-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz Empiricist #50439 üzenetére
Szia.
1-6 hónap: 2665Ft. 7.hónaptól 5330Ft.
Ez Epack-os ár. Ergo (ahogy Mukibuci is írta) , ha nem elektronikusan fizeted, valamint még késel is a fizetéssel akkor +1600 Ft. Megis van miért ennyi az annyi... -
Rolee87
tag
Üdv!
Próbált valaki mostanába online rendelni előfizut készülékkel?
Már 3-szor próbáltam,mindig lezárul a rendelés hogy hitelképességet végeznek adjam meg a telefonszámom és visszahívnak egy munkanapon belül.
Na ez nem történik meg, ellenben zaklat egy 70-es szám azóta felveszem le is teszi.Utánaolvastam a számnak,másnak is ez volt és nem tudni kicsoda micsoda. -
asdf_
veterán
válasz Rolee87 #50452 üzenetére
Az egy szarul mukodo telefonrendszer lesz szerintem, ami nem tud osszekapcsolni teged, meg az ugyfelszolgalatost (sokszor van olyan, hogy az automata inditja a hivast, amikor felveszed, akkor kapsz magnoszoveget, hogy tartsd, mindjart kapcsoljak a hivot, aztan pedig kerul egy ember moge, es megbeszelitek a megbeszelnivalot). Egy tavkozlesi cegnel ez mondjuk felettebb vicces (de persze siman lehet, hogy outsorce-olva van ez a melo, de ettol meg ugyanugy ciki)
-
geezer
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel találkozott valaki?
Fogyasztóvédelmet nem érdekelheti?36ezerért akár vennék is S9et, de a legvégén persze kiírja a rendszer hogy valójában mi a havidíj két évre (kb 14k).
Látszik hogy felcserélték a készülékárat és a kedvezményt, az első felében ezzel is számol a rendszer. Csak a végén tér észhez...[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz geezer #50454 üzenetére
El van szúrva a rendszer. Mivel ez bárhol előfordulhat, ezért van az, hogy az online ajánlat még nem feltétlenül minősül vásárlási szerződésnek. Mert bárhol lehet hiba a mátrixban.
Amúgy hol élsz te? Szerinted egy 180e Ft.os készüléket nagy tételben mennyiért kap a szolgáltató? Abból a 10% árrésből hogyan tudna havi 6000 Ft-os díjcsomaghoz adni közel 150e Ft kedvezményt?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #50455 üzenetére
Hát a Telekom P20-at kiadta szerződésre 42e Ft-ért
Persze elárazás volt de sokaknak kiadtákÍgy a voda is csinálhatna egy limitált akciót, miért alap az hogy elszúrnak valamit ha jó ár van valaminél
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
A megrendelés gombig eljutva már javítják az árat, a hozzászólónak pont ez volt a problémája, nem az, hogy jó áron meg is tudta volna rendelni...
Amúgy pedig a Telekomnál is csak egy bizonyos darabig van így, ha rendelni kell rá készletet, akkor már törölni szokták a hibás árú megrendeléseket. -
csucsreg
tag
Azokhoz lenne kérdésem, akik csoportos beszedéssel fizetnek. Mikor szokták terhelni a bankszámlát a számla összegével? A számla befizetési határidejének napján?
-
legenda
válasz geezer #50459 üzenetére
Szia,
Azért, mert valamilyen szinten védi a jogszabály az elírt árak kapcsán a forgalmazót.
Feltételezik a vásárlóról, hogy kellő körültekintéssel rendel és tisztában van többek között adott készülék árszintjével, aztán az ahhoz viszonyított túl olcsó árnál jön a jóhiszeműség...stb. kérdése.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Top cat
addikt
válasz bitblueduck #50462 üzenetére
Csak a legújabb app-ban.
-
törölt tag
Sziasztok.
Vettem egy Huawei mediapad T3 10" LTE-tabletet, vodafone sim kártyás, és a következő kérdésem lenne vele kapcsolatban. Van arra valamilyen mód,ha a wifit nem érzékeli, automatikusan átváltson mobilnetre? Mert csak úgy hajlandó működni, ha kézin külön be kapcsolom a mobilnetet, miután a wifiről lekapcsolt. -
addikt
válasz #34322688 #50465 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet úgy beállítani.valószínűleg semelyik készüléken.Pont azért,hogy ne kapcsolódhasson fizetős mobilnetre a tudtodon kívül.Azt be lehet állítani,hogy a mobiladat mindig aktív.
Van olyan készülék amelyikben Wi-Fi+ menüpont van.Ezelemzi akapcsolatokat és a legjobbhoz kapcsolódik,ha a Wi-Fi a jobb akkor ahhoz,ha a mobilnet akkor meg arra."Aki ad,az nyer"
-
legenda
Szia,
A teblet rendszerét nem ismerem, de Huawei telefonokon (is) van olyan opció a wifi beállításaiban, hogy Wi-Fi+, ha azt engedélyezed, akkor aszerint váltogat automatikusan adott hálózati módok között, hogy melyiknek jobb/megfelelő a minősége.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Köszönöm az infókat. Nem tudom ezen a táblán beállítani a wi-fi+t. Keresek valami egyszerű váltót amivel tudok váltogatni.
-
asdf_
veterán
Lehet, hogy felreertem a kerdest, de ha nekem ha a mobilnet es a wifi egyszerre be van kapcsolva, akkor ha nincs wifi, amivel ossze van parositva, akkor a mobilnetet hasznalja, ha meg ekozben talal wifit, amivel ossze van parositva, akkor elengedi a mobilnetet, es a wifis netet hasznalja. Eddig kb. minden keszulekem igy mukodott, es ez a logikus is, csodalkoznek, ha nalad nem igy mukodne.
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
Ha be van kapcsolva a wifi és a mobilnet is akkor elvileg ha elmegy a wifi automatikusan át kéne állnia mobilnetre és ha megjön a wifi akkor pedig átvált wifire.
Legalábbis huawei telefonokon meg minden eddigi eszközömön így működik/működött.Szóval nem igazán értem a kérdésed. Hacsak ez a tablet nem valami különleges darab amin nem így működik.
asdf_: Pontosan. Ennek így kell működnie.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az Officenet+ csomagnál (, illetve a csomagban lévő routernél (B315-ös 4G asztali router)) van-e lehetőséget port nyitásra? Sajnos nincs lehetőség vezetékes internetre és egy kamerarendszer felügyeletét kéne nettel ellátni.
Köszönöm,
lalakov[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Tavaly az adategyeztetést a Vodafone boltban végeztem/végeztettem el. Ma csinálnám a Vodafone oldalon, de a végén nem azt írja, hogy minden rendben, hanem kell neki új szerződés, és ahhoz az adatok! Meg persze a tulajdonosnak küldenek levelet. WTF?! Mi az isten lett ezzel? Valamit elcsesztek tavaly a boltban vagy mi?! Mehetek holnap a Vodafone üzletbe.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bucihost
senior tag
válasz lalakov #50479 üzenetére
Ezt magadnak kell kimatekozni. Ok hogy más ad kiindulási alapot, de kamera és kamera közt is van különbség. HD és 4k kamera nem fog ugyan akkora streamet adni. Felbontás, MP, stb stb. Elég sok befolyásoló tényező van. És az audio streamrol meg szó sem esett. Lutri ez alapján netet választanod. Szerintem jobban járnál, ha keresnél valami korlátlan flottás nem vodás netet, vennél hozzá egy 4g routert és pont. Gondolom vissza igénylés / leírás miatt akarsz végzését. Eszközt tudsz számlára kérni, a flottát meg meg kell kérdezni cégre tudják e adni....
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Valamelyik adat megváltozott gondolom... így átírásnak veszik. Küldenek egy levelet a régi címre/névre, meg e-mailben kapsz egy új szerződést, aztán ennyi... pár nap múlva kapsz egy SMS-t, hogy minden oké. Én ezért nem mászkálnék boltba.
Közben: A Vodafone oldala csak nálam nem jön be FF alól? "Oracle Access Manager Operation Error"-t ír ki tegnap este óta. Chrome alól közben rendben működik
-
Rolee87
tag
Hűségidő alatt is tudok díjcsomagot váltani?
-
lugosi
MODERÁTOR
eSim támogatásról a vodafonnál van valami konkrét infótok esetleg?
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok!
A roaminggal kapcsolatban lenne kédésem.
A hétvégére utazom ki Romániába. Feltöltőkártyás vagyok, sima Tuti csomaggal. Ahhoz hogy minden oké legyen (engem is tudjanak hívni itthonról és én is tudjak itthonra telefonálni) nem kell mást tennem, csak a 1270-re küldeni egy sms-t "ROA" üzenettel és kész?
Illetve szerintetek jól gondolom, hogy ugyan úgy 19ft-ért beszélhetek majd az itthoniakkal? (ezt arra alapozom, hogy a Tuti csomagnál ez a szöveg szerepel: "19ft perc/sms belföldön és az eu-ban")
A válaszokat előre is köszönöm. -
4Grider
nagyúr
-
amadeus11
senior tag
Úgy adódott, hogy fel kellett töltenem a mobilomat Online. Nem elég, hogy ez a fos oldal 2 percig homokórázott - már azt hittem lefagyott vagy elment a netem, aztán átdobott az OTP oldalára. Fizetés után kiírta, hogy "sikertelen fizetés másik tranzakció folyamatban" . Na mondom nem baj, megpróbálom 10 perc múlva, amikor is újra csak ugyanez történt. Később, kb erre 30 percre kaptam az SMS-eket, hogy ők bizony kétszer is levonták az összeget. Ilyen egy lúzer, átverős, pénzzel manipuláló senkiházi bandát! 2018-ban nem tudnak egy korrekt és gyors hibamentes befizetést lebonyolítani!!! Persze nagy baj nem történt, majd lebeszélem úgyis, de ilyen nem fordulhatna elő egy normális cégnél! Senkiháziak!!!
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
amadeus11
senior tag
-
8th
addikt
Most én vagyok balfasz vagy a vodánál nem lehet online felületen bejelentkezve intézni a számhordozást? Mert lassan 2019-ben elég cink ha nem lehet. De még csak egy szaros e-mail cím sincs az egész weboldalon ahová írni lehetne nekik. Levelezés cím az bezzeg van. lol.
A demokrácia a csőcselék uralma
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest