Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

Topikgazda

válasz FerNandor #13190 üzenetére

Semmi, csak mivel utángyártva nincs (1-2 gyártó van csak), ezért ennyit kérnek el érte.

Visszább írtam, hogy pl. a 86 lovas lendkereke kb. negyede annyi, mint a 106lovasé...jó-jó, hogy az erősebb egy picivel többe kerül (bár még abban sem vagyok biztos, hogy a 106-osnak erősített lenne a lendkereke), de nem 4x annyiba.

Ez egy ilyen jó kis átb@szás.

(#13191) MMA87: mondjuk, hogy kezdődik-e a kettőstömegű problémája, azt vásárlásnál is könnyen kiszúrhatod (persze nem garancia, hogy nem fog meghibásodni xy időn belül.) Illetve nem úgy működik, hogy amikor elkezd sz@rakodni, akkor gyorsan autó leállít és csere, hanem használod még 20k-50k-100k km-ert, majd széthullik és akkor cseréled.
    pl.: alapjáraton, ha beáll normálra a fordulat, akkor rázza a kasztnit vagy tolatsz gáz nélkül és olyan érzésed van, mintha bakkecskén ülnél vagy le akarna fulladni úgy rángat (de természetesen nem a lefulladás miatt)

Illetve van a klasszik, amit sok mindenki mond, hogy leállításkor ad egy koppanó/kottyanó hangot, bár szerintem ez nehezen kiszúrható/nehezen észrevehető.

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák