Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    Legyen már egy teljesen szubjektív véleményem erről az erkélynapelemről!
    Úgy gondolom, isten ments ezt most nálunk engedélyezni! Se az egyén, se a szolgáltató, se a törvényhozó, se lelkileg se szellemileg nincs erre felkészülve.

    Ugye arról van szó, hogy megveszed, szólsz a szolgáltatónak, hogy neked van ilyen, bedugod, és használod. Mondjuk a napi 20 kWh helyett hsználsz 18-at így. Csökkenti a számlád.

    Az egyén:
    A felhasználók 99,9%-nak fingja sincs mennyi energiát használ, és mikor.
    Csak itt a fórumon mennyi elvetemült volt már, aki teljesen másra akarta használni mint amire való!
    Nem szólunk a szolgáltatónak, mi köze hozzá mit tettem az erkélyre?
    Karcsika, hozzál kettőt, legyen anyádnak is egy, meg jó lesza kuytaólra is egy.
    Mi magyarok nem olvasunk használati utasítást, abba semi kihívás nincs.

    Szolgáltató:
    Józsi bácsi az akciós farhát mellé vesz egy ilyet. Haza megy, és délután négykor felhívja az ügyfélszolgálatot. Ahol a hölgy fél percen belül felveszi a telefont! Józsibácsi várjon megnézem a rendszerbe mi ujság! Nos kedves Józsi bácsi magának nem jó ehhez az órája, mert ugyan digitális, de nem oda vissza mérő! Kedves Józsibácsi ma már nem tudok szerelőt küldeni, de ha önnek is megfelel, holnap reggel nyolckor jelentkezik egy szerelő, fényképes igazolvánnyal, kicseréli az órát, és ad néhány tanácsot, a használatra. Addig legyen szíves ne dugja be!...... A napelemet...... :) Ja, és visz egy szerződést amit majd alá kellene írnia amiben vállalja, hogy ha mégis kitáplálna annak az energiának nem kéri az ellentételezését, mert ez nem erről szól!
    Na! Amíg nem lesz ilyen addig ne is engedélyezzék! Mert Józsibácsi haza viszi, és felrobbantja az óráját. Lesz 3x annyi fogyasztása.És persze mindenki hülye lesz!

    Törvényhozó!
    Remélem vicc volt, amir pár hete írtak, hogy engedélyezik. De csak fixen bekötve a Csitári dobozba nemzetiszín szalaggal, mert a havert is el kell tartani, és ezt a bekötést, csak 400x 300-as kábellel lehet, azt a havert is el kell tartani, két regisztrált szerelő jelenlétében (őket is el kell tartani), ott kell lenni a hatóság emberének, (legyen már értelme, hogy van hatóság). Kérvény nyolcféleképp, fénykép hat éves korból.negyven szerződés, csak Budapesten lehet intézni, a Fővárosiaknak meg Záhonyba. Ja, és persze, közjegyzői díj, kiszállási díj, nézési díj, látási díj, IFA, ÁFA, MIFA, MILF, MTK!

    Szóval az a véleményem, hogy isten ments ettől amíg az ország fejében nem lesz rend!

    [ Szerkesztve ]

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák