- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Egy bal első kerékagy csapágy milyen árban az én Cliomra? + akkor mér a féltengelyt is fel kéne újítani. Honnan lehet azt megtudni ,hogy olyan-e ami fel lehet újítani vagy sem?
-
AMD Power
titán
A Top 10 márka hazánkban:
6. Renault 2947 darabA Top 10 típus hazánkban:
9. Renault Megane 1075 darabA számok az idei első kilenc hónap forgalomba helyezéseit mutatják.
-
FRENK1988
veterán
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
tkazmer
addikt
tudja esetleg valaki, hogy az új espace-hoz adott carminat navigáció tartalmaz-e használható Mo térképet?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
AMD Power
titán
Nyugalom alacsony áron - Renault Grand Scénic (2009) teszt
Jó ára van de nekem még ez is álom.
-
tkazmer
addikt
válasz rebugra #3168 üzenetére
oh, na az remek
elég jó áron adják mostanában az espaceokat, raádásul már egy közepes "technline" vagy milyen felszereltségi szint mellé is széria a carminat...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Lejszi
senior tag
MÉG MINDIG ELADÓ A CLIO II-höz való Lexus lámpám ha vkit érdekel
-
AMD Power
titán
Mit fogyaszt a turbós benzines?
Teszt: Renault Mégane kombi 1.4 TCeEzért is szeretem a Renault. "Normális" áron is tudsz venni Autót.
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Sikerült kukaérettre tenni tesóm Clioját 2002-es Piros, 3ajtó 1,2 16V klíma, ködlámpa stb.
Hátulról belement a szentmihályin egy suzuki swift "Azthittem beférek a busz elé" Suzukiban ülők pókhálósra fejelték a szélvédőt, de sajnos nem lett bajuk.
Kép1
Kép2
Kép3
Vinni kelett zöldkártyára, azt meg is kapta, de szólt a szerelő, hogy a hidrotőkék csattognak mint a szemét, és valóban iszonyat traktor hangja van, bár amióta megvan tesómnak azóta ilyen, és egy rönó szervízes azt mondta hogy a "A 16szelep miatt van ilyen hangja" Bár fura volt hogy pl a 16szelepes 1,3 VVT-inek nincs. Szóval a motor is eléggé szétvan, AC is zörög már, lassan meghal. A háta meg? Hátfal+Alváz berogyott, szóval valszeg GTK lesz belőle.A vicc az, hogy aki belement a suzukival csaj, megkerestük az iWiW-en, és az első kép egy kupa, 3-adik helyezés a Ringen vmi versenyen... LOL
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Csak nyakfájás. De az autó családtag Köszi a felajánlást, de nemhiszem hogy kell majd búra.
Smoke & Torque
-
AMD Power
titán
El kell vinni a kocsit szerelőhöz. Már egyenesben is kopog a féltengely. + Valami kerékagycsapágyat is szerelni kell rajta.
Tud valaki ajánlani valami jó helyet?
-
AMD Power
titán
-
Szplöttyy
senior tag
XV. Obsitos utcában van egy szerelő, nekem szimpatikusak.
Smoke & Torque
-
AMD Power
titán
Renault Clio Campus (2007) 1.4 16V Tech&Run használtautó teszt
A Renault Clio (Campus) második generációja a márka jelenlegi kínálatának messze legkiforrottabb tagja, hiszen az autó alapvetően már 12 éve piacon van. Használtan kifejezetten jó vételnek számít a Clio, hiszen számos jó tulajdonsága van, franciasága ellenére pedig igencsak megbízható.
-
zsolt1129
addikt
Sajnos esedékessé vált a Megane Limousine-omon az első fékbetétek cseréje. Mivel nagyon laikus vagyok a témában felteszem itt a kérdésem. Ha nem tudok jó áron szerezni gyárit,akkor jó lesz az utángyártott is? Vagy melyik az a márka,amit nyugodt szívvel ajánlanátok. Inkább drágább legyen,minthogy a minőség rovására menjen .
-
AMD Power
titán
Kész lett a kocsi. Ég és föld. Ne, kopog és a csapágy csere miatt sokkal halkabb lett. Bár mondjuk még érzek egy kis "kopogást" a kormányon illetve ami még fura, hogy ha 2-s alapjáraton gurulok akkor olyan mintha billegne az autó.
-
AMD Power
titán
Az összesítés szerint a magyar lányok szívét legjobban a Mégane nyerte meg: primitív módszerrel, az osztályzatokat összeadva 78 pontot adtak neki.
-
AMD Power
titán
Ez az új Clio RS egy állat!
-
tkazmer
addikt
a szombathelyi renault baumgartner egy bizonyos "Kleber" típusú téligumit akar ajándékba adni, ha rendelünk náluk egy grand scenicet. ez mennyire jó típus?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz tibi666 #3188 üzenetére
köszi
ezért kérdeztem, mert eddig csak michelin, bridgestone vagy continental volt az autókon, ez a kleber csak a szalon ötlete (vagy inkább ajánlata) voltúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
köszi, de a gumi legyen csak felsőkategóriás én úgy vagyok vele...főleg a téligumi, az osztrákok nem mindig jeleskednek a sípályák körüli utak tisztitásával, tavaly télen, síelés alatt, a 6 napból 3 nap nem volt lekotorva a sípálya és a szállás közötti kb 15km hegyi út...
meg aztán amerre lakom (solymár) sem nagyon szokás az utakat tisztítani egészen addig, ameddig a község egyetlen hókotrója a helyi auchan parkolóját tisztára nem kotorja...(#3190) ABnormal
ez azért annál nagyobb autó jóvalmeg aztán az espace-on is, amit vált majd, (nincs már szükség olyan sok személyes autóra) is michelin volt, jó gumi az...a kereskedő meg csak adjon valami jobbat, hamár egyszer valaki a 75%-kal zsugorodó magyar újautó piacon vásárlóként lépne fel
[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
nem tudom, nálunk remekül bejött mindkét autóra. az egyikhez continentalt adtak nyárinak, és a szalon michelint ajánlott télinek, míg a másikhoz (a most lecserélendő espace) szintén michelin jött nyárinak és bridgestone télinek, később ez is michelinre lett cserélve.
az igazat megvallva ezeken kívül még egy goodyear volt az, amit '97-ben egy autóhoz adott a szalon, másról nemigen tudok véleményt mondani, de sokkal alább nem adnámúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
ABE
őstag
válasz tibi666 #3194 üzenetére
Na, nálam meg a Conti vált be nagyon, a Michelin viszont pont amiatt nem jött be, mert csúszik. Biztos van belőle fasza cucc is, de az eddigi tapasztalatok alapján nekem felejtős.
tkazmer
Téli Michelint nem próbáltam még, állítólag tesztek alapján jók. Amire igazából célozni akartam: szerintem a márkanév még nem feltétlenül garancia az elégedettségre. Nyáriban eddig a Continental és legutóbbi tapasztalatok alapján a Falken nagyon bejött, téliben a Bridgestone és a sokak által lenézett Barum is korrekt szerintem, de pl. Pirelliről nem maradtak túl jó emlékek.
Nyilván a gumiknál nem lehet önmagában csak a márkanév alapján általánosítani, mindenhol vannak kevésbé és jobban sikerült típusok, jó és rossz ár/érték arányúak, meg a nyújtott teljesítmény is eltérő lehet egyazon típuson is belül, ha más-más autóra szerelik fel.
Jut eszem: ha emlékeim nem csalnak, apám céges Focusára télinek Kléberek vannak, nemsokára fel is kerülnek. Na, azzal speciel elégedett vagyok, havon és száraz úton is szépen teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz tkazmer #3192 üzenetére
Igen, a téligumi legyen minőségi darab. Az én Dunlop SP Wintersport 3D-im idén futják majd a 4. telüket. 2006 őszén a tesztek alapján választottam. A másik jelölt a Godd Year UG 7 volt. A Michelin téliket akkoriban nem nagyon dícsérték...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ABnormal
őstag
én télen-nyáron fuldát használok,nekem most az jött be...
-
zsolt1129
addikt
Nekem télen-nyáron szigorúan Goodyear .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest