- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. A gépem, ami a konfignál olvasható, néha ilyen dolgokat produkál, mint: akármilyenprogram alkalmazáshiba
A ''0x67c7d103'' címen található utasítás a ''0x000000b8'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read''. A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A gépemet tuningolom, a mostani beállításokkal ORTHOS-t elfuttattam fél óránál tovább is, hiba nélkül. A memóriák most e pillanatban 880MHZ-en járnak 4-4-4-12 időzítésekkel kb 2.1 - 2.15 volton. Amikor lecsökkentettem 900MHZ-nél az időzítéseket 5-5-5-18-ra, és megemeltem a feszt 2.3 voltra, akkor is előjött ez a hiba. Ritkán az igaz, de előjön akármilyen programnál.
Valakinek valami ötlete? ''A ne tuningolj akkor''-nál kicsit több is érdekelne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest