fülessel. Csak a nyugati parti erdős rész volt para, éjjel értem oda és lehetett hallani a vaddisznókat közvetlen az út mentén, ott azt mondtam fuck it, ha meg kell halni legalább zenére történjen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #13106 üzenetére
Minek tekertél éjjel?!
Elapsed Time: 9:09:24
Moving Time: 8:36:46
És ráadásul én marha el is tévedtem, szóval 233.31km lett a vége. Az óta is mérges vagyok magamra. Jövőre ezt a csorbát ki kell! javítanom. Vettem is egy Karoo 2-t, hogy jövőre ne tévedjek már el.
De lehet, hogy ezt beszéltük már privibe, most nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #13108 üzenetére
Szerintem, én ha éjjel tekertem volna, valami más országba kötöttem volna ki, amilyen jól tájékozódom.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #13110 üzenetére
Ezért is fáj ez nekem annyira. Mert egyszerű, jobbra legyen tőlem a víz..
Egyszer nem néztem fel valami táblára, és véletlen egy MTB útvonalat kezdtem el követni. Amikor elfogyott az aszfalt, és nem láttam a Balcsit, akkor viszont gyanút fogtam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz homerhamm #13112 üzenetére
Már ilyen is van? Ez a "hír/poén" eddig elkerült engem, szóval nem vágom mi lehet ez. Olyan mint a laposföld, meg a "holdraszállás kamu volt"?
-
nagyúr
-
-
[Naughty Dog: AN UPDATE ON THE LAST OF US ONLINE]
Tl;Dr: Gyakorlatilag rajottek, hogy realisan csak akkor lenne eroforrasuk egy ilyen online jatekot tamogatni es megadni neki, amit erdemel, ha atmennek teljesen GaaS studioba, minden eroforrast erre aldoznak evekig. Nem akarnak GaaS studio lenni, ugyhogy inkabb kaszaltak a projektet, es folytatjak azt, amiben eddig is nagyon jok voltak: single player, narrative driven games.
Szemelyes velemeny: En ennek baromira orulok. Mert bar nagyon kivancsi lettem volna egy TLoU online jatekra, ha MMO lett volna, biztos fel se rakom (ebbe a csapdaba eleg volt egyszer beleesni alapon), ha meg nem MMO, hanem valami coop/tulelos/pvp jatek, akkor ugyan imadtam volna, de a szukseges idot akkor se tudtam volna belerakni. A sztori alapu single player jatekokat meg imadom, akkor is, ha sokak szerint mar faradt/unalmas a recept.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pzstm
titán
“folytatjak azt, amiben eddig is nagyon jok voltak: single player, narrative driven games.”
nah neg a régi jatekaik ujrakiadasatiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zozika84
őstag
-
_drk
addikt
Ez az egész multis project kezd nagyon bedőlni.
Valószínű az ND első körben csak valami egyszerű multit akart, majd jött Jimbo hogy itt sokkal nagyobb cucc kell, jött a Bungie hogy ez nagy cuccnak nagyon kevés.
Aztán 3 év után sehol nem tartanak és ez ami a legszánalmasabb, hogy a nagy 12 játékból már tán csak 6 maradt de egyikből se láttunk még semmit.
Nem csodalkoznék ha Jimbo távozásával az egész menne a kukába. -
Wesder
félisten
11 maradt mèg, 6-ot eltoltak kèsöbbi időpontra.
Ez tök jó egyèbkènt hogy a √2 user kiabálja twitteren hogy kukába az összessel, csak ha 12 projectet a kukába dobsz, amit èvek óta fejlesztenek a stúdiók akármilyen módon, az egy olyan vesztesèg amit nehezen lehet kiheverni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #13127 üzenetére
Amúgy azt nem igazán értem, hogy lett volna alternatíva is. Mégpedig az, hogy akkor a ND-nál felveszenek plusz embereket, akik dedikáltan csak az Online részen dolgoznának. Ilyet elég sok cég megcsinált már (elég csak a Playground Games-re gondolni, akik a Fable miatt csináltak egy másik csapatott a Forza Horizon mellé).
De akkor az írásuk szerint, eddig is ez (TLoU Multi) emésztette fel szinte a teljes ND erőforrásait. Vagyis ha bármi valódi ND minőséget akarnak letenni az asztalra, akkor abból legjobb esetben is talán generáció végére (2028) lesz valami. Vagy ha visszább veszenek, akkor lehet hamarabb is.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
consono
nagyúr
válasz negyven2 #13129 üzenetére
DE miért vennének visszább? Eddig sem azt tették. Jelenleg azt látom, hogy a PS5-öt kihagyhatom gond nélkül, mert nem nagyon jött eddig olyan játék rá, ami érdekelne és nem megy a PS4-en is. Ha az ND-nek megint csak a generáció végére lesz új játéka, mint ahogy a TLoU Part 2 is jött, akkor meg végképp ez a helyzet.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Bár ez csak pletyka (sőt igazából inkább spekuláció), de azért beírom ide (mert úgyis tele lesz vele a net), de állítólag az MS dobta a Slim Series konzolok ötletét, és 2026-ban egy Xbox "Next" konzolt adnak majd ki, ami (ismét állítolag9, nem egy erősebb Series X-lesz, hanem a következő generációs Xbox. Ez a pletyka (spekuláció?), ugyan attól személytől ere aki a PS5 Pro-t és annak állítólagos tudást, megjelenését is kirakta!
Kérdés, hogy egy ilyen lépés (két évvel hamarabb hozza ki az MS a nextGen konzolját, az okozhat-e egy olyan szituációt mint az, hogy egy évvel hamarabb jött ki az X360-al? Szerintem nem, mert egyrészt most más a piaci helyeztt, másrést, meg akkor az Xbox hardverileg (erősségben) két évvel lesz az új PS mögött!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz negyven2 #13132 üzenetére
Ez ugyan az az arc, aki azt az orbitalis f@szsagot terjeszti, hogy a PS uj architekturat fog rakni a PS5 PRO-ba?
-
_drk
addikt
A Sony nagyon szenvedni fog ettől a felduzzasztott fejlesztési időktől.
Ahogy negyven2 írja, új Last of US kb 5 éves fejlesztési idővel is az már megint crossgen jó esetben. De inkább PS6!
Előző generációban az ND csinált 2 játékot, meg persze a remasterek, előtte még 4et. Most egy se lesz?Múltkor az új God of Warba gondoltam bele, hogyha Balrog mást csináltat a stúdióval, akkor a köv rész 2033 5 éves fejlesztési időkkel ami még nem is sok. Az akár már PS7-re néz ki inkább
Évi egy exkluzív meg nagyon karcsú lesz kék oldalon...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Lényegében igen, bár ez elvileg az aki még az első "pletykákat" indította el. Mármint, hogy lesz PS5 Pro, sokkal erősebb lesz a PS5 Pro és 2024-ben... lesz PS5 Pro
Vagyis az aki kb. egy évvel ezelőtt szivárogtatta ki, hogy már a fejlesztőknél vannak a devkit-ek (ugye most meg az jön ki, hogy majd most küldik ki )...“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz negyven2 #13136 üzenetére
Csavo tipikusan az "elemzo" kategoria:
Mond mindent, ami fizikailag elkepzelheto, aztan ebbol nyilvan elobb-utobb az egyik bejon, amire aztan lehet mutogatni, hogy "na latod, en jol megaszontam, terdeljetek le es szeressetek!"Eddigi munkassaga alapjan a "belsos kontaktja/informacioforrasa" a PS-nel az, hogy egyszer az egyik kavezoban valtott 4 szot az egyik portassal.
[ Szerkesztve ]
-
Eredetileg szerk-be akartam az elozobe, de aztan ugy dontottem ez er egy kulon hsz-t.
Sracok, ezeket a pletykakat kezeljetek eros gyanuval mindig. Amig az R&D-nel voltam, addig lattam en is sokszor az annyira legujabb dolgokat, hogy meg pletyka se mindig volt roluk. Es ugyan ugy kovettuk az internetet. Fogalmazzunk ugy, hogy az egesz epulet ezeken a "belsos informacio"-kon rohogott. Folyamatosan kuldozgettuk egymasnak a cikkeket, hogy "Nezd man Bela, te tudtad, hogy az asztalodon levo PS5 devkit ket honap mulva erkezik es intel+nv alapu lesz?!" Eskuszom, ha lett volna nalunk alkoholista, most mar nem lenne, mert annyit rohogott volna ezeken a pletykakon, hogy megszunik a pia utani vagya is, nem lesz ra szuksege. Amikor mar az van, hogy mar a pletykak 90%-a egy iranyba mutat, meg esetleg meg foto is van a cuccrol, akkor mar el lehet kezdeni hinni nekik, de meg akkor se art gyanakodni. PS5 devkitrol is kerult ki foto hamarabb, mint az elso tenyleg pontos "belsos info" megjent az interneten.
Namost, mar egy ideje nem az R&D-nel vagyok, nincs se hozzaferesem a legujabb dolgokhoz, se semmi ilyesmi, ugyhogy nem tudom, mi az igaz es mi nem. 2024-es PS5 pro amugy tok realisnak hangzik, ha lesz egyaltalan (bar szerintem jelenleg nem sok ertelme lenne, sony helyeben en ebbol a generaciobol nem csinalnek extra felgent).
De meg egyszer: Nem tudom.
Az esetek 99%-ban ezek a szivarogtatok olyan nepek, akiknek az se biztos, hogy konzoljuk van otthon. Figyelemhianyos nyomik, akik a seggukbol huzzak elo a baromsagokat, aztan odairjak, hogy "belsos informacio". Az esetek nagy reszeben meg az info max azert "belsos", meg egeszen a veseig kellett felnyuljon maganak erte."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Mert a hardware-en nincs nagy profit, és a PS5 még mai szemmel se számít gyengének. PS4 esetén kellett, mert olyan gyenge volt, hogy gén közepe táján már kb egy piritóssütő is erősebb volt. PS5 sokkal jobban tartja magát. Akkor lenne értelme félgennek, ha dupla áron el tudják adni, de ez erősen kérdéses. Szerintem legalábbis.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
_drk
addikt
+Wesder: mindig jó + erő, 4k 60fps!
A pirítóssütőre mai napig jönnek játékok és még tavaly a 2 exkluzív is játszható volt. Én se értem hogy, de csinálják...
Simán lenne felvevő bázis, alap gépet is vették a scalperektől 3-400 ezerért is, így simán elkérhetik az árát.
20-30 milliót szerintem simán eladnak, de ezzel együtt 20-30 millió régi gép is menne másodkézbe ezzel növelve a piacot és elérhetőséget.
24 év végére amúgy is mindenkinek lesz már aki akar PS-t, ezzel kicsit felrázzák újra a piacot.
Ők reklámozni és megmutatni is megtudják a plusz erőt a saját stúdiókkal akiknek már a zsebében van a skálázás.
Hogwartsban is van 6 mód, pedig ők külsősök.Meg egy jó ütés lenne az Xbox-nak akik most felvették a kesztyűt. De most vagy gyengébb konzoluk lesz vagy 3ra is ki kell adni a játékot ami a legtöbb eladott SS-nek rossz lesz.
Szerintem alapból hosszabb generáció is lesz ez, mert a covid és chiphiány nagyon betett az elején. Most van elég eladott gép és már játékok is jönnek csak az új gépekre szebben.
De ezeket nyilván szarrá elemzik megéri-e, veszik-e, mennyi lesz gyártani, milyen hatása lesz PS6ra.
Külső stúdiók mennyire tudnának arra úgy fejleszteni hogy az látszódjon is szerintem ez a legnagyobb kérdés.Meg a Sony azért még mindig nagy hardver gyártó, bennük szerintem meg van az is, hogy gyártani is szeretnének valamit folyamatosan.
-
Ezek elég jó pontok, pláne a COVID miatti potenciálisan hosszabb generáció. Hmmm, akár igazad is lehet.
Nekik meg igen, nyilván meg van minden adat IS, aztán pikk pakk tudják, mi éri meg mennyire. Hw szempontból nem igazán volt rossz húzásuk egy ideje, szoftverben is régen volt már olyan igazán durva mellényúlásuk, szóval valamit nagyon jól csinálnak az elemzők.
-
l.skywalker
félisten
Retired = Quit, gave up, put on hold, stopped playing for various reasons
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #13146 üzenetére
Azért itt érezhető a Game Pass hatás, hogy ráér az ember később is folytatni...
szerk. persze nem a Redfallra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #13146 üzenetére
Próbálom értelmezni a %-okat, de nem értem mi alapján számolták
A Slime draws near! Command?
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #13147 üzenetére
Nem a ráérés ez, hanem csak megnézik milyen ha már "ingyen" van.
Én is sok játékot leszedek PS+ból, aztán nagyrésze megy is a levesbe.
Ennyi játék közül már nem éri kínlódni azzal ami nem ránt be.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Nextgen xbox 2026ban. Pletyka. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest