Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz Sly189 #28565 üzenetére

    Dehogy olvastam, nem tudom mennyit kellene valakinek fizetnie ahhoz, hogy Totalcar-t olvassak. Régebben nagyon szerettem őket, de amit manapság csinálnak az egy vicc. Csak az a jó amit ők gondolnak, mindent jobban tudnak mindenkinél, hitet térítenek.

    Benzinnel járok, de meg tudom mondani, hogy mi a jó a dízelnek, mégpedig az, hogy rendszeresen jó minőségű üa.-ot, olajat, szűrőket kapjon, és pont.

    Pont írta fentebb mycso, hogy azért mert a szent és sérthetetlen 10-15k helyett 20k km-enként van cserélve az olaj, még nem jelenti azt, hogy hűde tönkre fog menni az autó, és jajj mi lesz akár 30.000 km-es csereperiódusnál... Nyilván 30.000-nél is lehet cserélni olajat, ha pl. valaki reggel beül az autóba, pályán megtesz 50-100 km-t, visszafele is 50-100km-t, ezt évi 200 alkalommal, és ott van, hogy 30k km, de mivel annyit csinált, hogy kényelmesen ment a pályán, ezért semmi gondja nem lesz, jó sok évig járhat vele, nem lesz az autónak problémája.

    Viszont ha valaki városban is használja, rövidtávon, megterhelő körülmények között, akkor az cseréljen 10-15k km-enként olajat, mert ott a 30k már tényleg sok lenne...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák