Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bon

    őstag

    Levelezés kérdések:

    Microsoft 365 Vállalati verzió. Előfordul, hogy adott dolgozó nevében (jellemzően főnök) kapnak a munkatársak levelet, hogy utaljanak ennyi meg annyi euro-ot. Legutóbb már tökéletes magyarságban. Persze nem a főnök írja ezeket. Ha a levelet megnyitják Outlook-ban akkor az jelzi, hogy nem hitelesített felhasználó, sőt ha ráviszik az egeret a címre akkor már látszik, hogy ki is valójában a feladó, pl valami orosz domain. Ha mobilon nyitják meg ott meg simán valósnak látszódik minden. Lehet e valamit csinálni az ilyen átverések ellen?

    A második kérdés a főnök levelezésével kapcsolatos. Rengeteg levélszemetet kap napi szinten és zavarja. Ez még a régi levelező szolgáltató hozománya, mert ott nem volt spam szűrés és a címe és a domain maradt a régi csak átjöttünk kezdetben még Office 365-re. Az ő címe esetén van e valami lehetőség a sok levélszemét megszüntetésére, tiltására?

    Köszönöm a segítséget.

    A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

Új hozzászólás Aktív témák