- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz forceberg #63903 üzenetére
Neem.
Amikor vettem az autót, gyári szűrő volt benne.
Szépen, rutinból 2.0dci M9R-hez megvettem a go szűrőt, aztán csak lestünk, hogy nem stimmel. Majd a gyárinak a cikkszáma alapján, megane3-nál találtam meg a belevaló szűrőt: FCS770
Tavaly, hogy lengyelből rendeltem, ott meg kellett adni az autó adatait, aztán megkérdezték, hogy biztos ezt a szűrőt akarom-e, mert nem jó az autómhoz. Mondom biztos, itt van lefényképelve, ami benne volt.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Plero
aktív tag
válasz diablo1984 #63898 üzenetére
Önindító megnézve , kefék cserélve! Nehezen indul utána is.
Ja meg néha mondja hogy keressem meg a Renault service-t.[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
diablo1984
veterán
Adagoló jó, jól be van állítva?
Az egyik kolègámnak volvoja van ezzel a motorral, hengerfejes lett, felújították a hengerfejet rajta, újra szelepeztèk, azóta nem tudják beindítani, már a 2. szerelő sem tud mit kezdeni vele, mègcsak nem is röffen a verda!
Ott is adagolóval lehet valami, egyszerűen kèptelenek beállítani. Mikor mondtam, hogy nem annyi az adagoló, hogy felcsapjuk rá a szíjat, hanem a tárcsáján is lehet állítani, csak nèztek rám bután..... igaz èn hülye vagyok hozzá, csak nekem komplett felújítás után indult is az autóm.... -
Plero
aktív tag
-
diablo1984
veterán
Az nem jelent semmit, az ha keveset eszik, de ha nem adja időben a kaját, akkor nem indul be! Nem ártana az adagolót levenni, tömítèseket kicserèltetni ès belőni gyári èrtèkre(kb 30e ft) ès visszarakni ès a vezèrlèshez finomítani! Na akkor mondhatod, hogy az adagoló jó!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz diablo1984 #63909 üzenetére
Féktisztítóra röffen az a felújított? Láttam már olyat, hogy 180 fokkal elfordítva, rosszul volt a vezérműtengely, olyankor nem indul semmivel.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Mágus2 #63913 üzenetére
2. szerelőnèl járt, ott szètszedtèk megint a vezèrlèst ès összerakták újra, de a 2. szerelő is visszaadta a kolègának, hogy nem tudja, hogy mi baja lehet! Azelőtt indult csak kopott a víz belőle elèggè.
Nem tudom, hogy mit tudtak ennyire elkúrni, a porlasztóknál gázolaj van, már az is lehet, hogy valami elektromos malőrt sikerült előidèzniük.... -
Mágus2
Közösségépítő
válasz diablo1984 #63914 üzenetére
Időzítés vagy mechanikus, ha van gázolaj a spricniknél. Ezért kérdeztem, hogy féktisztítóval jár-e, azzal kizárható a mechanikus gond.
-
rob210
Topikgazda
válasz diablo1984 #63916 üzenetére
Van azon jelölés is.
Meg rögzíteni is illik.
De én meg aztán főleg nem vauzok beleRenault power
-
Plero
aktív tag
válasz diablo1984 #63912 üzenetére
Tudsz ilyen embert aki megcsinálja és jó is lesz? Nem kell még utána dolgozni fél napot.
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
csibor
addikt
Jövök a szokásos pár kérdésemmel. Megane1ph1 K4MA700D motornak ~100000Km-nél kell vezérlést cserélni? Kaptam ajánlatot első szélvédő cserére 38K munkadíjjal együtt. Valamint a jobb egy uveget letudom engedni bal oldalon, de nem húzza fel, csak a jobb oldali. Érintkező hiba lehet, vagy csere. Még nem szedtem szét.
-
rob210
Topikgazda
válasz csibor #63919 üzenetére
Bontottan kapsz kapcsolót fillérekért, vagy lehet, hogy elég kitakarítani, meleg garázs javasolt, mert a műanyagok törnek ilyenkor nagyon.
A vezérlést én 5 év 90ezernél szoktam javasolni, már csak azért is, mert a mostani vezérlések, sajnos már nem olyan minőségűek, mint 5-6 évvel ezelőtt.Renault power
-
rayoliviero
veterán
Duplán küldte el a hsz-t, törölhető.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz rayoliviero #63923 üzenetére
A fékmester nem szokott gagyit árulni szerintem csak nem rakták rá a matricát. Hivatalosan ők ragasztják fel, külön kapják a rendelésük mellé.
Kaufferben is így van, mondta a multkor az egyik srác, neked lesz vagy tegyek rá matricát. (már ismernek)Renault power
-
diablo1984
veterán
válasz rayoliviero #63923 üzenetére
total és elf olajokon nekem sem mindegyiken volt, mikor hívtam a nagykert mondták, hogy lehullik róla, tudnak küldeni egy marékkal a lehullottakból, illetve az eredetiséget igazoló doksit is el tudják küldeni!
Az auchan polcán is ugyanazon termékből van zárjegyes és nem zárjegyes is! -
forceberg
veterán
válasz rob210 #63924 üzenetére
Ezt be kellene jelenteni a Totalnál!
A zárjegy amúgy csak annyit jelent, hogy a Total Hungárián keresztül jött a termék.Igen, én erről már diskuráltam is egyik fórumon a Kauffer tulajával...
A visszatartott zárjegyek adják a talajt a szürkeimportnak.
Amelyiken nekem volt zárjegy, lehet, hogy épp az a szürkeimportos...Szóval zárjegy nélkül ne vegyétek át!
(#63925) diablo1984: lehullik? A nagy lóxart. Fel sem akarják ragasztani, vagy akkor hullik le, ha - szándékosan- nem tartják be a felragasztás tisztasági követelményeit.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz rayoliviero #63928 üzenetére
Úgy látszik, hogy a román Totaltól szerezték be ezt a kannát
Ez már nem vicces, ha igazi:
[link](#63927) diablo1984: sajnos csak a jó szerencsében bízhatunk...
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz forceberg #63929 üzenetére
Pont ma írták, hogy náluk azért drágább az olaj, mert ők legális forrásból szerzik be. Minden más amúgy átlagban olcsóbb volt náluk.
Korrekt cég nagyon, nem tartom valószínűnek, hogy hamisítvány lenne. Évekig tőlük vettem olajat más autóba és nem volt probléma az autóval.
De holnap rákérdezek, hogy miért nincs rajta zárjegy és miért a román Totaltól szerezték be. De úgyis mondani fognak rá valami magyarázatot, amivel nem sokra megyek... -
rayoliviero
veterán
Egy Megane 3-ba amúgy mennyi motorolaj megy bele?
-
Robi81
tag
B. U. E. K.
Megane 2 kacsaba milyen fenyszóró izzó kell? H7? Emelt fenyűt szeretnék ha már ugyis kiégett -
rob210
Topikgazda
válasz rayoliviero #63931 üzenetére
Attól függ melyik motoros, mert ugye van egy pár féle.
Renault power
-
forceberg
veterán
-
polonic
félisten
Honnan lehet rendes zárjegyes elf olajat venni? Olajwebshopban olyat adnak?
-
Benir8
senior tag
Nos ha már ELF zárjegyekről írtok. Van rajta QR kódja, utána kódokat kell beütni weboldalon, és aztán le lehet ellenőrizni az eredetiségét. Azzal aktiváltam be a váltóolajokat legutóbb.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz Benir8 #63941 üzenetére
Látom, nehezen megy a probléma megértése...
Mit értél el? Igen, van egy eredeti zárjegyed. És az olajod?
Mi van, ha a te zárjegyed egy olyan zárjegy, amit elloptak a valamely forgalmazó emberei?
(elment Rob olajat venni, vett 10 kannával, de neki nem került rá a zárjegy. Így megmaradt 10db eredeti fel nem használt zárjegy. Ezt a 10db eredeti zárjegyet ezután arra ragasztják fel, amire csak akarják.Pl. Behozták a ruszki hamisított olajat, erre rárakták az ellopott zárjegyet. Te megvetted az olajat. Beregelted a lopott zárjegyet. És örülsz, holott az olajod bárhonnan származhat...
-
rayoliviero
veterán
válasz forceberg #63929 üzenetére
Azt írták vissza, hogy a zárjegy magyar sajátosság, ami ugyanúgy nem jelent garanciát, mert azt is hamisítják. A beszerzési forrásuk pedig a román Auto Total, amiben teljes mértékben biztosak. De ha kell, visszaadják a pénzt.
Írtam nekik, ha biztosak a forrásukban, akkor minden rendben, nem viszem vissza. -
polonic
félisten
Kérdezgettem a bemelegedésről.
Most direkt kipróbáltam fűtés nélkül. Na így a -1 fokban 8 km alatt meleg volt a víz.
Leálltam üresjáratba bekapcsoltam a fűtést és két csiknyit visszahűlt.Nem gondoltam, hogy ennyit levesz dízelnél a fűtés. Mindig benzineseim voltak. Ott aztán nem számított.
-
Benir8
senior tag
válasz forceberg #63942 üzenetére
Így igaz, hogy nem lehet semmivel igazolni.
Más, valaki próbálkozott már?
Megjött a ELM327 diagnosztika. Tudom nem egy komoly cucc. Rá tudtam csatlakozni bluetooth-al. Probáltam sok android programmal tesztelni, és nem találja meg az ECU-t. Egy Renault Megane 1999 1.6 Chic 8 szelepes motorról van szó. Talán nincs meg hozzá a protokol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest