- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
lehet nagyon off a kérdés, de érdekelne hogy jogosan-e kaptam parkolási birságot, azaz már a kocsi a rendörség vontatójára volt feltéve, mikor a kocsihoz érkeztem.
Egy sor paneház előtt parkoltam aminek a földszinti részén garázs volt,szóval garázs-járda-út. A tulaj nem is jött nem is ment, szimplán rosszindulatu k.csög volt és kihivtak a rendőröket, mert elálltam a garázshoz a felhajtót, Na szóval szerintem ami hibás itt:. az úton nem volt semmi felfestét, vagy a hótol nem láthattam ami elvégre az ő vagy a város feladata eltakaritani, mert alvégre amit nem látsz ilyen esetben az nem is érvényes
a másik meg hogy a garázson megjegyzem sötét volt, honnan a jó életbe kellet látnom hogy rá lenne irva hogy tilos oda parkolni, el leszek húzva? az ilyet nem kell valami norma szerint kinyomtatni egy fényvisszaverő táblát amit lát is az ember? vagy esetleg egy lámpát oda toszni?ui: 15e-be fájt ez a mutatvány, mától én is k.csög leszek és minden bisz-baszért ki fogom hivni a rendőröket..
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- 2 db újszerű Schwalbe Big Ben raceguard performance line kerékpár külső 50-622 (28x2.0)
- BONTATLAN PHILIPS EP2220 KÁVÉFŐZŐ JÓÁRASÍTVA
- IKEA LEDSJÖ LED-es falilámpa
- 2 darab GLOBO PACO 15185-3D mennyezeti lámpa LED izzókkal (10000 Ft/db)
- Új, bontatlan SENCOR SHF 3000WH párásító készülék - 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest