- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Másfél millió forintos autót mutat be a Dacia
Külsőre bejön. Azért egy 1.2 vagy 1.4 moci beleférne.
-
AMD Power
titán
Nem láttam sorry....
Ezt nézd meg mit találtam!
RENAULT THALIA 1.4 Authentique
Egy évvel ezelőtt amit kipróbáltam, egy ugyan ilyen csak felni nélkül volt 650e Ft. És az volt akkor az egyik legolcsóbb ebből a kiadásból a használtató.hu-n.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Füge007 #8857 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Füge007 #8859 üzenetére
Az enyém is... 14.8 - 15.2
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AMD Power
titán
Durva... kereskedő akit írtam 1 hónap alatt 2db autót adott el összesen.
De nagyon jó árban van az Thalia....
-
mycso
Topikgazda
válasz AMD Power #8862 üzenetére
Aha, csak itt pici számtani bakik vannak. Nekem kb. átlagos keresetem van. És 500ft-al kb. a fizetésem 20%-a egy teli tank.
Tehát jók ezek az elemzések csak 0 realitásuk van.
Vagy én vagyok eltévedve, ugyanis a cikk szerint akkor olyan 240k NETTÓ az átlagkereset...(én nem tapasztalom ezt az átlagkeresetet)“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Füge007
senior tag
válasz AMD Power #8862 üzenetére
Ki mondott már ekkora ökörséget?! Ahogy megyünk keletebbre egyre rosszabb a helyzet, a szomszédaim már alig autóznak, én a munkám miatt megyek, de örömkocsikázásról már szó sem lehet. Régen ha volt kedvem hétvégén elugrottam valamelyik barátomhoz, nem számított 2-300 Km, na ilyen ma már nincs. Egyre több a béna sofőr, amin nem kell csodálkozni, hisz alig vezet, ilyen árak mellett hogy tanuljon meg vezetni normálisan.
Füge
-
Füge007
senior tag
Majd a tapasztalataidat oszd meg velünk, kíváncsi leszek, milyen lesz vele autókázni a benzinhez képest.
Mindig ezzel jönnek, nyugaton még drágább a benzin, ez mekkora a szöveg. Bátyám 15 litert vesz 1 órai béréből Ausztriában, én Magyarországon 2 litert, csupán ennyi a differencia.
Füge
-
HeavyToys
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám, hogy az 1.5 DCI (106Le)-ős Megane II-ben lévő motor hűtővize, a vezérműszíj csere óta folyamatosan fogyogat. 4-5 ezer kilométerenként 7-8 deci. Folyást sehol nem láttam, a motor jól húz, nem füstöl. Van esetleg valami tippetek, hogy mi lehet a hiba okozója?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv!
-
Manitou
veterán
Nekem pl 4 éve nem emelkedett a fizetésem.Sőt még örülhetek ,hogy nem volt fizetéscsökkentés, mert ez is be volt jelentve, hogy a válságra való tekintettel, lehet ez is elképzelhető. Mennyi is volt 4 éve a benzin? 250 körül talán. most meg 440. No comment.....
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
válasz Füge007 #8868 üzenetére
Ott pont!
A "kint sincs kolbászból a kerítés", "minimálbérből kint sem lehet megélni" szöveg is ott bukik meg szerintem, hogy pl. egy németnek megélés nem azt jelenti, mint a magyar minimálbérből bűvészkedő többgyerekes családoknak az életszínvonala. Remélem érthető amire gondolok.
-
rob210
Topikgazda
válasz Manitou #8872 üzenetére
Én januártól 6500.- al keresek kevesebbet az étkezési jegy megvonása miatt.
A benzin több szóval nekem forditottan arányos ez a dolog.
500.- nál nekem is le kell tenni az autót, mert akkor már nem nyereséges elmennem a másik munkahelyemre.
Azaz kiesik egy kereset de még úgy is jobban járok, mert 500.- os literenkénti benzin árral már csak visz nem hoz a konyhára.Renault power
-
AMD Power
titán
Nekem - 8000e kafatéria , és - jutalék. A jutalék mértéke változó volt persze ,de volt olyan hónap mikor ez havi 30e Ft Nettó is volt. De átlagban mondjuk egy 15e Ft.Összeadva a kettő már majdnem havi 30e Ft mínusz.
Ha valaki elmeséli egy külföldinek ,hogy itthon mennyi a pénze és ehhez képest mi mennyibe kerül azoknak csak guvad a szeme és hitetlenkednek,hogy ez nem lehet , mert ennyi pénzből nem lehet megélni. Nem 1x volt már ilyen velem.
Meglesz nyárra az 500Ft/l benzin ár.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz AMD Power #8880 üzenetére
94-95 től már szervósak ha jól tudom, vagy legalábbis van közöttük szervós.
De szvesz ilyen kis autónál nem biztos, hogy van értelme csak egy plusz hibaforrás.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Füge007
senior tag
válasz HeavyToys #8877 üzenetére
Valami tömítés gond lesz, olyan parányi szivárgásra gondolok ami szinte nem is látszik. Menetközben meg egyszerűen elpárolog, vagy pl az utastérben felszívja a kárpit, álló helyzetben meg mivel az a csekély nyomás sincs a rendszeren szinte észrevehetetlen, erre utal a mennyiség is.
Füge
-
gabx76
őstag
válasz Füge007 #8886 üzenetére
Üdv! Nekem tavaly volt hasonló problémám. Lassan fogyott a hűtővíz, és mivel fekete a kocsi nálam látszottak a nyomai itt-ott fröccsenő víz nyomai a motortérben.
A termosztátnál volt szivárgásom. Leszigetelték szervízben, azóta minden OK.szerk.: Igazából nem neked kellett volna válaszolnom, hanem HeavyToys-nak, de most már mindegy, remélem olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Ma végre megérkezett az új felni/nyárigumi szettem, épp ideje volt lecserélni a télit. Összehasonlíthatatlanul jobb így vezetni. Ráadásul jobban is néz ki.
Megnéztem a fékeket: A hátsók teljesen rendben vannak, az első még kb 5mm, a tárcsa 1-2mm-rel a határ felett. Szóval egyelőre őszre halasztottam a fékpofa/tárcsa cseréjét. akkor is csak elöl kell szerencsére. Viszont a futómű kicsit elöl kopogós, azt jövő héten megnézetem. Remélem, hogy csak gömbcsuklókat kell cserélni!
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
na urak kérdésem van aki megválaszolja azt meghívom egy virtuális sörre. egyesböl kettesbe váltáskor furcsa koppanó hang jön a váltóból, semmi baja megy minden sebességet bevesz de mi lehet ez a hang? nem csak időnként,hanem minden egyesből kettesbe váltás alkalmával jön a koppanás nem katt kopp! és csak ennél a váltásnál másik sebességeknél nem.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz AMD Power #8894 üzenetére
nem dobja ki mint írtam az egyetlen jelenség a hang.
szépen veszi a sebességeket kipörgetve is minden oké a szinkorn gyűrűk rendben vannak, a váltó nem búg, tolatáskor is minden oké, de ez a koppanás megvan.én a váltótartó bakra gyanakszom, mert ebben a fokozatban a "legerősebb" a kocsi itt tudja a legnagyobb nyomatékot kifejteni, legalábbis a vezetési érzete itt olyan.
nem hiszem, hogy váltón belüli hiba lenne.
Renault power
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Megane II gyári alufelnit mivel lehet tisztítani.
Az elsők teljesen be vannak feketedve, első kísérletre Lidl valami fekete fújós, de semmit se ér.
Gondoltam, csak megkérdezem, előre is köszi a választBy.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest