- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
Caranita
aktív tag
2 hónapja indított hordozásom még mindig nem jó, a panaszomra sem kaptam választ, tegnap letelt a 30 nap.
Hogyan tovább?
-
wwhy
veterán
válasz Caranita #65953 üzenetére
Nyugi, nem vagy egyedül Nekem legutóbb azt mondták, hogy sajnos a kérést rögzítő ügyintéző nem jól írta be az adataimat (fiókban voltam, személyiről másolta be), ezért azokat most korrigálták, de kivizsgálást indítottak az ügyintéző ellen, és azt is meg kell várnom, amíg befejeződik, és majd csak utána lesz elindítva reálisan a számhordozás
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
TomBond
aktív tag
Mostanában mit csinál a Vodafone számlázás címen?
Augusztusban nem vonták le a számlám (csoportos beszedési megbízás). Bementünk a márkaboltba, és mondta az ügyintéző, hogy fizessük be! Be is fizettük 28.-án, erre a Voda is levonta 31.-én! Szeptemberben ismét nem vonták le a szokott időben, de ezt annak tudtuk be, hogy be lett fizetve! Erre szept 16-án jött a szokásos sms és e-mail, hogy elkészült a számlám, ami 5990 Ft, és 29.ig be kell fizetnem. A vicc az, hogy mindig is 4990 Ft volt a számlám, és 19.-én van a számlazárásom! A honlapon panaszt tettem, de semmi visszajelzés nem érkezett!
Ilyenkor szerintetek mit tegyek?Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
MadMancs
veterán
válasz TomBond #65957 üzenetére
Meddig volt augusztusira határidő? Csoportost a lejárati idő utolsó napján vonják. De Te kifizetted üzletben így nem teljesült epack, ezért plusz 1000Ft, ezért lett mostani annyival több.
Azt viszont meg kell reklamálni hogy miért vonták mikor kifizetted előtte.
My voda mit mutat? Az is lehet hogy jóvá is írták a plusz befizetést, csak 1000Ft fizetendő ami az epack nem teljesítése.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz TomBond #65957 üzenetére
Ezek szerint nem követed a topikot.
Július vége óta a voda ügyvitel a feje tetején áll. A panaszokra 30 napjuk van válaszolni. Nekem sem tudják elküldeni a július végi számlám képét. A befizetést bezzeg követelték.
Majd ha teljesen magukhoz térnek (most még nem tartanak ott), akkor lehet érdemi ügyintézést náluk végezni. Addig esetleges lesz az eredménye, talán a személyes ügyfélszolgálat a leggyorsabb (ha egyáltalán érdemben eléri az ügyvitel ezen részét). -
baloghgabor
aktív tag
Egyik előfizetésemen sem mutatja, mennyi adatom van. A telefonhoz még mutatta a napokban, hogy megvan az 1Gb, de most csak a szabad percek vannak. A homeneten pedig nincs is ilyen, fogalmam sincs hogy állok. Sajnos az 50Gb nem valami sok, ezért nem lenne baj tudni mégis mennyi van még hátra?
A YouTube próbahónapot megkezdtem, hátha offline telefonra letöltött filmet tudom itthon nézni majd a TV-n. Hát azt látom az adat számlálón, hogy ugyanúgy fogyasztja így sajnos. Szóval jó lenne látni, ha mégis néznék bármit hogy állok majd utána.bégé
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #65960 üzenetére
Csodálkoznék, ha homenet-en nem mérnék a yt forgalmat, hiszen manapság már igen jelentős terhelést jelent ez az egy szolgáltatás.
A routered - az esetlegesen nem mért - forgalmat is mindig mutatni fogja, hiszen ő amit routolt, azt mérni is fogja. -
baloghgabor
aktív tag
válasz 4Grider #65961 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam, az applikáció nem mutatja. Nyilván méri és termeszetesen fogy is, csak halvány fogalmam sincsen hogy állok?! Az 50Gb qrva kevés, de ennyit kell beosztani. Ha látom persze hogy állok?
A YT pedig offline nézhető a kis képernyőn, telefonon, de szeretném TV-n azt, amit letöltöttem.....
bégé
-
titán
Nálam az alkalmazás már napok óta nem mutatja, a vodafone.hu oldalra belépve látni az adatforgalmat.
-
goop
őstag
Nem arról volt szó ingyenes az e-sim váltás? Most jött a számla és bizony 2500 Ft volt. Mindegy nem szólok, mert végülis annyit írtak a váltás során is. Csak érdekes.
-
4Grider
nagyúr
Díjmentesen elérhető az eSIM szolgáltatás új ügyfeleink és fizikai SIM-mel rendelkező meglévő ügyfeleink számára. A SIM kártya cseredíjak (lopás/vesztés/telefonszám csere igény esetén) megegyeznek a hagyományos SIM díjaival.
Jelenleg még csak a lakossági és üzleti (kisvállalati) ügyfelek számára érhető el az eSIM. Kizárólag személyesen, bármely Vodafone üzletben van lehetőség igényelni a SIM kártya cserét hagyományos/fizikai SIM-ről eSIM-re, vagy fordítva. Meglévő ügyfeleink számára a csere díjmentes. Telefonon és online csatornán nincs erre lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, nézném ott is, ha nem orbitális baromság lenne ott is. A macska nyakörv össze van vonva a homenet előfizetéssel, és egyben mutatja a számlát is, ki sem tudom bogozni, sőt a net forgalom is a GPS nyakörvet mutatja, ami persze soha sem fogy, mindig konstans. Lesz ez valaha a büdös életben normális vajon????!!!!!
[ Szerkesztve ]
bégé
-
TomBond
aktív tag
-
MadMancs
veterán
-
pjen
félisten
Nekem lassan egy hónapja kéne fizetnem, szamla sehol, ma voltam bent.A gépben sincs számlám, mondták túrelem, van aki 2 hónapja nem fizet.
-
törölt tag
"A YouTube próbahónapot megkezdtem, hátha offline telefonra letöltött filmet tudom itthon nézni majd a TV-n. Hát azt látom az adat számlálón, hogy ugyanúgy fogyasztja "
Nyilván előbb le kell tölteni... ami adatot fogyaszt, az offline inkább arra jó, ha nincs net akkor is tudod nézni, mert már a telefonodon vagy eszközödön van. Viszont olyan nem létezik ami nem fogyaszt adatott előbb vagy utóbb...
"A YT pedig offline nézhető a kis képernyőn, telefonon, de szeretném TV-n azt, amit letöltöttem....."
Kösd össze a tv-t, vagy tükrözd a képernyőt pl ez megoldás lehet.#65965) goop
Kérdezz rá volt akinek jóváírták.[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #33802016 #65973 üzenetére
Nyilván letöltöttem a filmet máshol (mondjuk többet is), majd hazacipeltem a kis mobilomat és szerettem volna nem a ~6" képernyőn nézni a filmet(ke)t. Szóval ott van a telefonon, akár nézhetném itthon is, ahol ugye alig van net. De ha átküldöm a TV-re az sajnos elkezdi a YT-ról az adott filmet nézhetővé tenni és így az itthoni adatkeret is fogy, azaz gyorsan elfogy. Hogy mennyire azt sajnos továbbra sem tudom, mert nincsen olyan hely, ahol meg tudnám nézni, hogy is állok vajon? Az applikáció nem mutatja, a honlapon meg katyvasz van még mindig (előző fotóm), amin még a Vodafone sem igazodna el.
Próbáltam képernyő tükrözéssel, hát az meg annyira akad, hogy szinte élvezhetetlen a film. Megint patthelyzet .... 😢bégé
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #65974 üzenetére
Ez így logikus. Hiába van a telefonodon, ha átküldöd ChromeCast, teló csak egy elérési utat ad TV nek, hogy mit és honnan játszon le (ebben az esetben youtube szerverről X videót). Neked a teló képernyőjét tükrözni kell TV re, ahoz hogy ne használjon netet. Ha akad akkor vagy a teló vagy a TV vagy a közöttük lévő router nem tud megbirkózni a feladattal sajnos. Nálam ezzel nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baloghgabor
aktív tag
válasz MadMancs #65975 üzenetére
Akkor talán maradna a kábeles megoldás, feltéve, ha a YT offline átengedi olyankor a jelet?
Telefon 6/64, a TV meg sajnos nem a legújabb Samsung, alapból kicsi ez a része, anno netezni próbáltam vele, kb. ZX spektrum. 😂
Vagy másik megoldás lehetne, csak nem tudom ez mennyire valós vajon, vagy még mindig valami nem rendelhetőt mutat az applikáció?
bégé
-
titán
válasz baloghgabor #65976 üzenetére
-
baloghgabor
aktív tag
Helyes! De legalább meg se tudod rendelni. Nekem meg piros, mint a Vodafone. Lehet rendelek, csak aztán ha egyszer mégis elfogy az alap adatom, aztán mégis offline leszek.....
bégé
-
titán
válasz baloghgabor #65978 üzenetére
Ott az aktiválás gomb, csak azt levágtam, hogy kisebb legyen a kép. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baloghgabor #65974 üzenetére
Kösd össze usb-to hdmi-vel vagy vmi, és akkor nem lesz ilyen gond (esetleg terjeszd ki/tükrözd a képernyőt). Feltételezem van ilyen lehetőség. Viszont most felmerült egy olyan is, hogy telefonra, nem biztos, hogy nagy képernyős felbontásba menti le a dolgokat /+ van ált időkorlátja.
Nem tudom yt-nél hogy van sosem érdekelt az ilyesmi (illetve van weboldal, amin keresztül pick-pack letölthető).
-
saxoolondon2
csendes tag
Sziasztok, pénteken (09.24-én) jár le a hűségem, a kérdésem, hogy már pénteken azaz 24-én vagy csak szombaton (25-én) intézhetem leghamarabb, hogy előfizetésesből feltöltőkártyás csomagba kerüljek át?
-
anglergab
addikt
Sziasztok,
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (vodás) készüléken egyik napról a másikra, egy újraindítás után megszűnt a vodás VoLTE, nem regisztrál be VoLTE-re.
Firmware: MIUI Global 12.5.5 Stable
Más tapasztalt hasonlót?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
-
törölt tag
válasz baloghgabor #65984 üzenetére
kösd össze az eszközt a tv-vel, és elvileg menni fog. De amúgy vannak olyan eszközök is mint pl ez https://bivin.hu/g4-mirascreen-vezetek-nelkuli-kepernyotukrozo-tv-okosito-hdmi-adapterrel
Ami elvileg hasznos lehet.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz #33802016 #65988 üzenetére
Az a baj Zsákbamacska. Tükrözés most is van neki, csak akad. És ha a teló nem bírja a dolgot videónál akkor a kütyü sem fog segíteni.
baloghgabor, Tubemate appot tudom ajánlani ha le akarod tölteni telóval youtube cuccokat. Egyszerű és nagyszerű.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #33802016 #65988 üzenetére
Köszi, tükrözéssel nincsen gondom, de mint írtam előbb, a TV nem mostani, kicsi a tudása, megakad állandóan a film. Marad a kábel, csak hát ahhoz is kell jópár méter, normális majd.
MadMancs, köszi, megpróbálom. Utána kábelezek. Ja, ha pendrivera van letöltve a film, azt is ki tudja olvasni a TV, nem?[ Szerkesztve ]
bégé
-
törölt tag
válasz MadMancs #65989 üzenetére
A másik megoldás az usb/hdmi kábel, elvileg létezik ilyen. Egyik vége telefonba, másik vége tv-be. Bár ha az eszköz nem tudja, vmelyik ezt fogadni, akkor lehet ez sem fog menni... de itt nem kell tükrözni semmit ugye...
Esetleg pendrive-ra letölt, tv-be bedug stb
"Ja, ha pendrivera van letöltve a film, azt is ki tudja olvasni a TV, nem? "
Ez egyébként tv/ formátum függő leírásában biztos van róla szó.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #33802016 #65992 üzenetére
Évek óta csak ilyen készülékeket veszek, de sajnos, nagyon kevés támogatja.
ish4d0w:
A HDMI -n kívül, TV oldalról nem kell külön támogatás. Nem tudok olyan alkalmazásról, ami tükrözéssel ne menne át. Még a TVGO is megy, aminél elvileg tiltott a külső megjelenítő.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #65991 üzenetére
Irányítószám kevés, ha beírok egy valós címet, ami a faluban van, ahhoz tud biztosítani, az én címemen pedig nem. Nyilván nekik is úgy van 4g, mint a mesében. (tudom, hogy nincsen, próbálták már mérni nálam, sajnos nem találtak). Ezt meg nagyon jól tudják ők is.
A film próba lesz pendrivera, ez lesz a legjobb megoldás!bégé
-
őstag
Hoppá hoppá, megérkezett az augusztusi számla
Szépen le is tölthető az app-ban, minden jó, úgy látszik kezd helyre állni a rendszer. -
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #65990 üzenetére
Hogy mit tud pendrive ról olvasni a TV-d és mit nem azt nem tudhatjuk. Ha van USB rajta akkor valószínűleg igen, de az megint kérdéses hogy milyen formátumokkal és azon belül milyen kodekkel birkózik meg, az általam ajánlott app erre képes, meg kell nézni hogy melyiket támogatja TV.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest