- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz Sly189 #25487 üzenetére
OK, meg amit priviben válaszoltam, akkor azt is megoldhatjuk majd.
Én amúgy a helyzetjelződre vagyok nagyon kíváncsi, no meg a könyöklőre is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz egyszerű beszerelni.(#25488) rob210: az ok, de azért durva a 10X-es szorzó...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
just
aktív tag
válasz FET-MEN #25501 üzenetére
Én is 17-17km-re használom naponta +ez meg az, kb havi 1000km. 1.9dci igaz ez MII. Én szeretem, több elektromos baja van mint motorikus. Nem azért vettem dízelt mert "keveset" fogyaszt(nyáron 6,2 / télen 7,5) hanem mert imádom ahogy megy. Fogyasztás nem érdekel, ha bemelegszik akkor nem kímélem. Ha cserélnék akkor csak hasonló vagy nagyobb teljesítményűre.
Two things what i hate. People that can't count...
-
rob210
Topikgazda
Én már megtettem a felajánlást ha Pesten jársz csörögj annyit videózol amennyit akarsz.
De most írtam, hogy remegek a trafi miatt amibe beleszálltam. Nem fogok rallyzni, értsd meg itt minden bokorba rendőr van.
Ráadásul nem nagyon szoktam 0-50es gyorsulásokat csinálni.
De ha ennyire szeretnéd felveszem egyik nap a munkábamenetet és elemezgeted ahogy akarod.
Így legalább lesz képed a városi közlekedésről.Renault power
-
giigz
veterán
válasz rob210 #25507 üzenetére
Nem akarok én videózni, csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen teljesítménybeli különbség van. Nem is kérek rallyzást, direkt írtam, hogy ha nem akarod a sebességhatárt túllépni, akkor nekem 3.-ban egy 60-100 is tökéletes, országúton ugye óra szerint 100-nál nem büntetnek, és én az óra szerinti 60-100-ra vagyok kíváncsi 3.-ban (VIDEÓVAL ) (na nem mintha GPS szerinti 100-nál lenne bünti... ).
Felőlem felveheted a munkábameneted is, azt is megnézném, de ez lenne a legfontosabb, megköszönném Ja és egy ugyanilyen 60-100-at 3.-ban tresh-től is megnéznék, nem tudom mennyi esély van arra, hogy ő csináljon egy ilyet...
Egyébként milyenek a tapasztalataid a módosítás óta? Fogyasztás mennyiben változott?
A videót köszi előre is
-
rob210
Topikgazda
válasz FET-MEN #25491 üzenetére
Nem akartam a dologhoz hozzá szólni, de maradjunk annyiban, hogy ha van zsebben 1 milla akkor kezdj el laguna 2-est nézegetni főleg dieselt.
A motorja jó és erő is van benne azzal nem lesz különösebb bajod. Ha vásárláskor megnézeted!
(véleményem szerint , de én nem vagyok dieseles az 1.9 et keresd)Ha 650.000.- ed van akkor egy megane I-est kapsz talán patika állapotban de sokkal jobb eséllyel használhatót.
Laguna 2 es 650.000.- ért vagy piszok nagy mázlival, vagy autólopással kapható.
Annyiért az ipari hulladék bontószökevényeket vesztegetik 2-3 autóból össze hegesztve és a motor a csomagtartóban.Renault power
-
giigz
veterán
válasz rob210 #25517 üzenetére
Na ezt rohadtul nem tudtam, nem mondtad, hogy sosem mész országúton, és csak városban használod... Szoktad egyébként pörgetni néha, vagy mindig csak alacsony fordulatszámon használod? Nem lustul el?
Akkor egy módja lesz a kíváncsiságom enyhítésének, mégpedig egy olyan úton amikor van előtted hely, gurulsz 20-szal kettesben, kezedben a teló (vagy párod kezében), nyomsz egy padlót, és mondjuk 50+-ig levideózod, majd ugye ebből pontosan meg lehet mondani, hogy mennyi idő volt, és akkor csinálok én is egy ilyet, és akkor meglesz, hogy mekkora a teljesítménybeli különbség.
Ez így megoldható?
Ui.: Milyen a módosítás óta a kocsi? Fogyasztás hogyan alakul?
-
Sly189
senior tag
Profi izzó csere mágustól kérdezném,
mycso: Amikor izzót cserélsz, tompítottat, akkor érdemes sűrített levegővel kifújni a projektoros lencsét? Vagy valahogy tisztítani? behelyezés előtt? Hogy kell azt az optikát elképzelni?
-
rob210
Topikgazda
válasz FET-MEN #25518 üzenetére
Lerakódás az én kocsimban, uram ne sértegess.
Pályázhatsz te amennyit akarsz se lesz olyan patent a motorod mint az enyém
(xado olajjal nem sok lerakódás képződik nem véletlen használom azt)Gigzz majd csinálok neked ilyet, holnap valahogy megoldom, de csak, hogy békén hagyj, te youtube őrült.
Fogyasztás ugyan az, és kissé nyomatékosabb.
(most 6.3 lett)[ Szerkesztve ]
Renault power
-
mycso
Topikgazda
válasz Sly189 #25511 üzenetére
Uhh ez az autó elég vadul néz ki.
Aki így rakja fel meghirdetni az autóját, attól nem biztos, hogy vennék autót...az a beltér "gondos gazdára" utal.(#25521) Sly189: nem szoktam vele semmit csinálni, szerintem nem is kell. Viszont a bal elsőmet ki kellene szedni, mert belülről van valami füstös lerakódás benne, meg van benne egy darázs tetem....
-
_NCT
őstag
most viszem műszakira, cseréltek egy 6000Ft-os alkatrészt (gömbfej jobb oldali) de ennyi. Minden rendben vele. (kopp-kopp). Hálistennek már háromnegyed éve csak tankolni kell bele. Mondjuk be is b*szna ha bármi baja lenne, amennyi pénzt beletoltam év elején...
Téli gumit következő hónap elején veszek szerintem, Vredestein Snowtrac 3 vagy Nokian WRD3
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
szüleimnek van egy Renault Megane II sedan. Szeretnének rá tetőcsomagtartót venni. Olyan kérdésem lenne, hogy előtte kell hozzá venni tetősínt és csak utánna a keresztrudakat, vagy elég keresztrudakat? Azért kérdem, mert van 4 rögzítési hely a kocsi tetjén
Tigris, tigris, csóvafény...
-
FRENK1988
veterán
-
mycso
Topikgazda
válasz cellpeti #25536 üzenetére
Most gyári megoldást kérdezel?
Mert M2 kombin eleve nincs is gyárilag keresztrúd, csak hosszanti. És arra bármilyen univerzális kereszttartó rárakható. ( M1 kombin van gyárilag kereszttartó, tologatható)
A tiéden megkellene nézni a felfogatási pontokat, lehet rámegy valamilyen univerzális kereszttartó.
-
SZATA
senior tag
Felmerült a családban, hogy upgradelni kellene a Thaliát (2004, dci, Azure). A vágy tárgya egy M2 limó. Természetesen légkondi kell bele, ugyan úgy 1.5 dci, az se baj, ha egy kicsit fiatalabb kiadás.
Melyik dci változatot éri meg, ami fogyasztásban és fenntartásban is gazdaságos? Mennyi az ára egy megkímélt példánynak? -
mycso
Topikgazda
M2-nèl 2006 közepén volt ráncfelvarrás, talán azokkal lenne érdemesebb foglalkozni.
A 86 lovashoz nyilván olcsóbb a turbo, kéttömegű ha lefittyedne.
Viszont már többször leírtam a véleményem én ilyet nem vennék, csak a 6 gangos 106lovast. Sőt most már azt sem, hanem 2.0dci-t.
Árban nem tudok mit mondani, mert nagyban függ az állapottól, kortól, felszereltségtől.[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Kicseréltem a tompítottakat Osram Night Breaker Unlimited-re, valamint a helyzetjelzőket Osram Cool Blue -ra.
Olyan eget rengető különbséget nem érzek, előtte is Osram volt benne, de nem tudom milyen tipus pontosan
Csináltam egy képet, hogy milyet pislant... Hát, szerintem valami beállítás a fényszórónál nem fasza...Középen mintha semmit se világítana.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest