-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Üdv urak!
Hamarosan megérkezik (remélem :-) ) a voda mailje a gyerek i6S teló függetlenítésevel kapcsolatosan . Mi a teendő? Be egy idegen sim majd iTunes és lefrissíti magát és kész?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz California1 #49651 üzenetére
iTunes se kell, SIM berak, bekapcsol, újraaktivál.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #49652 üzenetére
Plusz még annyi hogy szerintem mail se jön (Telekomos telefon esetén legalábbis nem jött függetlenítéskor).
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #49654 üzenetére
Azt hittem egységes, de ezek szerint nem.
-
VIBO
őstag
Újpesten nálatok sincs Vodafone hálózat?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
zichie
senior tag
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Ha a szerződés lejárta előtt módosítok tarifacsomagot akkor automatikusan meghosszabbítják a szerződést? Elég káosz a myvodafone oldala, azt írja, hogy hamarosan lejár a szerződésem, ugyanakkor már aktiválták az új tarifacsomagot 2 évre, amit egyébként furcsálok, mert úgy tudtam már csak 1 év van telóvásárlás nélkül.
-
adika4444
addikt
Hali!
Van rokonomnak egy nem LTE-s ZTE gyártmány Vodafone Mifi-je, és az admin jelszó nem léptet be az admin felületre.
Hogyan lehet resetelni? Nem nagyon leljük a gombot az eszközön, pedig elvileg kéne lennie gyári visszaállítós rejtett gombnak...
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz mukibuci #49661 üzenetére
Típusát én sem tudom sajnos, távsegítek csak benne.
Na igen, erre jutottam én is, a gond, hogy ott elvileg nincs semmi reset gomb. De akkor próbálkozunk még... Gondolom annak azért elég kicsi az esélye hogy ne legyen rajta reset gomb, igaz? Alapvetően minden routeren van, csak a Voda brand miatt merült ez fel bennem...üdv, adika4444
-
arion123hu
csendes tag
Sziasztok,
Mennyiért oldja fel a Vodafone a telefon hálózati zárát, ha a készüléket Vodafone Tuti NET tarifával vásárolom meg, tehát kifizetem a teljes készülék árát?
-
Kicsirics77
veterán
válasz arion123hu #49665 üzenetére
Akkor ingyen.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bucihost
senior tag
válasz arion123hu #49665 üzenetére
Normál esetben, kártyásan már azonnal kérheted. Úgy tudom, prepaid esetén a "hűség" csak arra vonatkozik, hogy nem vehetsz arra a kártyára másik telefont.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz #20749568 #49669 üzenetére
Ugyan ez a helyzet Voda és Telenor között is. Ugyan arra a dual sim-es készülékre hívok (készülékek 3G-n), Voda-Voda között ezerszer tisztább a hang mint mikor a Telenoros számot hívom. Nem tudom, hogy a másikaknál milyen lehet hálózaton belül de gondolom ott is jobb. A Vodánál minden esetre igen jó.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz trec12 #49672 üzenetére
Szolgáltatón belüli hálózaton van csak HD hang, eltérő szolgáltatók esetén (még) nincs.
Ráadásul a hordozott számok esetén sincs, így hiába Vodafone előfizető például mind a két fél, ha legalább az egyik hordozott szám, akkor nem megy a HD, ez igaz a Telenor esetén is, a Telekom kivétel, ők megoldották mostanság.
Részben le is írták közben előttem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Direkt figyelem külön ezt egy ideje - mióta másik szolgáltatónál képbe került a megoldás - és az biztos, hogy pénteken nekem még nem ment a Vodafone-os előfizetésemmel - ez én számom nem hordozott, de akit hívtam, az igen -, a tegnap és ma passz, mert a Vodafone-os előfizetésemet jellemzően csak munkanapokon nappal használom.
M@Db0Y: Lásd fent, nem régi tapasztalat.
Az előfizetésemmel/SIM kártyámmal gondolom nincs probléma, mert nem hordozott és megfelelő ellenoldalilal megy a HD.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz trec12 #49678 üzenetére
Technikailag több tekintetben is van különbség, hogy egy hívószámot adott szolgáltató rendszerében regisztrálták először, vagy másiknál és később regisztrálják át, de később lehet persze ezen változtatni, csak az a tapasztalat, hogy jellemzően csak a muszáj részét abszolválják a szolgáltatók.
-
thomas77
senior tag
Akkor nem megy a HD hang, amikor a hívott fél hordozott. Tehát jelen esetben 20-as, vagy 30-as. A hívó lehet hordozott.
Azok a kedves fórumtársak, akik HD hangot tapasztalnak hordozott számmal hívás fogadásnál esetleg látják is a szervizmenüben a HD hangkodek jelzését?
Sajnos most nincs az ismerettségi körömben 20-as vagy 30-as vodás, így nem tudok tesztelni, de ha valaki privátban jelentkezne, azzal szívesen kipróbálnám ezt a dolgot. Már csak azért is, hátha fejlesztett a vodafone is.
Korábban is írtam már ezt, de akkor nem volt jelentkező. Hátha most... -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz HoaryFox #49688 üzenetére
Elvileg a Samsung-nál így nézne ki.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
radio100jozs
őstag
Az emelt díjas sms tiltásban ne bízzatok, mert ugyan úgy leveszik a pénzedet.
Történt, hogy adományszámra küldtem sms-t, mire jön a Voda sms válasz, hogy az emelt díjas sms és hívás nem engedélyezett. Ennek ellenére olyan szépen levette a feltöltős egyenlegemből az adomány díját, mint ha ez természetes volna.
Ha meg belépek az online felületre, ott is ki van pipálva, hogy igen, nekem nem engedélyezett az emelt díjas sms és hívás funkció.
Most már csak az a kérdés, hogy a levett egyenleg azt megkapja az adományozott, vagy a Voda benyelte? -
petati94
tag
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #49691 üzenetére
és ebből is csak fölösleges fröcsögés lesz, vagyjelzed esetleg a vodának is a hibát?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #49691 üzenetére
Számomra az a kérdés, hogy ha valamit nem akarsz használni, és ezért letiltod, akkor miért használod mégis?
Vagy tesztelői állásra pályázol a vodánál? -
radio100jozs
őstag
válasz #08205312 #49695 üzenetére
Szándékosan küldtem az adományt, csak pl. a telekomnál ez nem tiltott, azaz az emelet díjas tiltásban nincs benne az adomány vonalak számai. A Vodánál az sms alapján tiltott, de akkor meg miért vette le az egyenleget? Majd ha lesz válasz, kíváncsi leszek a történetre, mert a célom az adományozás volt, csak így most nem egyértelmű, hogy megkapják-e az összeget, vagy sem, a Voda meg akkor miért riogat valótlan üzenetekkel?
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #49696 üzenetére
Már hívtak is a levelemre, ez hihetetlen gyors volt.
A lényeg, hogy az sms küldésénél érzékeli a rendszer, hogy ez emelt díjas szám, így rögtön jön ennek a beállítás szerinti tiltásáról az sms. De második körös ellenőrzésnél már érzékeli a rendszer, hogy ez adomány szám, ezért tovább engedi azt, és ezért terhelik be az összeggel a számomat, és így küldik is el az adományt. -
bul07
nagyúr
válasz mukibuci #49693 üzenetére
Nehogy már csak a szépeket jókat lehessen itt leírni
Leírta a negatív tapasztalatát és jól is van ez, főleg gyerekes szülőknek jó ez hogy próbáljanak rá erre is nehogy a lurkó erre nyomja el a pénzt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz mukibuci #49699 üzenetére
Nem csak utaltál rá
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest