Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12350 üzenetére
Ja, nekem négy éve volt már itt gamepod-on az, amikor kivertem a cirkuszt, mivel a "kedves tesztelő" nem játszotta végig a játékot. Szóval ez nem újkeletű dolog. Biztos a "rohanó világ" hozadéka ez is.
De tök érdekes, hogy lehúzás az mennyire ritka nem?! Gollam szintű kivételek vanna, de azok extrém esetek. Starfield mennyi lenne reálisan 6? Forza Motorsport jelen állapotában 5? Diablo IV azzal a tartalommal, hiányosságokkal, amikkel megjelent. 7?
Ez az értékelősdi egy nagy sz*rcunami, ami magát gerjeszti. Lehúzás csak a közönség részéről van, de az is értékelhetetlen, mert ott meg a review bombing a "menő". Elcseszett az egész. Felesleges is foglalkozni vele. Aki tapasztalt, az tudja, hogy mit vegyen meg, mivel játsszon. Aki kezdő, az meg megfizetni a tanulópénzt.
De még így se könnyű, mert én tapasztalatnak tartanám magam, mégis bánom a Diablo IV és a Forza prémium pass árát is. Mert igazából az egész gaming ipar állapota, szöges ellentétben áll az értékelésekkel. Semmi se jelenik meg készen, tartalmasan, vállalható állapotban.
Kivétel a Baldur's Gate 3.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #12339 üzenetére
Értem, te azt mondod, hogy ez a hármas kb alapból tud hozni egy 8-as minőséget, azt hittem úgy érted, hogy pofára kapja a póki (ami persze nincs kizárva, vannak fanok bőven a “kritikusok” között is, de azért mielőtt ítéletet hozunk legalább várjuk meg, hogy megjelenjen a játék). Én ezzel nem értek egyet, tudnak hibázni bőven a platform holderek is és olyankor bőven kapják a savat, bár tény, hogy ritkán mennek a korrekt minőség alá.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pzstm
titán
amúgy a legnagyobb baj azzal van szerintem, hogy ezen az 1-10es skálán teljesen elszállt alattunk/velünk/közönség alatt a ló......
A nagyon rossz játékra 10-ből ötöt adunk????? ha valami csak 7 vagy 8 az nem elég jó??? What?
Szívem szerint 10-es játék kb 10évente 1-2 kéne legyen, 9-es meg évente egy....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
NyMRooD
őstag
Teljesen igazad van, a 9-es és 10-es értékelésnek kellene ritkának lennie, de ehelyett 5-ös értek alatt szinte nincs semmi.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
félisten
Én szorgalmazom, hogy aki teheti fosson ezekre a számokra. Amit csak lehet ki kell próbálni. Szégyen, nem szégyen én erre használom ki az olyanokat, mint a Game Pass vagy az EA Play stb. Kipróbálom és ami tetszik azt meg is szoktam venni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #12356 üzenetére
persze.
Sőt tapasztalataim alapján számos játék van 6-7 körüli kategóriában ami istenkirály volt számomra, és 8-9 körül meg még több ami 1 órán belül delete
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Ahh de ez már mióta így van?! Szerintem simán 10 éve. Szóval ne most lepődjünk meg ezen. Én egyébként a 0-10 skálának sem vagyok híve. Szerintem a 0-5 is simán elég lenne. Bár ez részlet kérdés.
Számomra két 10/10-es játék készült eddig. Single Player a Red Dead Redemption 2. Multiplayer pedig a World of Warcraft. Ezzel nem azt mondom, hogy más 10/10-et ne tudnék elfogadni. (valamelyik)Zelda, Mario, vagy Witcher 3, BG3 (stb..)esetleg. De nekem az a kettő. Mert ezzel az értékkel, szerintem rohadtul nem szabadna dobálódzni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Én úgy gondolom elég nagy az internet már ahhoz, hogy úgymond szakmai tesztek alapján tudjon tájékozódni az ember. Mondok példát, ha soulslike játék érdekel akkor nem fogok IGN meg GemSpot tesztet nézni, inkább felcsapom Fextralife csatornáját és megnézem ő mit gondol, mert róla tudom, hogy 10+ éve benne van a zsánerben és kivételes módon el szokott mélyedni bennük, referenciaponttá vált a témában.
Az viszont, hogy valaki pénzt kap azért, hogy félmunkát végezzen és tulajdonképp átverje az olvasóit* számomra ép ésszel felfoghatatlan. De szerintem a legjobb még mindig az, hogy ha az ember felcsapja a Steam, Gog vagy bármi egyéb oldal értékeléseit és megnézi, hogy a mezei játékosok x óra után mit gondolnak.* Starfieldnél van olyan 9 pontos teszt, amiben a tesztelő azt írta, hogy különböző frakciók közül lehet választani, mint az eddigi Bethesda játékokban ami szimplán nem igaz és az egyszeri olvasó/játékos azt gondolhatná, hogy na majd itt lesz egy mélyebb frakció menedzsment a játékban, ami aztán kihat a világra meg a sztori alakulására, közben semmi hasonlónak még a nyoma sincs meg a végtermékben. Amúgy igen, legjobb pillanataiban 7 pontos játék, de inkább az 5-öt karcolja, félkész archaikus romhalmaz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12359 üzenetére
Látod, benne is van a probléma a kommentedben. Az egyszeri olvasó nem keres Fextralife szerű tájékozódási forrást. Sőt, már én se! Mert annyira már nem érdekel. És csak látom, nevetek ezeken a "Megjöttek az első értékelés" híreken..
Tudod hol szoktam játékteszteket olvasni? A telex.hu-n. Na, gondolhatod, hogy mennyire veszem én ezt már komolyan. Ezt a hülye Forzát (csak a premium pass-t) is azért vettem meg, mert a korábbi tapasztalataimra támaszkodtam, hogy hát a Turn10 csak nem... Hát de.. Azt se kellett volna. A Diablo IV pont ott bukott el, ami benne is volt a pakliban, az endgame tartalommal. Azt nehéz is tesztekben visszaadni, mert kinek mi a sok tartalom?! Viszont az így utólag fáj, mert rohadt drága volt az a játék.
Starfield meg nekem sose tűnt olyan játéknak, amiért egy forintot is adnék. Hála a GamePass-nak ezt a gondolatomat alá is támasztotta a játék.Ezt nem tudom, hogy írtam e ide (lehet, h csak privátba írtam tegnap). De most végre vettem két játékot (használtan) Playstation 5-re. Azzal a szándékkal, hogy ha ezekben is csalódok, akkor eladom a fenébe. Marad az Xbox, és én befejezem a játékot. Így is nagyon-nagyon keveset játszottam idén a bringázás mellett. De az érdeklődésem még megvan kicsit. Ha ez a két játék sem hoz vissza bennem semmit, amiért szerettem játszani, akkor ennyi. Persze mindig lesz otthon konzol, PC a gyerek miatt. De én úgy érzem, hogy ami mostanság megy a játékok körül, az már nekem túl borús helyzet.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12362 üzenetére
Final Fantasy XVI, Hogwart's Legacy. Mindkettőt így is terveztem kb. Amikor megjelentek, akkor már/még tekertem sokat. Ezért most, amikor jön a rosszabb idő, most leülök játszani velük. A sorrend is ez lesz, az FF-et kezdtem tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ja, azt láttam, meg is lepődtem, hogy online vagy. Hogwarts szerintem baromi jó, az tetszeni fog, FFXVI-ra nem vettem rá magam, sikerült annak a szériának eljutnia oda, hogy már eszembe se jut megvenni az új részt, pedig a XII-XIII környékén még sorba álltam érte...
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12364 üzenetére
Én a XV-t is nagyon szerettem, meg a VII Remake-et. És sajna korábbról meg nincsenek nagyon tapasztalataim a szériáról. Ami elég gáz, de ez van. Bár szerintem az új részekben is leginkább a harcot szokták kifogásolni a fanok nem? Elég 1bites. De hát legalább nem kell ráfeszülni.
Olvastam az FFXVI-ről, a megjelenéskor, hogy teljesítmény gondok vannak vele. Gondoltam mostanra biztos patchelték ezt. De úgy látom, hogy nem, mert már döcögött a framerate. Sőt meglepő mod, ha jól vettem észre, miután feltelepült, nem is töltött le patch-et a játék.. Azért elég fura..
-
pzstm
titán
kevésnek érzem az 1-5ig dolgot is...
offtopik, de nagyobb baráti/ismerősi társasággal van egy FB csoportunk, ahol a "jól ismert" 23-as rangsort alkalmazzuk.
"Pontozasnál a jól bevált 23-mas skálát fogjuk használni. 5 alatt hulladék egy film, 10 től már élvezhető, 15 től mesterművek vannak, 18 tól már a világ legjobb filmjei, 20 feletti film meg szinte nem is létezik."
Sokkal jobban lehet skálázni, érzékeltetniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Az a legnagyobb baj a Diablo IV-gyel, hogy ordít róla az, hogy olyan emberek csinálták, akiknek fingjuk nincs a Diablo játékokról, és ARPG-ről. Ha el is tekinthetünk, attól az ominózus videótól, ahol ezt még be is bizonyították, amikor a két dev szerencsétlenkedik.
És! hány évig készült az a játék?! Te jó ég.. Ami szerintem rendben van, az az art dizájn.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kwzatz
őstag
Tök mindegy, milyen a skála, arányosan ugyanaz lesz. A 23-as skálátok ugyanaz, mint ha egy 5-ös skálátok lenne, ahol 1 a hulladék, 2 az élvezhető, 3 a mestermű, 4 a világ legjobb filmjei, 5 meg szinte nem is létezik. Csak kicsit tovább bontod az egyes kategóriákat. Kiterjeszthetnéd ezt 100-ra (20-anként) és 1000-re is (200-anként), akkor is ugyanaz lenne.
Én arra jutottam az évek alatt, hogy az egész egy baromság, játékoknál talán még durvább, mint filmeknél. A pontszám létrehoz egy közös összehasonlíthatósági pontot két játék között, de hasonlítsa már nekem valaki össze a Tetris-t a Witcher 3-mal és a Hollow Knighttal. A pontszám max. ugyanazon műfajon belül értelmezhető, és akkor az egyén eldöntheti, hogy egyáltalán szereti-e azt a műfajt. Például hiába csinálnák meg a világ legjobb sandbox-survivor-barkácsolós játékát, ha én eleve a műfajt gyűlölöm. Akkor ez nálam milyen pontszámot ér? Emellett értelemszerűen több évtized különbséggel is nehéz összevetni két játékot, tehát akkor már azt is mondhatjuk, hogy a pontszámot az adott korban kell értelmezni. De vannak játékok, amik jól öregednek, vannak, amik nem. Akkor ennek is befolyásolnia kellene a pontszámot, ahogy telik az idő?
Összességében "mutat valamit", "sugall", hogy mi, mikor, hol, kitől milyen pontszámot kapott, de túl komolyan nem érdemes venni. Szubjektív értékítéletek halmaza egy számmal kifejezve, ami a legalkalmatlanabb arra, hogy leírjunk valamit, mennyire értékes is valójában.
Arra meg, hogy miért vannak mindenhol magas pontszámok adva, itt a magyarázat.
How to be a good reviewer? (videogamedunkey)"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
l.skywalker
félisten
Potter nálam is listán van, kevés játékot veszek már direktbe (bundle-öket még igen, főleg az ár miatt), de ez az egyik amit várok, hogy elérjen egy árat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12370 üzenetére
Egyébként számomra meglepő volt, hogy az Xbox-os használt játékok ára magasabb, mint a PS5-ösöké. Pedig ugye PS5-ön alapból magasabbak a kezdő árak. (Vagy már Xbox-on is?) Elég durván esnek a PS5 játékok árai a használt piacon. Azt hittem amikor bejelentették az áremelést, hogy majd ezek az árak is magasabbak lesznek, vagy tovább lesznek magasak, de úgy látom, hogy ez nem változott. 13k FFXVI és Hogwart's Legacy is.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
.LnB
titán
Arra gondoltam, hogy kevesebben vesznek lemezes játékot a GP miatt, ezért gyorsabban zuhan az ára. De igen, kisebb a kínálat, magasabb az ár.
-
l.skywalker
félisten
Igen. Alapvetően hamar elindult a digitalizálás felé az Xbox, ráadásul olcsón lehet vásárolni sok más régióból digitális játékot, így nem érte meg lemezekkel vergődni. Nekem alig van 10 lemezem, azok is inkább gyűjtői szenvedélyből. Ráadásul az első digital only gép már kijött Xboxhoz már majd 5 éve
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #12377 üzenetére
Nekem paywall mögött van.
Illetve TL/DR?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Oszinten szolva en mar ennel is szigorubb lennek:
Az atlag, de azert jo jatek 5-os es pont.
Egy 4-es az meg teljesen jatszhato, nem rossz, max nagyon bugos vagy valami, javithato.
6-os jatek az mar valamiben kiemelkedik az atlagbol.
7-es az mar nagyon kiemelkedik, az mar olyan, hogy azt mar hiba kihagyni.
8-as az talan ilyen evente 2-3 lenne, de siman lehet, hogy nulla
9-es, az csak olyan lehet, ami nem csak hogy zsenialis, de valamiben gyokeresen ujat is mutat
10-es? Hat, ott valamit nagyon le kell tenni az asztalra.Ez alapjan a lista alapjan nalam ugy nez ki, hogy mondjuk az Astro 7-es, Detroit: Become Human megkapna a 8-ast, TloU:p1 (az eredeti, PS3-on, amikor eloszor kijott) szinten, de minden remaster meg egyeb baromsag legjobb esetben is 6-os lehet, ha tenyleg all-leejtosen sikerul. Egyetlen jatekot tudok, ami megkapna a 9-est meg tolem is es jatszottam vele az utobbi ~10 evben: Az Ori.
CoD utobbi nem tudom hany evben egyszer se kapott volna 3-asnal tobbet, plane, hogy minden evben meg mindig tele van bugokkal, meg akkor is, amikor kijott az utod.Szoval szigoru lennek nagyon. De... Ez nem eletkepes uzleti modell, mert igy sose kerulne fel a kepzeletbeli magazinom ezekre a szep listakra.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Eleve a játékkal kapcsolatos problémáknak nem sok súlya van a pontozásoknál. Csak ha nagyon tróger...de van hogy akkor sem. Bugok, FPS problémák, egyebek.
Ami részben jogos, mert több játéknál is megjelenés előtti állapotot tesztelnek. Viszont én nem csípem, hogy erre a részére nincs külön pontrendszer. Mert számomra például nulla pontos egy olyan játék, aminél az FPS a földig esik. Hiába jó amúgy minden más szempontból, ha mondjuk 2 fától már 15-20 környékére zuhan. Vagy mondjuk 2 méterrel előttem tölti be/újra a textúrákat.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Igen, ez teljesen rohejes. PLane PC-n, ahol egy olyan egyszeru dolog, mint hogy mikor van a shadercompile eldontheti, hogy ugy egyaltalan jatszhato-e egy jatek.
Ami futas kozben szamolja, es emiatt egy i9+4090 mellett is jatszhatatlan a folyamatos microlag miatt, az mindegy mi van, nem lehet jobb, mint egy gyenge kettes. Mert hol nem szarom le, hogy amugy milyen lenne az a jatek, amivel nem lehet jatszani?
De ha nem PC, hanem konzol, akkor meg ha nincs meg minimum a stabil 30fps, tearingel, ilyesmi? Szinten. Maximum kettes. Aztan hirtelen meg lenne a penz meg a manageri akarat, hogy ez a resze rendesen meg legyen csinalva a jatekoknak."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #12381 üzenetére
És röviden összefoglalva miről szólt a cikk?
Dive ever, work never.
-
l.skywalker
félisten
válasz F-ECT$ #12384 üzenetére
Alapvetően arról, hogy Brad Smith jól ismerte fel, hogy a korábbi trösztellenes "manőverek" már nem fognak működni, ezért a felvásárlás bejelentése előtt elkezdte a cégen belül azt a stratégiát felépíteni, amivel később meggyőzte az amerikai versenyhivatalt és ezáltal sarokba szorította pl. a Briteket, akik egy korábbi döntésüket kellett, hogy felülvizsgálják. Ezen túl diplomáciai kapcsolatokat épített ki különböző országokkal, tehát nem csak hatóságoknak, hanem kormányoknak is lobbizott. A lényeg, hogy már évek óta dolgoznak azon, hogy az MS egy felvásárlásnál jobb helyzetben legyen a tárgyalások során.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
On the Xbox podcast, Xbox’s Phil Spencer says Activision Blizzard games will not be on Game Pass in the near future
He says Activision’s statement last week on ABK titles on Game Pass on 2024 is probably “accurate” for it.Says because regulatory process took so long, they only started the work last week.
“There is no secret celebration [Game Pass] drop in the next several weeks. I wish there was, but there’s not” — Phil Spencer
Phil Spencer on Activision Blizzard King + Xbox | Official Xbox Podcast
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #12385 üzenetére
Valahol szégyen, hogy ezek az óriási multik már most tényleg kényük-kedvük szerint vásárolnak fel mindent, alig van jogi fék, ami megállítaná ezt a folyamatot. Szerintem hosszútávon ennek nem lesz jó vége.
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Annyira egyébként nem meglepő, mert ilyen jellegű, illetve ilyen volumenű cégeknél teljesen normális dolog, hogy országok közötti politikai/gazdasági kapcsolatok részévé válnak.
Az FTC tárgyalások mellett is pacsiztak a kormányzattal. Nem csak ők, hanem más meghatározó vállalat is, mint például a Google vagy az Apple. Ilyen mondjuk az USA és India közötti kapcsolatok mélyítése is.
Ezen a szinten már elkerülhetetlen a lobbi, és a Microsoft mindig meghatározó eleme volt a nemzetközi kapcsolatoknak.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Engem tök jól szórakoztat a Blizz vele, pedig meg se vettem.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #12389 üzenetére
Nagy a fejetlenség mert alapjáték hamar elfogyott és az S1 se sikerült jól. Szeptemberre meg is kapta a deadgame jelzőt.
Alapból mostanra ígértek sok javítást aminek már megjelenésre működnie kellett volna de mellé még szórakoztatóvá is kellett tenni és még a Season mechanika is ott van.
Az már mekkora fejetlenség hogy egy ekkora cégnél senki nem nézi meg a trailert
Gondolom most az állásukért küzdenek ezek az ügyes emberek, sok kapkodásnak meg ez az ára. -
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12395 üzenetére
Nekem a kedvenc feature-öm a játékban az az, hogy vannak ugye resist statok. fire, cold etc etc.. De ezek úgy ahogy vannak, nem működtek, amikor még játszottam vele. Ott voltak az itemeken a statok. Sőt rollolni tudtad őket kurva drága matiért és goldért. De nem működtek! Egy ARPG-ben. Ez annyira legalja!
És voltak még dolgok bőőven.. De a kedvencem ez.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Nagyon remélem, hogy az új Nintendo gépben a töltési idő is next gen lesz, mert jelenleg engem ez az egy dolog, ami úgy igazán zavar a kis gépben
-
ldave
félisten
válasz tboy93 #12398 üzenetére
Változó, most pont a Dave the Diver miatt jött ez elő nálam, az eléggé sokat tölt sajna minden pálya esetében. A Cocoon pedig meglepett, hogy mennyire jó, ott ugye alapja a játéknak, hogy pályák között instant mozogsz és nagyon jól megoldották.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #12395 üzenetére
A D4et nem lehet értékelni hagyományos módon.
Persze el lehet kezdeni, hogy a grafika jó, a mechanikák jól működnek, a sztori azaz kampány is jó és megkapod a 90%ot mert a nagy része a játéknak tényleg jó.Jelenleg a liveservice nem volt jó benne, de az is kb 50-100 óra után vette észre az ember, addig simán elcsapkodott.
Igazából a szar akkor ömlött ki, mikor S1re alig lett valami új behozva, az idegesítő dolgokról meg kiderült hogy meg se tudják csinálni.
Erre az egészre meg rátettek egy jó Nerf bombát tehát minden sokkal gyengébb lett.
Na ilyet egy liveservice játékkal ugyebár nem csinálunk.
Akkor megérdemelte volna a 70-80%ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest