- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Frissült az 5G lefedettségi térkép.
-
bociusz
aktív tag
-
pdr755
tag
Sziasztok,
Nem gondoltam volna hogy ez a voda leállás ennyire hosszú lesz, de ezek szerint az én problémámat is komplikálja.
Van egy voda feltöltős simkártyám, aminek az érvényessége 2021.07.24.-n járt le. Elvileg 30 napig ezt követően még nem kerül ki a forgalomból. Jelenleg hívni lehet még. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor feltöltéssel újra lehet aktiválni. Interneten nem sikerült feltöltenem sehol (voda honlap, bank internetbankja, mobilfeltoltes.hu vagy milyen weboldal).
ATM-n keresztül fel lehet tölteni, vagy a voda rendszer további döglődései miatt ezen csak a személyes ügyfélszolgálatuk tud segíteni?
Mivel tartalék szám volt, annyira nem nagy probléma ha elszáll a semmibe, de gondoltam a 30 nap alatt még meg lehet menteni (egyenleg már nemigen volt rajta) -
egykori
őstag
válasz egykori #64310 üzenetére
Amint ígértem, jelentkezem az Easy Rider használhatóságáról.
Igen, sikerült 10 napos matricát vásárolni vele - csakhogy egy pici jót is írjunk már ide.
Először ki kellett jelentkezni, majd bejelentkezésnél beírni a telefonszámot és a rendszámot, azután kaptam kódot, és a vásárlásról is, SMS-ben. -
Diák66
őstag
válasz bociusz #64354 üzenetére
Ez egy hibásan kikerült térkép, amit betettél. Talán 24 óráig sem volt kint, aztán javították. Győrben sose volt ekkora lefedettség, a környékén is csak 2 db B28-as cella van (ami a városba már nem ér el). Talán az egyetemnél lehet még egy magasabb frekvencián és egyelőre ennyi. Láttam már 5G-s antennákat, de szerintem azok nem mennek jelenleg. A mostani térképen eléggé "visszavettek" valóban. A tarjánpusztai adótorony elért Veszprémvarsány - Bakonyszentlászló telpülésekig, ami való igaz, de csak akkor valósult meg, amikor B28 Only-ba tettem a telefonom. Különben előszeretettel váltott B20-ra. Ettől függetlenül lefedettnek jelezhetnék, mert ha létezik olyan, hogy 5G only, akár működhetne is. Bár ugye a DSS......
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! SIM-et szeretnék aktiválni, de nem engedi. Ugyanúgy viszem be az adatokat, ahogy a személyiben van, nagy betűvel, de állandóan hibaüzenetet dob. Előtte kisbetűvel próbáltam, de úgy sem volt jó. Mi a fene lehet a probléma?
-
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz 4Grider #64361 üzenetére
Köszi 4Grider, szabonagyur! Valószínűleg az volt a gond, hogy beírtam Magyarországot. 1270-en mondták az ő rendszerükben már nem kell. Jeleztem, hogy ezt az online felületen is javítsák, mert ott példával feltüntetve azt írják, pont úgy kell ahogy a személyiben szerepel, Magyarországgal.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz pinnacle #64363 üzenetére
Nálam anno a házszám után nem volt pont az átadó szolgáltató adatbázisában. Természetesen a lakcímkártyán meg volt. Harmadszorra sikerült, amikor kézzel indították a hordozást, nem automata a bevitt adatok alapján. Mert ha nem tűpontos minden, eldobálja a rendszer.
bégé
-
bociusz
aktív tag
válasz Diák66 #64359 üzenetére
5G onlyban még nem működik a hálózat, mert NSA (Non-Standalone). Kell mindenképp egy 4G alap, amin a jelzések utaznak. Ezért volt csalóka a korábban óriásinak jelölt lefedettség. SA (Standalone) hálózaton már valóban nem lesz probléma, ha egy közelebbi tornyon csak 4G van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz baloghgabor #64364 üzenetére
Szerintem nála a Magyarország beírása volt a probléma, majd kiderül ha valaki enélkül próbál aktiválni.
2000Ft-al feltöltöttem, engem lehet hívni én is tudok telefonálni. Internet viszont nem működik, bármit írok be, mindig a Vodafone oldala tölt be. Az akciós +5GB internetet csak akkor kapom meg, ha valamilyen adatcsomagot aktiválok?
1270-et hívva mindig a Vodafone feltöltőkártyás aktiválás jelentkezik. Ez már megtörtént. Ügyfélszolgálatot, hogy tudom elérni? Más telefonról megy, de azért jobb lenne a Vodasról.[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
válasz pinnacle #64366 üzenetére
Ha úgy van az igazolványban (nálam Szeged), akkor pont úgy kell(ene) írni. De ebben a zivataros időkben úgy látszik bármi előfordulhat. Mint Nálad is, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogyan kellene. Elvileg 5Gb jár mindenkinek. De mivel ezt sehol sem fogod tudni ellenőrizni, akár hoax is lehet (nem hiszek már semmit se nekik). Az 1270 elvileg az ügyfélszolgálat hívószáma bárhonnan is, de úgy látszik már ez sem igaz.
Még csoda ha működik ott bármi IS.....bégé
-
pinnacle
nagyúr
válasz baloghgabor #64367 üzenetére
Én még soha nem voltam Vodas, most is csak azért vettem kártyát, mert csak itt megy a roaming felár nélkül Svájcban.
Nekem idáig UPC-vel (mondjuk már az is Voda ); Telelnorral, DIGI-vel volt problémám de úgy látszik a gondok tényleg szolgáltató függetlenek.[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Most lett egy 5G-s telefonom (Poco F3), de csak 4G+ megy. Budapest belvárosban vagyok, lefedettség elvileg van. Kell engedélyeztetni ÜFSZ-al, vagy magától mennie kellene?
Köszönöm a válaszokat.
-
Teal'C
veterán
Most akkor lesz e sim vagy nem? Vennék egy z fold3 at persze nem a vodától de ugye akkor a 2 sim hez kéne e sim.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
pinnacle
nagyúr
válasz baloghgabor #64369 üzenetére
25-30 percet vártam az ügyintézőre. Mondta annyi hívásuk van, hogy múltkor 50 percet kellett várni. Azért ezen jó lenne változtatni, legalább jelezzék mennyi az előrelátható várakozási idő. Gondolom itt spórolnak a legjobban az élő munkaerővel. Szerintem másnál ennyit nem kellett várakozni.
-
AMD Power
titán
Ez a *zar Vodafone app fog valaha működni normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz pinnacle #64379 üzenetére
Németországban is sok helyen a Voda a partner. Csakhogy a Voda csak 3G -ig engedi fel a Telenoros kártyát, 4G -re nem. A 3G meg pont olyan mesebeli, mint nálunk: hol volt, hol nem volt. Szóval, EQ -val 2G, Voda SIM -mel fullos 4G.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
andor80
senior tag
Délután hívott telekom nem tudnak számhordozni ismét mert a vodánál tech.gond van.
Hívom vodát á náluk már nincs...
Na most lett elég indul a napi 5000 kötbérTartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
spect80
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Mobil alkalmazás hol mutatja az adatmennyiséget?
#?*@&!
-
Somatom
veterán
válasz pinnacle #64396 üzenetére
Tutti nem. Több, mint egy hete használom a Voda feltöltős ajándék netjét A, CH, F, D -ben és mindenhol ment a 4G. Csak, előtte az üfsz -szel volt egy aktiválós csörtém. Szerencsére van BT fülesem, így trallala közben tudtam mást csinálni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest