- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #72445440 #64654 üzenetére
Gondolom nem csoda, hanem üzleti döntés. Ezek szerint tech akadálya nincs. (bár engem nem izgat az e-sim, eddig sok értelmét részemre nem látom).
" Adtak 10e jóváírást eddig, de nem tudok még telefonálni sem, nem ment a roaming, mivel a kinti hálózat nem ismerte fel, hogy miféle kártyám is van…. Türelmet kérnek, én az vagyok, de egy hét múlva lejár a 30 nap, akkor mi lesz? "
hó vége? kb."Azt javaslom amugy hogy ma, vagy ha ma mar bezart akkor holnap intezzetek az eSIMre valtast, mert ha ez tenyleg tevesen kerult ki, akkor miutan leszedik, mar nehezebb lesz, de most lehet mire mutogatni mert az ugyintezo is ha megnyitja a weblapot, most jelenleg azt latja ott hogy ingyenes "
Nekem pár éve, igaz partner üzlet volt, de se alkalmazottat, se főnököt nem érdekelte, hogy sim csere ingyenes. "hívjam fel az ügyfélszolgálatot tegyek panaszt - ott korrigálták a dolgot, és kaptam bónuszt is.)Amúgy mintha nekem jött volna sms arról, hogy befejeztük az átállást, vagy megújítottuk a rendszerünk...
de hsz-ek alapján nem igen...[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Mindegyik szolgáltatónál 1 fiók alatt van az összes szám. Voda lépte ezt meg utoljára. És adategyeztetés 8s pont ugyanígy megy mindenhol. 🤷
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
goop
őstag
-
-
MadMancs
veterán
válasz Teal'C #64758 üzenetére
De 1270 is megerősítette ("felsőbb hatalmakkal" egyeztetve közbe hogy biza 2500 pénz az eSIM re váltás. És hibásan szerepel az ingyenes rész weboldalon. Illetve személyesen se adhatnák eSIM ingyen, ott ügyfélszolgálat hibázott.
Aztán meglátjuk mi sül ki ebből ez egészből.
Állítása szerint eredeti terv az volt hogy ingyenes lesz, ezért is készült el a gyik így, de menet közben mégis fizetős lett.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
volt már ilyen hogy bemész a boltba és ami ki van írva annyi a termék, ha mást üt be a kasszás akkor vissza kell adni a különbözetet
a félretájékoztatás vagy megtévesztés az 50 millió lesz
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #79734528 #64761 üzenetére
Milyen 50 millió? BTK. 417. a fogyasztó megtévesztése:
"(2) Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A Voda honlap elég nagy nyilvánosság.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
Vajon az NMHH olvassa ezt a fórumot?
Röpködnének a bírságok rendesen.. -
törölt tag
Ez jött hétfőn.
[ Szerkesztve ]
-
szabog74
aktív tag
egyre jobb:
This page isn’t working
www.vodafone.hu didn’t send any data.
ERR_EMPTY_RESPONSE -
Caranita
aktív tag
Járt más is úgy, hogy sikeres számhordozás után a Vodás előfizetők nem tudják hívni?
1 hete volt sikeres hordozásom, azóta senki nem tud a Vodától hívni, az előfizető nincs hozzárendelve a hívószámhoz.A vicc, hogy én simán felhívom, beszélünk, majd visszahív, és már nem jó.
Természetesen a 1270 hárít, panaszt is alig akartak felvenni, szerintük biztos a Telekom a hibás, menjek oda.
-
Caranita
aktív tag
válasz baloghgabor #64772 üzenetére
Most mondja ismerős, hogy ugyan így járt, csak ő Telenorhoz hordozott.
Az orvosi praxisát 3 hétig nem érték el a betegek -
törölt tag
Ugyan nem mobil, de Vodafone (tv) átállás, is augusztus- szeptemberre időzítve zajlik. Gondolom ez is hozzájárulhatott az ügyfélszolgálat leterheltségéhez.
Ja, és itt is az oldalt, meg egy appot ajánlanak, regisztráció stb... elég sok minden zajlik éppen a vodánál...
Nem lehet, hogy az átállás tett be a hordozásnak?
[ Szerkesztve ]
-
titán
A honlapon sem közölhet valótlan információkat.
A versenytörvény a fogyasztókat megtévesztő magatartási formákat csak példálózva sorolja fel, a GVH más megtévesztő magatartás észlelése esetén is beavatkozhat a piaci folyamatokba.
A legtipikusabb eset, amikor az áru árára, lényeges tulajdonságára (pl. összetételére, használatára, az egészségre és a környezetre gyakorolt hatására, kezelésére, eredetére, származási helyére, beszerzési forrására vagy módjára) vonatkozóan nyújt a vállalkozás hamis közlést. Ez megvalósulhat valótlan tény állításával vagy valós tény megtévesztésre alkalmas módon való állításával, vagyis mindkét esetben aktív félrevezető magatartással. [link]
-
Caranita
aktív tag
válasz baloghgabor #64774 üzenetére
Persze, szerintük elhordoztam, így 99,9% hogy nem náluk van a hiba.
-
Localmatador
tag
válasz Caranita #64771 üzenetére
Basszus, nekem 23- án hétfőn van az időablakom, szintén Voda -> Telekom hordozás. 2 szám is, az egyik munka célú. Már előre tartok tőle, mit cse...tek el megint. A Telekommal két napja (kedd) beszéltem, kifejezetten a számhordozós csoporttal. Ők azt az infót adták, aznap kaptak hivatalos levelet a Vodafontól, mi szerint már elhárultak az akadályok a számhordozás elől, minden OK.
Mert hogy korábban meghiúsult ugyanez a hordozásom, mert akkor még totál halott volt a Voda rendszere. Elestem a készülékvásárlásnál 55eFt online kedvezménytől a 2 hét tökölésük miatt, plusz a kívánt teló sincs már készleten. Úgyhogy egyelőre üzletben indítottam újra a hordozást, és ha már Telekomnál vannak az előfizuk, meglátom a telóvásárlést. -
kookaib
újonc
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Neten lehet már eSimre váltani?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
addikt
válasz 4Grider #64783 üzenetére
Már többször le lett írva/linkelve az adott folyamatot.
Az eSIM csere ára megegyezik a hagyományos SIM csere árával.Ezért nem szerepel külön az ÁSZF ben.
Tehát elveszett,megrongálódott kártya, 2500 Ft új készülék vásárlása miatti csere díjmentes.
Pusztán az a tény, hogy nem tetszik a hagyományos SIM ezért kéred a cserét 2500 Ft."Aki ad,az nyer"
-
szabog74
aktív tag
Most jövök az ügyfélszolgálattól, esim úgy van, hogy valakinek megy, valakinek nem. Ügyintéző csak a bátraknak ajánlja, talán 1-2 hét múlva fog rendesen menni, de inkább a szeptembert javasolta. Nem váltottam.
-
titán
-
Siriusb
veterán
Van valami trükk, hogy a weboldalon be tudjak lépni? Reklámblokkolót stb., mindent kikapcsoltam, de semmi reakció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest