- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
A voda honlapján merre vannak a hívásdííjas kedvezmények? Márha van ilyen Mert nem találtam
-
Oliverda
félisten
válasz wagabond #3802 üzenetére
Menj a logoutra és írd meg ott a marha-ságaidat, felesleges itt feszültséget gerjeszteni.
mod: Nagyon helyes! Akkor kérdem én mit keresel még mindig ebben a topikban?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Roland76
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm is szeretne Vodafone Internet Fix előfizetést; mondása szerint nem BAR listás, nem volt soha tartozása, nem állt kapcsolatban adósságrendező céggel. A szerződést azonban csak 80.000.-Ft kaució ellenében kötheti meg 2 éves hűségnyilatkozat esetén. Nekem ez azért is fura, mivel én mem voltam éppen ilyen makulátlan helyzetben, ennek ellenére nekem csak 40.000-t kellett fizetnem.
Mi alapján sorolhatja be a Voda, hogy ki mennyire számlaképes és hiteles ügyfél, mert nekem teljesen logikátlannak tűnik, hogy kivel kötnek szerződést, x kaució ellenében és kinek nem kell fizetni semmit.
Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata? -
legiaap
félisten
Hali!
Akik használnak ilyen vodás 5000-es modemes netet azok válaszoljanak ha tudnak a következőre:
Miért nem tudok online rádiót hallgatni?
Mi lehet a gond?
HSDPA-n vagyok fenn és mégsem tudok hallgatni.
Meg az utorrentem is mindig meghal töltés közben. Tudom nem lehet tölteni, de 5 gigáig igen is lehet csak nem szabad tullépni.
Szóval?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
Ismét kitakarítottam a topikot pár nem ideillő hsz.-tól.
A jövőben mellőzzétek az offot és egyén nemkívánatos megnyilvánulásokat.
Amennyiben mégis folytatnátok, privátban tegyétek.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
adnoctum18
senior tag
Üdv!
Kérdés:
Adott egy vodás telefon,ami nem az én nevemen van,de szeretném átíratni az enyémre.
A gond csak az,hogy a teló összes vodás papírja elveszett...
Ezek nélkül nem lehet végrehajtani az átíratást ugye?---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #3816 üzenetére
Tárgytalan,meglett sry mindenkitől!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
wwhy
veterán
Ezt olvastátok?
Cseretelefon aranyárban a Vodafone-nálELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bryndza
tag
viszont én azt hallottam hogy vf a rock n roll csomagokat mexünteti, asszem ez vár a selectre is.
állítólag áprilisban módosítják az ászf-et.
ti mit tudtok erről ?ami engem illet, én azonnali hatállyal fel fogom akkor mondani ha változik - nyilván nem előnyösen ...
a vf-nak ez miért jó ? valószínűleg majdnem mindenki ezt fogja tenni. elvesztenek egy csomó előfizetőt. nem értem.
-
-
Womb
senior tag
Nem tud valaki infót arról,hogy Csepelen miért nincs,vagy miért akadozik a Vodafone szolgáltatás?
-
ddddd4
tag
Tudna valaki ebben segíteni? [link]
Vodafone
-
Hequila
őstag
Az ilyen "hozd be a szemeted, kapsz érte 10 ruppót" akción belül próbált már valaki hiányos készüléket bevinni? Vagy elhajtanának egy olyan telefonnal, aminek nincs meg a kijelzője? IMEI a matricáról leolvasható...
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
embe
nagyúr
válasz Hequila #3836 üzenetére
Hali!
A honlapjukon olvastad a részvételi szabályzatot? A készülékről csak ennyit ír:" 5. Az Akciós kedvezményhez való jogosultság feltétele, hogy a Használt készülék IMEI
száma beazonosítható legyen. Egyéb használt tartozék leadása – pl mobil töltı,
akkumulátor, elılap - lehetséges, de az Akciós kedvezmény összegét ez nem változtatja.
A készülék típusa, kora és mőködıképessége az Akciós kedvezmény mértékét nem
befolyásolja. Az Akciós kedvezmény jelen Akció keretében és feltételei szerint vásárolt
készülék esetén kizárólag egyszer vehetı igénybe, azaz több Használt készülék leadása
az Akciós kedvezmény mértékét nem befolyásolja"Az akció teljes leírása itt van: [link]
Amúgy nézz szét alaposan mert az árakat több készüléknél felemelték az utóbbi 1-2 hétben. Gondolom készültek erre a "hozd vissza" akcióra
..ja és még valami. a rom-ram teszi a dolgát[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Az alkohol mindenre jó hatással van ezek szerint....még a SIM-re is
-
Dundy
tag
Kérdezem Den80-tól, illetve bárkitől, aki az E620 Tool-t használja, hogy sikerült azt mát megoldani valahogy, hogy Windows bootoláskor az E620 Tool-lal automatikusan csatlakozzon is?
VMCvel könnyen megoldható volt, de az E620-nál még ezt nem sikerült megoldanom.
-
den80
tag
e620 tool nem csatlakozik
automatikusan
most próbáltam ugy, hogy
az indítópult mappájába behúztam a
e620tool -t, meg a hálózati kapcsolatokból a VMClite nevü csatlakozást, amit ugy állitottam be hogy ne kérjen se név,jelszót,se telefonszámot megnyitáskor
így restart után szépen indul együtt a kettő, és fel is tárcsázpróbáld meg
volt, van, lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest