- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz rob210 #12554 üzenetére
Akkor talán még a pillangó szelep lehet...bár azért érdekes lenne hogy lett beállítva az alapjárati motorod mert a hideg alapjáratod nagyon magas.. vw-nél sincs 1700-as alapjárat ez tuti, nálam az 5 ös golfnak 1.6 benya max 1100 és akkor már csutkán van a fűtés..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Üdv Srácok!
Van egy 2000es évjáratú 1.4 v16 benzines Megane-om. Az a baja, hogy indítás után most rögtön áléétam volna ki a garázsból és bedadogott majd leállt. És nem is akart újraindulni, csak ha vártam kicsit. Majd miután mentem vele többször próbáltam leállítani majd indítani és pöccre indult.
Ilyenkor mi lehet a gond?
Üdv: Csabee.
-
lajo
senior tag
Egészen véletlenül nincs valakinek eladó működő alapjárati motorja R19-hez? 1.4 energy, 1995.
-
AMD Power
titán
Felraktam én is végre a téli gumikat. A nyárim egy régi Dayton.(Egy trágya, többet nem lesz használva.) Kormoran ShowPro B2 ment rá... nagyon baba.
-
_NCT
őstag
Sajnos csak így tudom linkelni.
-
-
AMD Power
titán
Nagyon baba!
-
AMD Power
titán
A 2013 kfb díja egy 1.4 8v 55kw M1 nekem.
Uniqa
22.471 Ft1.6 8v 66kw
Uniqa
22.471 FtA Polora ugyan ez 11900Ft.
[ Szerkesztve ]
-
-
FRENK1988
veterán
Pedig nem vagyok VW fan
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
mycso
Topikgazda
Ma jól megszívatott a kocsi....reggel, szakadó eső, mentünk volna párommal vidékre, meg ide-oda temetőkbe,stb. egész napos program.
Elindultunk, aztán egyik lámpánál lehúztam valamiért az ablakot, kb. 3/4-ig és maradt is ott...
Go haza, szakadó esőben kb. egy óra alatt le is vettem az ajtókárpitot (kegyetlen, hogy hogy van felrakva...rejtett csavarok, kapcsok, már azt hittem, hogy letépem az egészet a picsába).
Az egyik csavar olyan helyen van, hogy azt szerintem tuti viccnek szánták, vagy nem gondoltak arra, hogy valaha valaki le akarja majd szedni a kárpitot...
Végül is sikerült és kézzel felcsévéltem az ablakot, miután a motorról leszedtem a mechanikát, de csináltunk egy jó másfél órás késést...
Valószínűleg az ablakemelő motor adta meg magát, azt most felhoztam, szétszedem, hogy látok-e benne valamit, ha nem akkor majd bontottan nézek egyet.A mai nap a renaultot, mint márkát igen sok mindennek elmondtam és nem voltak dicsérőek a szavak.
Annó fateromnak a ph2 M1-ben szintén a vezetőoldalon megadta magát az elektromos ablak (a bovden szakadt el), kb. 20 perc fél óra alatt: kárpit le, régi bovden a komplett konzolával ki, az új be, kárpit vissza és minden működik.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
rob210
Topikgazda
-
benvolio
őstag
Nálam megvolt az önindító felújítás! Hát ég és föld lett a különbség! Ezt már vásárláskor /évekkel ezelőtt/ meg kellett volna csináltatnom, mert akkor is feltűnt, hogy hangos és sokat fordul, de igazán csak most kezdett sz@rakodni, hogy ki is hagyott. Azt mondták csoda, hogy működött. Végre "rendes" hangja van és hamarabb is indul a gép.
Üdv! -
mycso
Topikgazda
válasz rob210 #12596 üzenetére
Szétszedtem a motort, a kereket meg sem bírtam mozdítani, ami ugye az ablaktekerő mechanikához csatlakozik.
Szétszedve (bár nem értek annyira az elektronikai dolgokhoz), szemre jó állapotban van, nincs megégve, nincs szaga, viszont vagy egy kiló grafitport vagy inkább grafitos-zsíros trutyit szedtem ki a belsejéből, most már simán tudom forgatni a kereket, amit a motor hajt.
WD40-el jó bőven tisztára pucoltam, majd kitörölgettem, aztán reggel szépen bezsírozom, mert a tengely 2 végén volt valami zsírféleség aztán rápróbálok, hátha csak ennyi, hogy megszorult a motor tengelye.
A megane1-el én is elvoltam/vagyok jobban.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
rob210
Topikgazda
Ejj ha lenne pénzem, de hát nincs.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/megane/renault_megane_1.6_16v_rxe_klima-6247502Nem enged linkelni, valami baja van az oldalnak.
[ Szerkesztve ]
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs