- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz baloghgabor #65892 üzenetére
Voda fb oldalán. Oda kommentelsz, és a kommentelők között kisorsolnak ezt azt, amazt.
Megnézni attól még meg tudod
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Másnál is ergya ma a mobilnet, vagy lokálisabb a problémám?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Silverboy
aktív tag
Dózsa György út/Váci sarka, Irodaház... beteges a net... gifet nem tudok elküldeni...
#65904 Buribuci
Sosem volt bajom a Vodkával... a Tréhom ügyfélkezelése és számlázása és az egész rendszerre egy égetni való dolog... Telenyomi jó volt még a Cseh csávó megnem vette... azóta jöttek a faszságok dupla számla, késedelmi díjakkal, hóforduló átírás...Voda az átállás miatt gyengélkedik, Megértem van pár ismerős aki ott IT-s közép+ vezetőségbe... Nem az eszükről voltak híresek. Ha ilyen főfőfő"tetszőlegesszó" mért nem mész/mentél a Tréhez? Értem most rugjunk bele mert lehet, csak ezt ne itt, a 3 szolgáltató közül a Voda úgymond a leggyengébb hálózatilag és támogatásilag + felvették a tákolt széteső foszló darabjaiba lévő éppen működő UPC-t... Boritékolható volt, hogy nem fél hónap hanem, legalább 2 de inkább 3-4 hónapig f*skazán lesz...
15 990 Voda
17 480 Magentáék
18 990 Telenor
Csak 4000? Barátom a Telenornál 10.000 volt / sim...[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Teal'C
veterán
Az én hozzászólásaim miért lettek törölve??? Csak kérdem
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz Silverboy #65922 üzenetére
De én semmi rosszat nem írtam sőt, saját napi tapasztalatot írtam ami esetleg másnak jól jöhet. Na mind1.
Mellesleg tőled 200méterre vagyok és semmi gond a nettel RedFree esim.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Silverboy
aktív tag
válasz Teal'C #65923 üzenetére
Minden hozzá kapcsolódót töröltek, az enyimet gondolom azért mert válasz volt szebe kérdésére. Hm pedig 4-es térerőm van és <500kilo... mindegy. (Mi Note 10).
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
törölt tag
válasz Teal'C #65926 üzenetére
tervezik a következő (4?) -et állítólag... mondjuk a 3-at is sikerült nagyon elcseszni... talán 1 értékelhető jelenet volt.-.. a legszánalmasabb az volt az utolsó sorozatban, hogy 3 rész lement a semmiről, a 4-ben meg összefoglalta Onell egy mondatban... - és igaza volt.
Amúgy gondolom nincs akadálya, hogy leírd újra
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Somatom #65890 üzenetére
Én is most ahogy éppen hazaértem a munkából, látom hogy új üzenetet jelez a mobilnetes modem. Számlaértesítő, amit webes felületen keresztül zökkenőmentesen be is tudtam fizetni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
KRoli92
tag
Ma megint volt valami karbantartás a Vodafone-nál. De még előtte be tudtam lépni és tudtam csinálni screenshotot. Mai nappal megjelent egy túlfizetés 3190 Ft-ról, mintha a mai nap befizettem volna. Ezt már Aug 24.-én eljátszották, akkor is az látszott mintha befizettem volna, de nem. Július 7.-e körül fizettem utoljára. Most már be se tudok lépni, egyik számommal sem. Feltöltősnél ez az üzenet fogad.: Sikertelen azonosítás! Ellenőrizd a megadott adatokat és próbáld újra!
Flottásnál meg ez:Amikor még be tudtam lépni a mai nap:
Augusztusban:
Más tapasztalt hasonlót? Ti sem tudtok belépni?
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Arol szolt a karbantartas,hogy ismet bekerult az appba a sebessegmeres
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
válasz #54655232 #65938 üzenetére
Akkor a sorogoknál is jó magyar szokás van, amikor kevesebb embert vesznek fel, és egy emberre több meló jut? (De gondolom máshol is van ez így).
"Ha csak mást nem nézel a nagyon családbarát aszem 600ft os felszólítás a lejárt számlatartozásról ugye. "
Ha ez megnyugtat a Telekomnál 750 ft Akár email-ben küldik ki (akár a rendszer hibájából, csak felszámolják)."Minek figyelmeztetnek? A szerződésben 2 tag van. Nagyon jól tudom hogy tartozom!!!! Miért figyelmeztetnek 600ft ért a családbarát cég havonta Xezer embert. Gondolom kitalálod te magadtól is."
Szóval akkor - Szerinted - a telekom sumákol, és máshova megy a lové...?"Miért volt évekig az eljárás vodánál hogy a jóváírás ebben a digitális korban ahol minden ms alatt visszaigazolódik, jóváíródik a te számládon is. Azonnal! "
Mai napig, nem íródik minden azonnal jóvá. Ez nagy tévedés, az azonnali fizetési rendszer, sem azonnali, csak egyes tranzakciókra vonatkozik. Más részt az adott cég rendszerében sem azonnal íródik jóvá - legalábbis könyvelődik le.
"Még simán most is beperelhetném őket "
Akkor miért csak a szád nagy? Másik meg elég röhejes vagy, mi köze a mindenkori miniszterelnöknek a te telefonszámládhoz? Nem érzed, hogy ez mennyire röhejes?"Egy Formula 1 et támogató cég akit az angol királynő is meglátogat tisztában van egy upc átvételi helyzetéről. "
Neked, ez a királynős dolog nagyon beakadt hallod-e
"Nem vagyok elfogult a telenoros ügyintézőnek is beígértem anno egy szilánkos arcpakolást a legközelebb esö székkel"
Elég frusztrált vagy "haver" kérsz egy snickers?
És akkor meglepődsz, ha elküldenek hidegebb vagy épp melegebb éghajlatra..."A GYEREKEITEK élete zajlik az ő hálózataikon keresztül. Minden."
ÉS? (jó esetben nem ott zajlik, de mind1). Ma már bevetted a gyógyszered egyébként?"Van itt már bőven akit tanítani kell!!"
Van, téged sem ártana... jó modorra pl[ Szerkesztve ]
-
joefasalasso
aktív tag
Van már feltöltőkártyás e-sim a vodánál? Köszi
-
törölt tag
válasz joefasalasso #65946 üzenetére
Van és volt is, de egyenlőre nem váltanék. Tegnap még engem is lebeszéltek a váltásról. Aki tegnap váltott pl, ott nem ment a dolog. Soha nem állt hálóra az esim, így adták is nekik vissza a fizikai SIM kártyát, persze egy újabb csere keretében.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom kinek mennyire hasznos, nekem az volt...
A nagy leállás előtt volt egy szolgáltatás, amit webes fiókomban kapcsoltam be: nemzetközi hívások tiltása.
Valamelyik nap vettem észre, hogy ez már nincs, és alaphelyzetbe kapcsolták a külföldi számok hívhatóságát.
Számomra nem gond, de pl hasznos volt a gyerek előfizetésére: könnyebb volt letiltani, mint elmagyarázni neki....
Ha lenne időm/kedvem zenét hallgatni, felhívnám a 1270-et és rákérdeznék, hogy ez a tiltási lehetőség immár a múlté?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest