Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

Sziasztok,

Több mint két hónapja felrakták a rendszert, majd két és fél hónapja megtörtént az óracsere. Sajnos a huawei inverter (10kw-os, amire 6kw-i panel van kötve) "Rendellenes földelést" ir ki, villog mint a karácsonyfa, és nem termel a rendszerbe. elméletben DC oldalon van a hiba
    Volt kint a szerelő cég, átnézték, de nem találták meg a hiba okát. Mondták, hogy nézessem meg, hogy a ház földelése rendben van-e, de valószinüleg nekik is kell leütniük egy szondát. Egy villanyász kijött rámért, rendben van...Ez másfél hete volt, azóta vagy igérik a visszahivást, vagy, hogy már szóltak a müszakisnak, de történni nem történik semmi.

Kérdéseim,
    -valakinek mond-e ez a hiba valamit? hogy lehetne orvosolni, valaki itt foglalkozik-e ilyesmivel, tehát, hogy termeljen már ez a rohadt rendszer...?!

a másik:
    -Mennyi idő elteltével élhetek jogi panasszal, és a fogyasztóvédelmet, vagy kit kereshetek? Normál esetben türelmesebb vagyok, de 8hónapja rendeltem meg, egyszer sem tájékoztattak, hogy bocsma' csúszunk, ha hivtam őket akkor, még nincs semmi...aztán megjött az engedély, akkor vagy felvették, vagy nem, az üzletkötő mutyizni akart, hogy mondjam fel a cégével a szerződést, és Ő megcsinálja okosba...és több mint egy hónapot vártam rájuk az engedély után.

köszi

oxox

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák