- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz tibi666 #3453 üzenetére
Skacok lenne egy kérdésem nekem megane1 em van 2001 es.
A tágulási tartályban milyen gyakran cserélődik a víz ? Jőn a fagy és nem tudom rendesen megmérni meddig elegendő a mostani víz....
Esetleg van valahol egy leeresztő csavar a kocsin...... A magból kéne egy kis víz minta...powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Louies
aktív tag
hi all!
nektek simán indul a verda ebben a hideg időben? Engem már 2szer szívatott be, nem akart beindulni csak 2.szóra. Tisztára olyan mintha megint az FHP szarakodna. De az tavasszal szokót előjönni.
tapasztalat, élmény?''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
tkazmer
addikt
nem szokott vele baj lenni, habár többnyire garázsban áll
egyszer volt vele gond, valószínűleg az akku lehetett, mert csere után ment (indult) rendesen, és azóta sincs vele gond.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Ebit
addikt
Általában, ha egyáltalán azzal van a gond, a vezeték csati része szokott probléma lenni,de a forumokon, a laikusok nagyon sokszor az inditási hibákat idevezetik vissza/oktatják egymást/,
Nálunk,a két kocsiban,már több mint 250 ezer km van,és egyszer sem tisztitottam./de rendesen indulnak,pedig dizelek,és kint állnak/
Ez egy szakmailag is helyes,és nagyon részletes leirás,külön köszönet a szerzőjének:
[link][ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
a mai nap eszrevettem hogy mielott valtok olyan hangot hallok mint amikor a turbo a levegot elengedi (lefuj). Ez megszokott dolog mert csak ma vettem eszre mikor elindultam?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Ebit
addikt
válasz FRENK1988 #3466 üzenetére
Nem.
Érdemes indulásnál,valamint az ablakot lehúzva menetközben többször is fülelni,ezeken alacsonnyomású turbó,van a motorhoz zártan bekötve-illesztve.
Lehetőséged van, a motorburkolatot te is letudod venne és egy szemrevételezés soha sem árt./különben is gazda szeme hizlalja az autót/.
-
addikt
Sziasztok! Csatlakoztam énis a klubhoz Vettem 1Clio-t 1,2 RN 2000.12 havi kis szépséget . Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e valaki ebből a kiadásból olyannal, amin nem vezérműszíj, hanem lánc van Elképzelhető, hogy ezt a típust olyannal szerelték? Mert belenézett 1 szerelő ismerősöm, igaz szét nem szedte, szerinte láncos, úgyhogy nem kell cserélnem Bár majd olajcserénél a jövő hónapban jobban belekukkant, csak a kíváncsiság nem hagy nyugodni
-
Vamp
senior tag
Eladó fékrásegítő membránk keresek clio 1-hez... Hiánycikk mindenhol, nekem sürgősbe kellene. Ötletek...?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Képzeljétek.... a vezető oldalon az ablaknál az a külső gumi kicsit lejött... visszatuszkoltam. Amióta lejött nem tudom normálisan felhúzni az ablakot mert "beesik" felhúzás közben és csak úgy tudom felhúzni ha fogom és a kilincs felé tolom mert különben lenne vagy 3-4cm rés az ablak és az ajtó között.
-
biker
nagyúr
lehet hogy szükségem lesz egy profi autóvillamossági szerelőre, tudtok ajánlani renaulthoz jól értő lehetőleg dél pest és környéki embert?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Louies
aktív tag
hi!
Ma fura dolog eset meg velem és a clioval. Csillag garázsban állt 2 napig.
Beülök. Pöcre indul. Eltekertem a kormányt és megindultam egyszere. Akkor halottam két roppanást a kocsin, még picit a kormányon is éreztem. Mi lehetett az? Utána mentem vele nem volt semmi gond, de töröm a fejem mi lehetett. Elsőre valami nedvességre gondoltam, de nem volt csapadék ott ahol állt a kocsi.5let valakinek?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
tkazmer
addikt
na ma megvolt a kárfelmérés, a szervízben úgy kb. 420-ra tippelték a végét, tehát a 400ezres tipped remek volt
folyamatosan azt ígérik, hogy még karácsony előtt meglesz, elvileg jövő hét hétfőn kell vinni és szerdára kész, hát majd meglátjuk....jó lenne azért, ha meglenne, a másik autó csak 5 személyes..úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
AMD Power
titán
-4 fok... nehezen is indul szegény pára.
-
tkazmer
addikt
nem, nem lesz cserekocsi, 3 napot ki lehet bírni nélküle, ennél jóval többre tippeltem a javítási időt (a múltkor a volvo ivanics egy baleset után több, mint 2 hónapot ült az autón) az alkatrészeket elvileg már megrendelték, ha minden jön időben, akkor lesz meg a jövő hét első felében.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Ebit
addikt
válasz Janoska26 #3492 üzenetére
Igen,most már kidobta,valami volt a progimmal.
1.2 58 Le alapmotor,amit szijjal szereltek,és 20 k-tól indul,de a papirjait én jobban megnézném a helyedbe,valamint azt is,hogy Magyarországon mikor helyezték elöször forgalomba.
tkazmer
Igen szerencsés az,ha csak a javitás konkrét idejére marad szervizben./pozitiv hozzáállás/
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
válasz Janoska26 #3495 üzenetére
Szivesen,ha elöször külföldön helyezték forgalomba,keres egy renös kapcsolatot,mert letudják,kérni a külföldi számlázott javitásokatmvalamint ,ha cseréltek rajta vezérműszijkészletet,az akku mellett doblemezen lévő matricán rajta kell,hogy legyen /időpont,km óra állás,dátum/
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Kellene nékem egy Clio II Facelifteshez, piros első lökös. Ha van valakinek ne habzzon Növéremé a kocsi, éshát első hó, nekicsúszott valami kis oszlopnak, és öszetört a lökös
Smoke & Torque
-
1hijjanhusz
senior tag
Üdv! Csatlakoznék a klubhoz egy 19-es rönyóval!
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest