-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
-
asdf_
veterán
válasz 590227 #49550 üzenetére
Akkor csak ott tartunk meg mindig, ahol mar reggel is, hogy amikor te kulfoldon vagy, akkor a flottadba/elofizetoi csoportodba tartozo szamokat nem hivod ingyen, mint itthonrol, hanem annyiert, amennyiert belfoldrol egy idegenhalos telefont hivnal, tehat 19 forintert. Vagy egyszeruen megfogalmazva: az egymaskozti ingyenduma kintrol nem el*. Tehat mint fentebb irtak, az asszonynak kellett volna teged hivni, nem pedig neked ot.
* azt irtad, korabban nem kaptal ilyet, es eddig ingyenes volt, na ez jo kerdes miert van, lehet, hogy megujult a keretszerzodes, es megvaltoztak a feltetelek? Kontaktolj a flottakezelovel, majd kiokosit.
Meg a welcome sms-rol kene egy screenshot, nagy osszegeket tennek ra, hogy abban benne volt, hogy ez nem lesz ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Szerintem is annyi a történet, hogy megújult a keretszerződés, és most már más feltételekkel adják. Erről meg miért kéne sms-ben értesíteni az előfizetőt. SMS-ben az ÁSZF változást szokták írni, de azt is csak feltöltősben, mert ők nem kapnak számlát.
Ezért sem értem mi ez a nagy hőzöngés, ingyen semmi sincs a világon, és ami ma így van, az holnap valószínű nem úgy van már. -
asdf_
veterán
válasz radio100jozs #49553 üzenetére
Ha belepsz egy orszagba -ha nem tiltottad le- kapsz egy welcome sms-t, abban pedig le vannak irva, hogy mi merre es mi hany filler.
Itt egy Telenoros, a Voda nem irta a vastagbetus reszt:
Üdvözlünk a(z) Wind hàlòzatàn! Tarifacsomagodban és kiegészìtö szolgàltatàsaidban foglalt belföldi kereteid az EU-ban is felhasznàlhatod. A perc/SMS/MMS ill. lebeszélhetö havidìj keretek felhasznàlàsa utàn a belföldi hàlòzaton kìvüli dìjak érvényesek. A kizàròlag hàlòzaton belül felhasznàlhatò keretek és kedvezmények az EU-ban nem élnek. A hìvàsfogadàs dìjmentes. Rendelkezésre àllò adatkereted az EU-ban is hasznàlhatod. Forgalmad MyTelenor alkalmazàsunkkal könnyedén nyomon követheted. Ingyenesen hìvhatò roaming informàciò: +36203333333, Segélyvonal: 112.
A Voda ezt irta, nem mondom, hogy nem ferne ra egy a fenti alapjan torteno atfogalmazas, mert egymas kozt ingyen beszelos csomaghoz tartozo SIM, es egyertelmuen, elteveszthetetlenul itt biza egy budos szoval nincs leirva, hogy ingyenbeszed ha en hivok, az nyista. Ez olyan nyakatekerten van megfogalmazva, hogy jogilag azt mondja, ami van, de kurvara nem azt, amit a fogyaszto ert alatta:
Üdvözlünk Olaszorszàgban a VODAFONE IT hàlòzatàn!
Viszlàt EU roaming dìjak! Aktìv roaming tarifàd a Vodafone EU Roaming, mellyel hazai perc-, SMS és MMS-dìjaid mellett hazai adatmennyiségedet is felhasznàlhatod utazàsi céllal, külföldön. A nem Magyarorszàgra indìtott hìvàsokra ill. SMS és MMS üzenetekre a Szabàlyozott Euròpai Roaming dìjszabàs érvényes az 1. zòna orszàgaiban. A hìvàs- és SMS-fogadàs dìjmentes. www.vodafone.hu/euroaming
A 112-es euròpai segélyhìvò hìvàsa dìjmentes. Tovàbbi roaming informàciòért hìvd dìjmentesen a 1702-t! Üdvözlettel: Vodafone[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 590227 #49555 üzenetére
Ez marhára nem a te konkrét esetedre vonatkozik,ez általános tájékoztató.
A számlát nézve az égvilágon semmi problémát nem látok,a csoporton belüli hívások díjmentesek voltak, a csomag díjából lebeszélhető összeget felhasználtad,a roaming környezetben használt adatforgalmat nem számlázták.
Természetes,ha kintről magyarországi számokat hívtál az a "kedvezményes roaming hívás"az itthoni percdíjadnak megfelelően számlázták.
Semmiféle többlet díjat nem tartalmaz a számla.
Ha itthon telefonáltad volna el azt az időt ugyanennyit számláztak volna.Közben láttam a további hozzászólásaidat,te tényleg ennyire érthetetlen vagy?Jobban már nem lehetne elmagyarázni,mennyire nem jogos a felháborodásod!
Tényleg nagyon keveset telefonálsz,csupán e számla alapján összesen 768 percet beszéltél.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
törölt tag
válasz 590227 #49556 üzenetére
Újraolvastam az SMS-t: jogilag neked van igazad, ugyanis a szolgáltatótól kapott üzenet nem egyértelmű. Ebben a mondatrészben ugyanis egy szóval nem emlík meg, hogy ez a hálózaton kívüli percdíj az INDÍTOTT hívásokra vonatkozik. Nem lepődnék meg, ha rövidesen módosítanák az SMS szövegét.
Voda:
Telekom:
-
asdf_
veterán
válasz 590227 #49562 üzenetére
Korlátlanul ingyenes a csoporton belüli telefonálás MAGYARORSZAGROL INDITOTT HIVAS ESETEN.
Hatha igy leesik
A hívások nagy része hívásfogadás,ami ingyenes.Híváslista nincs.
Nem is kell, ott van, hogy 05.12 es 06.04 kozott 3 ora 44 perc 27 masodperc idotartamban te _inditottal_ hivast kulfoldrol magyarorszagra. Ennek tarifaja 19 Ft/perc. Ennyit is szamlaztak, tehat nincs gond. Ezt kozoltek is a welcome sms-ben, hogy nem ingyen lesz. End of story.
-
590227
aktív tag
válasz #08205312 #49564 üzenetére
Lehetek én is hibás,illetve az após és a párom.Hosszú évek óta nem nézem a telefon számlákat,amik nem hozzánk jönnek.Még neveljük a 9 éves lányunkat,és a 13 éves fiunkat,akik miatt telefonálok a külföldi tartózkodások alatt.Mélyen bennem van amikor a Vodafon átvert,izraeli,orosz,meg görög hívásokat számlázva ellopták a pénzem,aztán a panaszra jóváírtak 14000 ft-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz 590227 #49550 üzenetére
Mondjuk én azt nem értem, hogy 22 ezres számlával miért vagy még a flottában? Nem tudom, hogy mennyi netet használsz (a számla alapján alig több mint 1 GB-ot), de a Red M csomag 10990 Ft (hűség nélkül 11990 Ft) és ott hívhatsz még akár EU-s számot is ingyen. Meg van benne 4 GB net.
Egyébként érdekes, mert a honlapon meg 9990 Ft-ot írnak a Red M-hez, én az ÁSZF-ben szereplő árat néztem.
-
addikt
válasz 590227 #49567 üzenetére
Vodafon átvert,izraeli,orosz,meg görög hívásokat számlázva ellopták a pénzem,
Ja persze,ül egy ember az asztalnál,plajbásszal a kezében,és kitalálja,hogy na akkor írjunk már ezeknek néhány izraeli,orosz,meg görög hívást.
Ha kérnél most(akkor is kérhettél) részletes számlát,világosan látszana,pontosan mikor,milyen számot hívtál,mennyi ideig beszéltél.Enélkül csak találgatás az egész. az egész.
"Aki ad,az nyer"
-
590227
aktív tag
Elnézést kérek a kétkedésekért,valóban nem tartalmaz a csomag ingyenes roaming hívást.Két nappal ezelőttig erről nem volt tudomásom.A csomag az apósom nevén van,akivel nem élünk egy háztartásban.Tisztelettel köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat,a gonoszkodók meg legyenek boldogok.
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Július hatodikán lejár a szerződésem a Vodaval és valószínűleg számhordozással átmennék egy másik szolgáltatóhoz. Be kell jelentenem feléjük, hogy nem kívánok hosszabbítani vagy a számhordozás miatt úgyis szól majd nekik a jövőbeli szolgáltatóm?
-
thomas77
senior tag
válasz 590227 #49577 üzenetére
1-1,5 éve nekem is volt hasonló ügyem. Nagyon sokat telefonáltam és úgy tűnt hogy túlszámláz a voda. Aztán letöltöttem a hívásrészletezőt és összenéztem a telefonom naplójával. Szinte mp pontosan minden stimmelt. Nem is reklamáltam a vodánál.
A mi flottánkat 2 évente megújítja a vállalat. Ilyenkor mindig érdemes átnézni a változásokat a kellemetlenségek elkerülése miatt.
Más flottánál nem tudom, hogy hogy megy, de mindig érdemes képben lenni az aktuális kondíciókkal. -
lugosi
MODERÁTOR
Lejárt SIM kártya egyenlegét hogyan, és mennyi ideig kérhetem vissza?
-
szabacsik
őstag
Ezt csak offba merem lehet hülyeség:
2017 június elején kötöttem 2 éves red-et.
Olvasom, hogy év végén volt valami módosítás, de alig találok írásos infót, miszerint 2év hűség helyett már csak 1év van a módosítás óta? Ez valóban így van? Ha igen akkor visszamenőleg is érvésenyítették?Azért merem feltenni ezt mert a vodafone oldalán ahol írja, hogy meddig tart a hűségidőm csak egy "-" van. Azt hittem hibás az oldal, de van egy piciny reményem.
/\____/\
-
adam1400
tag
más aki e-mailbe kért függetlenitést annak is 15 munkanapot mondtak?
-
iday
aktív tag
Más is küzd ezzel a hiper-szuper havonta jelszóváltoztatással?
Eljött a nap hogy tudok tarifacsomagot váltani, de sehogy az ég világon nem tudok belépni.
Telefonon a vodafone alkalmazásba benne vagyok, de ott meg nem tudok tarifát váltani.
Már 3x kértem új jelszót, egyszer se sikerült gépen belépni.
2018-ba ennek nem így kéne működnie.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
TBMC
addikt
sziasztok!
elnézést, ha kicsit off, de segítséget szeretnék kérni.telekomosvagyok, DE tudtommal Egyiptomban elég jó a vodafone 4g lefedettsége.
Érdeklődni szeretnék, lehet-e itthon vásárolni olyan net csomagokat amely megfelelően fog működni Egyiptomban? Ill találtam egy marsaalarm oldalon, viszont nem tudom ez itthon is beszerezhető-e hasonló, vagy csak kint a helyszínen? (link)továbbá lehet wifi modemet is igényelni esetleg a vodafonnál amibe bedobnám a simet?
előre is köszönöm!
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Vodafoneos Samsung s4 mini!
Sikeresen függetlenítettem idős kollégám S4 miniét a vodafontól kapott kóddal.
Utána kért valami vodafone protect kódot, amit az ügyfélszolgálat megadott.
Azóta viszont képernyő feloldó kódot kéri, ami a gazdája szerint senki sem állított be.
Már minden létező kódot végigzongoráztam, ami eszünkbe jutott.
És semmilyen recovery lehetőséget nem ajánl fel.
Már 65x ütöttem be rossz kódot, és semmi recovery.
Adatvesztés (HR) nélkül van ötletetek?Előtte nem volt képernyő feloldó kód, mielőtt elkezdtem a folyamatot.
http://totesz.myminicity.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest