- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
ok, de azért ha megnézed most is tudsz olyan kocsit venni, aminél alig kell valami hibától tartanod
pl. egy 1.3-as suzuki swift esetében 80% os valószínűséggel kopó dolgokon kívül semmit nem fogsz cserélni 10 éves koráig
és erősebb, gyorsabb, megbízhatóbb, biztonságosabb és sokkal környezetkímélőbb mint pl. egy lada volt újkorában
szerintem ez pl. egy korrekt összehasonlításaz a baj ebben a régi-új vitában, hogy olyan új kocsikat hasonlítanak a régiekhez, amik sokkal többet nyújtanak és így nem is lehet fair a hasonlat
pl. olvastam oylat hogy miylen jó a 30 éves 300d merci, merthogy a mostani e-osztályt miylen drága fenntartani
dehát azért a mostani e-osztály 3-4 szer olyan erős, nagyon biztonságos, 180-al mész vele az autópályán, belül teljes csend van, 100 féle extra van benne
egyszerűen össze se lehet hasonlítanihasonlítaná egy mostani dacia loganhez, mert a csillagon kívül az elején (meg az ezzel járó presztízsen) annyit nyújtott (vagy kevesebbet) mint az....máris látná, hogy nem drágább a fenntartás
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Füge007
senior tag
Nem jól indulsz ki, itt nem az a kérdés, hogy melyik a joban felszerelt, meg. melyik mennyit megy. 2002 óta egyre silányabbak az autók, és ez márkafüggetlen. Tegnap leültünk a szerelőnél dumálni, szomszédom venni akar kocsit, mondjuk gépészmérnők nem hülye a dolgokhoz. Végülis mindhároman szakmabeliek vagyunk, de a szerősrác van benne legjobban. Több márkát szerel, erre a kérdés felé, milyen kocsit vegyek? Erre ő a szomszéd barátomnak, nem tudok javasolni semmit, mert engem aztán ne szidj.
Nem érdekes, nem vágott rá egy bizonyos márkát, tipust. Mert nem mer felelősséget vállalni
Lada 60-as évek technológiája, Suzuki 90-es évek 30 év külömbség. Egyszerűbb felépítés, olcsó szervizelés, és azért tegyük hozzá bírta a strapát, persze abban pedig jó a hasonlat, hogy "népautó" mindkettő.
Alapvetően talán azt sírjuk vissza, hogy azokat tudtuk tankolni, illetve apropénzből szervizeltük.
Lehet a ladámba nem volt semmi extra, mégis szép emlékeim vannak róla. Más volt abba beülni mint a mostani csilivili csodákba. Nemhiába van egyre több ember aki odavan a veterán kocsikért.
Füge
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
egyszer tankoltam bele, amikor elhoztam. Azóta nem tettem bele A piros meg a keréknyomás miatt világít... eléggé idegesítő
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Füge007 #7506 üzenetére
Soromponal volt az a piros
-
Laraxior
titán
légzsák miatt narancs service felirat villog.
A piros a pótkerék miatt van, mert abban nincsen guminyomás érzékelő."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NTonee
veterán
Most a V6 Laguna 2 a problémás, vagy szimplán a Laguna 2? Csak mert jó néhány fut az ismerőseim segge alatt, és igaz, hogy nem felhőtlen egyik kapcsolat sem , de mindenkié megy, ahogy kell. Szomszédomét mindennap látom, és vigyorogva száll ki belőle.
Na csak azért kérdem, mert én is Lagunát szúrtam ki a Mégane utódjaként.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
őstag
nem szalonból vettem, hanem az első tulajtól kb. 110 e km-el (azthiszem, akkor volt kb 6 éves...2007 körül vettem, 2001-es kocsi volt) vezetett szervízkönyvel, a szalonban leellenőrzött teljes szervíztörténettel
kb 25 alkatrész volt felsorolva garanciális csereként, azthittem ezek után nekem alig kell majd hozzányúlni valamihez
kibaszott nagyott tévedtemcryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
gyújtótrafók, kormánymű, keréknyomás szenzorok, légzsák visszajelzők, hosszbordásszíj (az autó füstölt, mert megszorult egy görgő), kulcskártya, központizár, fékek (kopás miatt, tehát ez végülis nem hiba volt), tolatóradar
illetve különböző illesztéseknél szivárgott a motorból az olajezen alkatrészek hibájára emlékszem így 3 év távlatából
az autót kb 1 évig (20e km max.) használtam, és megismétlem a kocsi első tulajos, 100%-ig leellenőrzött 110e km-t futott darab volt, nem egy széthajtott fos, mint amilyet a fórumtárs vett elmondása alapjánvégülis lehet hogy csak nem volt szerencsém....
-
Laraxior
titán
-gyújtótrafóra van megoldás a megfelelő márkával, már korábban írták.
-kormányművem rendben van
-keréknyomás szenzor, is helyén van, csak ki kell cserélnem a jobb első pótkereket mihelyst találok rá gumit.
-légzsák visszajelző különösképpen nem érdekel, de megnézettem, a kormány mögött kis szalagot kell kicserélni.
-a hosszbordásszíj meg... ha normális ember cseréli a vezérlést akkor az garanciát is vállal rá, akkor pedig ilyennek nem szabadna bekövetkeznie,mert ez elég súlyos hiba.
-Kártya olvasó nálam is volt hiba, de kicseréltette az előző tulaj
- meg a szivárgás, az megvan nálam is... de én egy 10 éves autót vettem, alig több mint félmillióért.. és tisztában voltam vele hogy kell rá költeni.
Ha 20ezer km alatt jöttek ki nálad ezek, akkor nekem 3 évig nem lesz gondom vele
Két hét alatt mentem vele köbö 120km-t
Nekem itt városi közlekedésre teljesen megfelel.[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
Hát nem tudom, ez elég sok hiba.
Félre értés ne essék elhiszem neked, de ez annyira sok hiba, amit kételkedve fogad az ember.
Mert ami lagunánál örök hiba mondani típus hiba, azok a szilentek amiket zabál,
a gyorsan elkopó bőr borítás, mert elég vékony és rossz minőségű bőrt kapott, az elektromos részen a gyújtástrafó ami a 16 szelepesek első szériánál mindnél hiba nem csak a lagunánál, de ez orvosolható ha nem SAGEMET rak vissza az ember bele. Illetve ami még típushiba az az olajszivárgás.
A többi hiba nekem újdonság és azokkal szerintem csak te fogtad meg az ISTEN lábát ha mondhatom ezt átvitt értelemben.Mint azt már annyiszor mondtam jó márkából is lehet rosszat kifogni meg rosszból is jót.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
Ezt a cikket tudom javasolni olvasásra.
A laguna drága vétel lesz és nem az ára miatt!!!
Nem tudom milyen adót fog még kitalálni ez a b.zi, c.gány, de köszönöm a F.desz választóknak De akár azt is írhatnám köszönöm neked EmeseNa mindegy ez nem a politika topik.
Renault power
-
Laraxior
titán
már kiszámoltam a másik topikban hogy én most 70.700ft-ért irattam át + ugye a 12k, de azt nem számolom az marad. Jövőre nekem 110k lett volna.
-
őstag
teljesen abnormális dolog folyik
olyan szinten vannak az adók, hogy bármilyen vállalkozásba fogni csak akkor érdemes ha adót csalsz....
ahelyett, hogy hozzányúlnának a nyugdíjakhoz és egyéb kiadásokhoz, amiket nyilvánvaló hogy nem tud jelen szinten fizetni az ország, nevetséges, kifizethetetlen magasságba emelik az adókat[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
a légzsák nem működik, ezt jelzi is a computer
De ez engem különösképpen nem érdekel. Van ennél égetőbb tenni is az autón Ez lesz a legutolsó amit megcsináltatok rajta."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Manitou #7530 üzenetére
Még az is lehet belőle egyszer Bár kétlem hogy ezután be fogok ülni egy "fapadosba" Ez túl kényelmes, és szinte minden van benne ami kell.
Amúgy meg mostanában úgyse költök semmire, már a szgépet is unom, szóval ideje volt a váltásnak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rob210
Topikgazda
Na ma megszívtam.
Eltört egy pöcök ami a tetődíszlécet tartja, nézem miért áll olyan hülyén a díszléc pont az első pöcök tört el
Alányúltam pakk még egy eltört na fasza mondom most már remekül néz ki.
Most leszedtem a díszlécet de így nagyon hülyén néz ki a kocsi.
Szerintetek hol lehetne ilyet szerezni?
Csak szalonban, egyáltalán lehet ilyet még szerezni?
Valami megoldásra szükség lesz.
Ha esetleg valaki találkozott már a problémával az sikítson, mert nagyon kéne ilyen pöcökből 7 db minimum.Renault power
-
Laraxior
titán
mintha már keresett volna valaki ilyet előtted itt Bár az lehet 1es megane-hoz kellett neki.
-
aphra2
senior tag
Az a kis szalag a légzsákátvezető szalag , vagy népiesen órarugó általában akkor kell cserélni ha eldurrant a légzsák, (vagy kormánykapcsoló cserénél sz@rul rakják össze).
Csak sokan nem cserélik, ill nem is tudják hogy kell, és ha visszajelez akkor nem is működik a légzsák , hasonlóan mint az ABS, ha jelez, akkor nem megy .Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
rob210
Topikgazda
Na ma voltam a patentos ficerénél.
Mindent kaptam, nagy mosoly és tetőléc a helyénRenault power
-
őstag
Szerintetek csak én meg az előttem lévő parkolok tilosba, vagy az összes többi kocsi is?
Az első képen, én ott hátul állok, párhuzamosan , két kerékkel az úton.
Megkérdeztem a police ügyintézőt, szerinte mindenki tilosban áll, de ott parkolunk már több mint másfél éve majdnem minden nap, és álltam már ugyan úgy párhuzamosan, és nem büntettek meg.kíváncsi lennék az előttem lévőt is megbüntették e....
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
NTonee
veterán
A tábla alapján az egész sort végig lehet büntetni. Az úttesten nem állhatsz meg, mert tilos (két kerékkel is). Ahol meg az útpadkán kívül vannak az autók, az meg zöld területnek minősül szerintem (függetlenül attól, hogy nincs zöld), ahol szintén tilos.
Ez csak az én véleményem, én biztosan nem állnék meg, bár lehet berántana a többi parkoló autó.szerk:
30e??? Na neee!
Parkoló autóm első lökhárítóját lezúzta egy Outlanderes muki. Lelépett, de pechjére tele volt kamerázva a parkoló. 20ezres büntit kapott, súlyosbítva! Ezért meg 30ezres bünti jár? Cemetek! Jó, az egyik rendőrség, a másik közteres, de akkor is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Motoros topic
- Politika