-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Somogy Kaposvár szintén, semmi hálózat
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Villa7
tag
Pápa újra jó a szolgáltatás
-
Bozek
nagyúr
válasz California1 #49790 üzenetére
Nem feltétlenül. Korábban írtam olyanokat is, amelyek olcsóbbak voltak akkor: [link]. A linkek már lehet, hogy mást mutatnak.
(#49800) bucihost: Mivel általában Sony telefont veszek, így engem ez a rész kevésbé érint. Ott az Xperia Care, az ~1 hét alatt megvan, futár viszi és hozza is vissz. Ismerős múltkor 4 nap alatt visszakapta a telefonját kijavítva, nekem is csak azért tartott tovább, mert volt benne egy hétvége is.
-
bucihost
senior tag
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Egy vodafonos számot,hogy tudok tiltani,h ne tudjon se hivni,se sms t küldeni ?androidos telefon[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Remekelek28 #49809 üzenetére
Androidnak a híváskezelő részben van tiltás funkciója.
-
Beniii06
addikt
válasz Remekelek28 #49809 üzenetére
Telefonfüggő, nekem miui alól:
tárcsázó -> beállítások -> tiltólista"Got any other secret weapons?"
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #49812 üzenetére
A 30 napos törvényi kötelezettség 2004-ben szűnt meg.
Ami most van: Törekedni kell a 15 napon belüli javításra. Ez azt jelenti, hogy ha igazolják, hogy bevizsgálták és megrendelték az alkatrészt, és ez utóbbira várnak, akkor a javítás lehet akár másfél hónap is. -
asdf_
veterán
válasz California1 #49812 üzenetére
Nope, torekedni kell a 15 napra cimu gumiszabaly van csak.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz mukibuci #49751 üzenetére
valamint (#49753) szabogabor10
hűha, azért ennyire nem fogalmaztam bonyolultan szerintem. A lényeg, hogy függetleníteni szeretném a telefont, nem az, hogy mire akarom használni, de egyedül a nyomoronc Vodafone kér érte 10.000 Ft-ot (többi szolgáltatónál ingyenes) annyit meg nem ér az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Onderon #49818 üzenetére
1. Menj be a Vodafone-ba és kérdezd meg ott is, hátha tudnak segíteni. Fura lenne, ha nem tudnák, hogy kinek a nevén van, hiszen valahogy csak meg kell állapítaniuk, hogy az eredeti tulaj kérte-e a függetlenítést.
2. Ahhoz, hogy be tudd kapcsolni a telefont, nem kell benne kártyának lenni. Innentől fogva meg tudod használni a Spotify-t, igaz, csak WiFi-vel. De az gondolom van, ha dokkolóba akarod tenni.(#49816) gabor9991: Azért a két eset egészen más. Ha nem tudja javítani, akkor azt 3 hónap múlva se tudja, szóval mindegy, hogy van törvényileg rá 30 napja vagy nincs.
-
Joker88
őstag
már lejárt hűségidejű előfizetést át lehet rakatni feltöltőkártyássá a telefonszám megtartásával ?
gondolom üzletbe tudják intézni..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Onderon
senior tag
Hogyan tudom? Aktiválódni szeretne és simkártyát kér. Resetelve kaptam meg. A telefonos ugyfelszolgalat azt mondta nem fognak tudni segiteni, mert csak a garanciajegyet talaltam meg. Es bar azon van szerzodes szam, azt mondta szinten hogy az nem eleg. Mindegy majd bemegyek, hatha.
[ Szerkesztve ]
-
dawez
tag
Sziasztok telefon fuggetlenitese telefonon keresztul is lebonyolithato a vodanal vagy feltetlen be kell mennem szemelyesen?
-
Cry0
őstag
sziasztok!
jelenleg a vodánál hogy működik az új telefon függetlenitése ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
bul07
nagyúr
Én úgy tudom hogy megy telefonon keresztül
Ha nekem pár hónapja már a Mifi router is megtudták csinálni akkor telefont miért ne
Kell a telefon imei száma meg azonosítani kell magát az embernek ahogy szokás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
xylevi
tag
sziasztok, rovid kerdes: Lengyelorszagba utazom hamarosan, feltoltokartyas vagyok, kapok minden feltoltes utan 500 mega netet, ebbol a keretbol siman netezhetek kulfoldon az uj roaming bevezetes ota vagy azt kulon szamlazza majd belfoldi adatforgalmi dijkent? koszi a valaszt elore is!
-
4Grider
nagyúr
válasz xylevi #49834 üzenetére
Ha kérdésed van, nem árt megírni a használt díjcsomagot.
A leírás alapján ez talán a Vodafone Net+ lesz. Ott a 3000 Ft feltöltésre adott 500 MB net bónusz az ÁSZF szerint belföldi adatforgalomra használható. Fizess elő megújuló mobilnetre (amit ne felejts el lemondani 30 nap múlva) az most kétszeres adatforgalmat ad (nyári akció).
Ja és felejtsd el ezt a díjcsomagot. Ha a 3000 Ft-ot minden hónapban leforgalmazod, akkor az 500 MB net mellé volt 61 sms-ed vagy perced. Míg ha váltasz tutira, akkor havi 3000 Ft-ért 1245 Ft-ért veszel 1 GB netet és marad 92 percre vagy sms-re elég egyenleged havonta...[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
válasz #08205312 #49835 üzenetére
hu, koszi, es mi a legjobb konstrukcio, hogy kulfoldon is netezzek? van valami ilyen par napos adatvasarlasi lehetoseg vagy csak siman netezzek es 1MB-onkent szamlazzak (mennyi 1MB?)?
4Grider, ezer eve ez az opciom van, nem tudom mi a neve oszinten szolva, feltoltes utan jon az SMS, hogy mennyi netem es percem van, hozzaadja az elozo havi maradekhoz, tehat gorgeti...most mondjuk 5000el toltottem fel es 1 gigat kaptam...de akkor ezt nem tudom hasznalni kulfoldon utana nezek annak, amit irtal...azt lehet hasznalni kulfoldon is?
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
válasz 4Grider #49838 üzenetére
koszi a tippet! errol van szo ugye? itt van olyan, hogy Egyszeri meg Ismetlodo...ha egyszerit valaszt az ember, akkor dragabb...ezt a logikat kovetve ha beallitom az ismetlodot es lemondom majd 30 nap mulva, akkor azzal ki lehet trukkozni az Egyszeri felarat? es az Ismetlodonel ott van, hogy 1+1 giga, az Egyszerinel csak siman 1 giga...ja es meg egy kerdes, ez ugye nem csapja felul a masik net opciomat, ami eddig volt? mert ott gorgettem 2 Giga netet es sok 100 percet, azt nem szivesen nullaznam...
-
xylevi
tag
válasz #08205312 #49841 üzenetére
oszinten szolva eleg keveset telefonalok, de azt minden iranyba kb. ugyanolyan mennyisegben...tehat akkor 1 giga ismetlodot es lemondom majd...de nem ertem, akkor miert van ilyen, hogy egyszeri net ennel, ami dragabb? nem az van, hogy ezt az ismetlodot igy X honapig nem tudom lemondani?
ja es akkor megmarad a net+perc gorgetett dolgaim tutira? koszi!
8, ja, toltom 30 naponta...es most hogy mondod, tenyleg nem ment sosem 2 giga fole
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hali!
szeretnék a mobilomon netezni, mert a saját simem céges és azon nincs net.
olyan létezik-e, hogy csak egy sim, amire nem fizetek semmit, csak a netet havonta? nem akarok vele telefonálni meg semmit, csak netre kellene az a sim. mondjuk ha nem netezek éppen az adott hónapban akkor ne kelljen fizetnem, vagy csak egy nagyon minimális pízet.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Egy használt vodafone függő telefont (iPhone SE) szeretnék függetleníteni. Nem én vagyok az első tulajdonos és nem írtunk adásvételit sem. Kérdésem, hogy ha nincs tartozás a telefonon, akkor ha beviszem a vodához függetlenítik nekem? (IMEI alapján be tudják azonosítani a készüléket)
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz koma106 #49847 üzenetére
nem függetlenítik,vagy kell a számla vagy az eredeti tulaj kérje a függetlenítést,de nem tartom azt sem kizártnak,hogy ha a kezedben van a számla akkor nem fognak még kérni egy meghatalmazást is.
egyébként telefonon keresztül is lehet intézni az eredeti tulajnak ezt is és be sem kell menni.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest