- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Akár hogy akarom, nem tudom megrendelni sms-ben a mobilinternetet. Beírom a +NETPLUSZM kódot, el is küldöm a megfelelő számra, erre a válasz SMS-ben azt írja a T, hogy hibás a klucsszó.
Mi lehet a probléma?
-
Melack
veterán
Sziasztok! Telekomnál van tört hónap számlázásban? Azaz ha most rendelnénk társkártyát, akkor időarányosan kell kifizetni a havidíjat? Köszönöm előre is a választ!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zoli62
addikt
Mit gondoltok, a Go! Net április megszűnése után a NetPluszhoz lehet kérni Duplanet 400-at?
-
1430
senior tag
válasz zoli62 #41361 üzenetére
Egyrészt áprilisban a Go!Net nem szűnik meg, csak lezárásra kerül, így akinek van Go!Net (vagy Mozaik díjcsomag) + Duplanet 400 kombinációja, az továbbra is használhatja, megkapja a kedvezményt. Ha viszont lecseréli a Go!Net-et (vagy kivált Mozaikból vagy Mozaik mellé NetPlusz-t aktivál), netán elfelejti időben megújítani a vezetékes interneten a hűséget, annak elvész a kedvezmény és nem is kaphatja vissza.
De hogy konkrétabban is válaszoljak, áprilistól sem fogják engedni a NetPlusz + Duplanet 400 kombinációt.Melack
Minden (havidíjas) hívószámhoz tartozik egyedi adatforgalmi fordulónap, de adatcsomag aktiválás előtt legfeljebb ügyintéző tudja megmondani, mikori napot kaptál. Adatcsomag (akár csak a díjcsomaghoz tartozó alapcsomag) aktiválása után viszont (ahogy dedike is írta) SMS-ben megkapod a napot, illetve akkortól (fordulónapos adatcsomagoknál) az adatforgalmi tájékoztatóban is megjelenik (lekérdezéskor), hogy a felhasználható keret meddig érvényes.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MrSealRD
veterán
válasz dedike #41363 üzenetére
Mikor váltottam Move XS-re nekem elküldték SMS-ben a fordulónapot.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
1430
senior tag
válasz dedike #41363 üzenetére
Nem egészen értem a kérdést. Mire kell ez az információ, ha még nincs adatcsomagod, illetve miért fontos ez, ha úgyis a teljes adatkeretet megkapod (részarányos áron) az aktiváláskor (és ekkor a fordulónapot is megtudod)?
-
Melack
veterán
-
Richee11
senior tag
Arra valaki tud magyarázatot, hogy miért nem tudom megrendelni a mobilnetet a kártyás telefonomra? Próbáltam lemondani az előzőt, de az írják, hogy a GoNETXL-t már nem hosszabítják meg, amit értek is. De akárhányszor elküldöm sms-ben a rendeléshez szükséges kódot, egyfolytában azt a választ kapom, hogy hibás a kulcsszó. Pedig azért nem olyan nehéz beírni azt. Valaki tud esetleg megoldást?
-
1430
senior tag
válasz Melack #41366 üzenetére
Egyrészt ha rendeltétek az új előfizetést, akkor azt aktiváltatni kell (telefonszám + jelszó ellenében a 1430-on vagy a Video Call Centerben ). Ha már úgyis vonalban vagytok az ügyintézővel, akár rá is kérdezhettek az adatforduló napjára, de ha ezt elfelejtenétek, viszont olyan díjcsomagot választottatok, ami eleve tartalmaz adatot vagy külön adatcsomagot (is) aktiváltattok, akkor úgyis lemegy SMS-ben a fordulónap.
A lényeg, hogy nem kell ennyire "ráparázni", nincs akkora jelentősége az egésznek, mint amennyit eddig beszéltünk (írtunk) róla.Richee11
Szerintem itt lenne az ideje hivatalosan felvenni a fentebb említett elérhetőségek egyikén a kapcsolatot a szolgáltatóval.
Vagy próbáld meg más csatornákon is a NetPlusz aktiválást (1777-es automata vagy *111#).[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ok, nem is ezen van a hangsúly, hogy mikor van Csak sose volt még olyan, hogy nem a nevemen volt az előfizetés. És amit írtál, jól jelzi, hogy párom jelszava is kellene az aktiváláshoz. Azzal meg meg kell várnom akkor
Más: azt nem tudod, hogy a 920as meddig lesz elérhető?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
félisten
Üdv!
Volna egy kérdésem!
Van két előfizetésem, a korábbiról már lejárt a hűségidő, az újabb csomagról még nem (mindkettő az én nevemen van). A régit meg szeretném szüntetni, de a számát szeretném átvinni az új csomagra, annak a számát viszont töröltetni szeretném.
Lehetséges ez, és ha igen, akkor mennyibe fáj?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tylerddd
veterán
A T még mindig 15k-ért függetleníti a készülékeket?! Ha törlesztőre hoztam el, de még nem járt le, akkor is megcsinálják?! Van-e valami egyéb, úgymond rejtett költség ezen felül?! iPhone-nál is megoldható?! Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Használt xperia mini mikkor lesz újra készleten?
-
I2oli
tag
válasz tylerddd #41373 üzenetére
Úgyvalahogy:
14.3.2.2.Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM) Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év
[ Szerkesztve ]
-
D@ve89
tag
Dehogy kapcsolják ki bővítő aktiválásakor a netedet, olyankor kibővítik az eredeti limitet a limitbővítőben foglalttal. Majd, ha lemondod a bővítést, akkor lekapcsolják a netet, és ilyenkor kell telefonálni, hogy aktiválják. Ez minden díjcsomag esetében így van, és valahol le is van írva a részleteknél a díjcsomagoknál.
-
n00n
őstag
válasz D@ve89 #41379 üzenetére
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam. Nem azt akartam írni, hogy olyankor a Like internet kerete elveszik, hanem azt deaktiválják és "hozzáadják" az új internethez. Mert egyszerre kettő csomag nem lehet aktív. Viszont amikor lemondod az új internetet, akkor nem kapcsolják vissza a régit. Remélem így érthetőbb.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Mobilinternetet akarok a kártyás telefonomra. Meg is néztem a lehetőségeket, és ott is van a NetPlusz M ami a maga 500 megájával elég is lenne. Belépek a My-T...-be hogy megrendeljem, erre ott olyanokat ír, hogy GoNet M meg azokat amik már megszűntek. Ilyenkor mi van?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
T-Mobile (Telekom) Domino Nap feltöltőkártyás vagyok. Tegnap összesen egy 17 másodperc telefonálásom volt délelőtt 47 forintért. Ezzel még nincs is gond. Este 8-kor megnézem az egyenlegem 501 Ft. Az pont elég holnapig 1-2 fontos hívásra utána feltöltöm. Negyed órája jön az SMS, hogy egyenlege 300 forint alá csökkent töltse fel kártyáját. Új egyenleg 99 Forint.
Mi volt ez a 402 Forint levonás?
Nem SMS-eztem, nem fizettem elő semmire, nem neteztem, itt volt az íróasztalon a telefon és jött az üzenet.
Ha esetleg lenne valami egyéb tarifás díj azt hogy mondhatom le?
Van egy 3 telefonos kedvezmény, de az nem az én telefonomra van írva.
Live poor, die rich.
-
Yocooka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 30-as domino kártyám,ami azt írja, hogy: Egyenleg 0Ft.Feltölthető 2014.02.12-ig
Ma ugye 17.-e van, akkor már halott? Megmenteném ha lehet, most találtam rá. -
MrSealRD
veterán
Adatforgalom számlázás és a fordulónap nem függ össze?
Február 7-én csomagváltás és közlik, hogy 14.-e a nap forduló. (30MB adatforgalmat tartalmaz)
Február 9-én Netplusz M megrendelés.Tehát, 14-ig volt összesen 530MB adatforgalmi keretem. Majd 14-től ismét 530 MB-om lett és március 14-től ismét újratöltődik...
Mi történik ha március 31-én lemondom az netplusz M-et? Kitart a következő fordulónapig a keret, vagy azon nyomban le is veszik?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
Sziasztok!
Le akartam kérdezni a weboldalon az önálló mobilnet előfizetésemhez tartozó adatforgalmi egyenlegemet, erre:
"Hiba! Jelenleg nincs megjeleníthető adat!"
Hihetetlen, hogy még mindig nem sikerült normálisan megcsinálni a weboldalt. Persze a Telekom app se írja nálam továbbra se az adatforgalmi egyenlegemet. Döbbenetes, amit mostanság a műszakisok művelnek
Ha kiszámlázzák a 4x56 Ft-ot a lekérdezési kísérletekért, akkor nem fogom annyiban hagyni a dolgot, az biztos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
taip
senior tag
válasz szabogabor10 #41395 üzenetére
Ja, én is pont a hétvégén akartam megnézni, hol tartok, aztán láttam, hogy 56 vagy hány Ft-ért lehetne lekérdezni. Ráadásul, mindenféle apróbetűben közlik, hogy ez nem mindig megy és akkor sem friss.
Azt még megértem, hogy nem percre kész, hanem azt hiszem 6 óránként frissül (elvileg). De olyat is olvastam, hogy a fordulónapot követő 1 héten belül ne is akard lekérdezni, mert nem fogja tudni megmondani. WTF??
Az 56 Ft meg milyen kicsinyes dolog már... nem a Gizikének kell kézzel kikeresni minden alkalommal egy táblázatból, hanem automata rendszerből jön, akár ingyenes is lehetne. Na jó, kompromisszumkész vagyok, legyen csak naponta 1 ingyen.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Mennyi a minimum összeg, aminek egy Dominos kártyán lennie kell?
Felmerült bennem, hogy veszek még egy Domino kártyát csak arra, hogy a különböző online shop regisztrációknál annak a számát adjam meg. Most is belefutottam egy olyanba, hogy az szerepelt az ászf-ben, hogy hozzájárulok, hogy az adataimat direkt marketing céljára felhasználják, ill. harmadik partnernek továbbadják. Persze nem regisztráltam, de gondoltam ilyenkor megadnám az adott domino számot, amit csak akkor használnék, amikor pl. a szállítót vagy a megrendelés visszaigazolását várom. Egyéb esetben meg hívogathatják a "marketingesek" a fiókban heverő kikapcsolt telefont. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Most, mozaik XS-em van. Úgy döntöttem, nem várok tovább Lg G2 vel, nem várok akcióra, mert már kész vagyok mostani telefonomtól. Hiába nézem csomagokat, sehogy se jó. Drága a kezdő, még a törlesztő elmenne. Viszont,úgy vettem észre, hogy 2 év hűség az előfizetésre és a tarifacsomagra, akkor nem olyan magas a kezdő. Ámde. Megtetszett a move XS. Nekem jobb, nem beszélek annyit, inkább net. S ehhez a pl. netplusz L. És árba ugyanott vagyok, sőt, több internet.
Namost, átváltok most, és azután esküt teszek erre a két dologra.
Szerintetek? Van valami hibás felvetés a képletembe ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- macOS PC-re
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs