Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Borisz76 #2268 üzenetére

    (legközelebb majd elolvasom előtte a válaszokat és nem írom meg harmadiknak ugyanazt, de a végén írt ettől még áll, a projekt kezdete és vége közötti időszakban csapdában van az ember)

    De szerepel!

    A kiíró engedélyével lehet eladni a házat, amennyiben a pályázati feltételeknek megfelel a vevő (éves kereset), akkor automatikusan megadják az engedélyt, egyéb esetben vagy igen, vagy nem.

    A támogatás terhére felújított ingatlan a beruházást követő 3. év végéig csak a Lebonyolító szerv jóváhagyásával idegeníthető el. A Lebonyolító szerv a hozzájárulását automatikusan megadja, ha az ingatlant megvásárló személy(ek) megfelelnek jelen pályázati felhívás hatályos 1.1. pontjában foglalt jövedelmi feltételnek. Hozzájárulás hiányában elidegenített vagyon esetében a Kedvezményezett köteles a beruházás teljes értékére, beleértve a tárgyi eszközökre és az ahhoz kapcsolódó egyéb tevékenységekre eső támogatás időarányos, értékcsökkenéssel korrigált összegét kamattal növelten egy összegben a Nemzeti Hatóság részére visszafizetni. A kamat mértéke a jegybanki alapkamat kétszerese.

    Én a problémát ott látom, hogy fenti arra az esetre érvényes, amikor már kész a rendszer. Namost ha hónapokon belül akarná eladni, akkor ott nem fog menni, mert mndennek a régi tulaj nevére kell szólnia, nevén kell futnia a megvalósításig. És a jó isten tudja, meddig húzzák még ezt a szart, mire valami tényleg lesz belőle. Még mindig csak 41 előleget mutat az oldal, azaz hetek óta semmi nem történt (ismét). Tehát simán benne van, hogy jövőre lesz valakinek végre felszerelve a napeleme.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák